Josh the Boy 24 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Strasznie mi to przypomina peesdwójkowe "God Hand" - mangowy klimat, odjechane postacie, efektowny oraz intensywny gameplay pełen dziwactw. Tak czy inaczej ostro porytych japońskich gier nigdy za wiele. Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 witam. zastanawiam sie nad kupnem No More Heroes na ps3 ale syszałem ze ze nie działa z sixaxisem tylko z dual shock 3..nie wiem czy to jakieś brednie czy to sie czymś różni bo nie jestem na tyle obeznany..mam oryginalny pad od konsoli na którym jest napisane "dualshock 3 sixaxis" ..byłbym wdzięczny za wyjaśnienie.. i jeszcze pytanko: nie wie ktos czy w naszym kraju gdziekolwiek mozna dostać Red Seeds Profile?? thx Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Masz demko na PSN wiec sam mozesz sobie sprawdzic czy dziala, czy nie dziala. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 (edytowane) Demo kozak.Stalem wczoraj przed tv chyba z 2h machajac rozdzka i szlachtując gości,Rozumiem ze to co jest w demie otrzymam w pelnej PALowskiej wersji,tak( chodzi i o krew i brak cenzury o ktorej tutaj sie ludzie rozpisywali) Kiedy gra miala premiere?Ktos w to grał wogole? Jaki jest czas gry itp? Edytowane 3 lipca 2011 przez Logan Cytuj
szawello 7 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Ja mam pelna wersje i tak jak w demie jest krew i brak cenzury, nie przeszedlem jeszcze ale wydaje sie srednio dluga. Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Gra miała swoją premierę 20 maja. Sam planowałem kupić kopię niedługo po premierze bo cena na Zavvi była kusząca ale póki co muszę odłożyć zakup na późniejszy okres. Są inne priorytety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi