Obsolete 973 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 - Ktomaczas może spokojnie przejść na emeryturę, dzisiejsze komiksy Kleja są słabiutkie Nadal kradna prace innych, czy tym razem juz korzystaja z wlasnych umiejetnosci? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 - Ktomaczas może spokojnie przejść na emeryturę, dzisiejsze komiksy Kleja są słabiutkie Nadal kradna prace innych, czy tym razem juz korzystaja z wlasnych umiejetnosci? A czy Kleju dalej jest zbanowany na forum? Cytuj
Luna 182 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 A czy Kleju dalej jest zbanowany na forum? Dalej jest zbanowany. Z pierwszej ręki jednak wiem, że w grudniowym numerze Ktomaczas przywróci do życia Złego Mikołaja i - jeśli Mr. Ściera nie bedzie ingerował w scenariusze, jak ostatnio - możecie się spodziewać "starego, dobrego" hardcore'u. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Zły Mikołaj to kultowa postać w PE, chętnie zobaczyłbym go znowu w akcji. Niestety, ta zdzira - cenzura, nie śpi, więc nie liczyłbym na nic przesadnie hardkorowego. Właśnie przypomniał mi się konsolometr z Kubusiem Ruchatkiem, tekst "macie ochotę na małe co nieco?" i napis "k*rwa" na koszulce śmieszne to było Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 No mikolaj byl niezla postacia. Fajnie by bylo znow zobaczyc te kultowe ponownie na lamach psx. No i komiksy by moglby byc bardziej dosadne i hardcorowe tak jak za dawnych czasow, bo obecnie to szczerze mogloby ich nie byc... Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 no komiksy w nowym nr to małe dno :F Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Witam!! Czy możemy liczyć na recenzje anglojęzycznej wersji Demon`s Souls?? Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcami: komiksy ssą. edit. Żeby było w miarę konstruktywnie. Nie znam się na tworzeniu komiksów, ale zakładam, że na początku musi być pomysł. Jak nie ma pomysłu, to i "historyjka" nie styka. "Historyjka" nie daje rady, to i sam komiks też, choćby jak wypieszczony graficznie nie był. Nie lepiej poczekać, aż Klejowi przyjdzie coś ciekawego do głowy, a nie zmuszać Go do tworzenia? Ja mam 25 lat, poczekać mogę. Co do samego 148 numeru Waszego pisma, to jak zwykle powtarzają się te same błędy (w moim odczuciu) co zwykle. Koso niedługo będzie sam pisał recki, zapowiedzi itd. Respekt i w ogóle, ale zaczyna się to powoli odbijać na jakości niektórych tekstów. HIV posiada telewizor, na którym Ratchet wygląda jak bajka Pixara (też chcę taki!), a recenzent MW2 zapomniał o mało ważnym w tej grze, trybie multi. Ściera- Dlaczego piszemy głównie o wadach? Nie mam pojęcia, ale zakładam, że może tutaj chodzić o podnoszenie jakości Waszego pisma ? Jest taka prosta zależność, między nami a Wami. Z okazji mikołajek wyjaśnię. Jeżeli Extreme funkcjonuje na rynku już od ponad 10 lat, tzn. że nam nie szkoda co miesiąc tych paru złotych, ale jako klienci mający muchy w nosie... Sam wiesz Edytowane 9 grudnia 2009 przez Gość Cytuj
izon 995 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Witam!! Czy możemy liczyć na recenzje anglojęzycznej wersji Demon`s Souls?? Byla juz recka z tego co pamietam i nie podzielila entuzjazmu graczy.,. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Dokładnie, koso za dużo robi. Ma chłopak żyłkę, ale przy takiej ilości tekstów nie wyrabia. Recenzja bodajże avatara była tragiczna, wręcz ciężko było mi uwierzyć, że to koso (chodzi mi o sam kunszt piśmienniczy). 1 Cytuj
Zax 1 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Witam!! Czy możemy liczyć na recenzje anglojęzycznej wersji Demon`s Souls?? Byla juz recka z tego co pamietam i nie podzielila entuzjazmu graczy.,. Nie podzieliła entuzjazmu? Od wielu miesięcy piszę, że Demon's Souls to jedna z NAJLEPSZYCH gier na PS3. Odsyłam do recenzji wersji azjatyckiej (która to miała od razu angielskie tłumaczenie, jako opcję w grze). Recka ukazała się, o ile dobrze pamiętam, w PE#141. Zajrzyj też do kącików rpg. Cytuj
jack119 1 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 nie mogę się doczekać zapowiedzi w następnym numerze, bo tyle nam gier wypłynęło Cytuj
SoQ_ 22 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Recenzja bodajże avatara była tragiczna, wręcz ciężko było mi uwierzyć, że to koso (chodzi mi o sam kunszt piśmienniczy). Recenzji bodajże Avatara jeszcze nie było :] Cytuj
labedz83 0 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Dołączam sie do kolegów wyżej i jestem za zwiększeniem objętości pisma konsolomaniactwo to bardzo drogie hobby jak na nasz kraj więc pare złotych na miesiąc więcej na gazetkę jakoś się wysupła.Zgreziole niech któryś może odpowie nam co z tym poradnikiem bo wyżej kilka osób o niego pytało a wy nic nie lekceważcie nas. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 soq, no to zapowiedź, chodziło mi o bieżący numer. Specjalnie użyłem słowa bodajże, chociaż faktycznie na upartego mogłem go użyć wyraz wcześniej. Jednakże jak się to ma do tego, że koso nie wyrabia? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 tak to jest jak jedna osoba robi pół numeru, kącika sportowego też zabrakło ale wybaczam Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Shiva kiedyś pisał więcej i nie miało to wpływu na jakość tekstów. Cytuj
koso 114 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Co znaczy "Koso nie wyrabia"? Bo chętnie poznam konkretne zarzuty. Koper, może po prostu czytając PLAYTEST spodziewałeś się konstrukcji tekstu rodem z RECENZJI? :> A jeśli ktoś ma przesyt mną, to może się powoli zacząć cieszyć... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Koso wyrabia, wszystko jest ok swoją drogą jak Ty to robisz- jedziesz z zapowiedziami, playtestami, recenzjami, do tego znajdujesz czas by ograć tytuły, których recenzji nie piszesz (w ostatnim nr wspominasz o Dragon Age i CoD 2). Do tego czytasz, a i od wypadów przeróżnych nie stronisz. Czy twoja doba jest gumowa? Swoją drogą, gdzie to Cię zawiało (mowa tu o "Play"...tfu..."konkurencji"). Jak możesz pisać do takiego szmatławca.....jeden z najlepszych growych dziennikarzy w Polsce pisze do takiego czegoś...ja bym się na Twoim miejscu zastanowił. Edytowane 15 grudnia 2009 przez Orson Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Już nie drażnijcie Kosa, bo przejdzie do Neo Plus, a tego chyba nikt nie chce. :potter: Cytuj
Rikko 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 A jeśli ktoś ma przesyt mną, to może się powoli zacząć cieszyć... Że niby odchodzisz czy po prostu mniej będziesz pisał? : D Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Koso pisze najlepsze teksty w PE (ogólnie redaktor bez "dziwactw" i ocen z d.), ale to nie znaczy, że zawsze stoją na takim samym poziomie. Widać, że na niektóre recki/zapowiedzi, nie ma ochoty/pomysłu/czasu. Koso nie waż się tak ( A jeśli ktoś ma przesyt mną, to może się powoli zacząć cieszyć..." ) żartować ! Cytuj
Szczuru 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 2 dni przed premierą nowego numeru a nadal brak zapowiedzi... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Koso pisze najlepsze teksty w PE (ogólnie redaktor bez "dziwactw" i ocen z d.), ale to nie znaczy, że zawsze stoją na takim samym poziomie. Widać, że na niektóre recki/zapowiedzi, nie ma ochoty/pomysłu/czasu. Koso nie waż się tak ( A jeśli ktoś ma przesyt mną, to może się powoli zacząć cieszyć..." ) żartować ! Na stałym poziomie to nie gra nawet Barcelona. Własnie Koso, Pe straciłoby w hooj wraz z twoim odejściem. Weź przestań. Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 damy Ci podwyżkę, piwo, panienki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi