Opublikowano 17 listopada 200915 l Ludzie pomocy. Ta schitowata gra nie chce mi się uruchomić a mianowicie gdy próbuję ją włączyć to albo na krótką chwilkę pojawia się czarny ekran po czym wraca do pulpitu albo resetuje mi kompa co może być tego przyczyną ? mój komp: AMD anthlon x2 64bit Nvidia geforce 6200 turbocache 1gb ramu win xp i inne mniej ważne pierdoły Poistalowałem już sterowniki do karty graficznej, directa, aktualizacje, próbowałem nawet cracka a mam orginalną grę i nie wiem co mam począć .
Opublikowano 17 listopada 200915 l Autor Tak teraz jest wersja 1.6 coś tam Dodam że u mojej siostry gra działa bez zarzutu tyle że na viscie. Edytowane 17 listopada 200915 l przez PiekielnyZ
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ile ten Twój GF ma pamięci? Bo karta wymaga 128MB, a te turbocache to z tego co pamiętam śmieszne są pod tym względem.
Opublikowano 17 listopada 200915 l GPU Z Nie chcę Cię martwić, ale chyba ma 64MB, a resztę ssie z pamięci operacyjnej.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Generalnie to nawet, jakby się toto odpaliło na tym GF, to i tak raczej byś sobie nie pograł - tragiczna wydajność.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Autor No trudno Coraz mniej gier w które mogę pograć. Chyba czas pomyśleć nad nowym sprzętem .
Opublikowano 18 listopada 200915 l wystarczy dokupić gieta ramu i podkręcić proca no i zmienić karte graf. by narazie pograć w coś na low detalach