Opublikowano 19 listopada 200915 l Jako, że niektórzy posiadają już gierkę, może uda nam się zebrać ekipę i coś pograć. Ja swojego egzemplarza jeszcze nie posiadam ale to zmieni się na dniach .
Opublikowano 19 listopada 200915 l Ja zastosowalem najszybsza metode zakupu: allegro steam key. 5min od zakupu juz sie gra sciagala . Zagralem na razie 2 rozne mapy od polowy/konca - calkiem fajne (niestety karta graficzna ledwo ciagnie juz - GF8800GTS 320), ale klimat 1ki bardziej mi sie podobal (co prawda "Crash Course" byl strasznie biedny).
Opublikowano 19 listopada 200915 l Gra wyglada identycznie jak jedynka, moze kupie jak cena spadnie do 50zl.
Opublikowano 19 listopada 200915 l To ja nie wiem na jakich ustawieniach ty grasz. Duzo lepiej wyglada. Osobiscie bym wolal aby wygladala jak 1ka - wtedy nie musialbym obnizac troche detali w dol.
Opublikowano 21 listopada 200915 l słuchawka od ps3 działa z leftem na pc? wczoraj kupiłem, podłączyłem lapka pod pc, do tego bezprzewodowa klawiatura i mysz i całkiem przyjemnie się gra. nick na steamie haro chyba
Opublikowano 21 listopada 200915 l To PC, jeśli działają normalnie, to z grą też będą działać <iksde>
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l No ja za 40 zł kupiłem i jest bardzo fajna Fajnie kawałki zombie odpadaja xD
Opublikowano 5 października 201014 l Valve send word that The Sacrifice, the DLC for both Left 4 Dead and Left 4 Dead 2, is now available on Steam. ?The new DLC is available free of charge to all Steam gamers who own a copy of L4D and/or L4D2. And, for a limited time, L4D and L4D2 (as well as their respective Steam bundles) are available for 66% off the regular price.?
Opublikowano 5 października 201014 l Ten dodatek to jedno i to samo dla obu czesci? Czy kazda sie troche rozni? (Mam oba L4D wiec tam ryba, ale ciekaw jestem - sciaga sie).
Opublikowano 6 października 201014 l Le fuuuu, PC rozłożony na części a L4D:2 na Laptopie nie pójdzie już z 2 tygodnie nie grałem w L4D:2 i źle się czuje lol
Opublikowano 6 października 201014 l Wlasnie kupilem na steamie l4d + l4d 2 z dlc za 27zl lol. Pojedynczo to wychodzi z 17zl za gre,niezla promocja nic tylko brac.
Opublikowano 7 października 201014 l Rowniez sie skusilem na taki zestaw - bylby grzech, nie skorzystac
Opublikowano 7 października 201014 l Moze ktos chce sie kiedys ustawic na partyjke? Wiem ze to nie konsola ale wciaz mozna pograc razem przez steam ;p
Opublikowano 7 października 201014 l Czy ktos moze mi ta gre zakupic jako gifta (lfd2)? Paypal nie obsluguje multibanku na blyskawiczne przelewy (w ogole co to kur** jest, jakies bzwbk, jakies inne (pipi), a duzego banku nie ma ), karty nie ma, moneybookers nie obsluguja, a promocja jest do czwartej do dzis. Kase moge przelac na konto bankowe, na moneybookers, a jesli ktos gra w poksa to rowniez na p* albo fulltilt. Tylko nie wiem jak wyglada sprawa z giftami. Czy wy mozecie to kupic, a przeslac mi gre dopiero jak zaplace, zeby nie bylo strachu, ze kogos oszukam.
Opublikowano 7 października 201014 l Czasem sobie mysle, ze swiat jest juz tak podly, ze gorzej byc nie moze. Ludzie, ktorzy by Cie rozszarpali, gdyby mogli zarobic zlotowke sa wszedzie. I wtedy zjawia sie ktos, kto przywraca nadzieje, ze sa jeszcze normalni ludzie. na forum udzielam sie nieczesto. Dlugo tu jestem, duzo czytam, malo pisze. Dzis poprosilem o zakup gry l4d2(fakt grosze) nie liczac, ze ktos wylozy za mnie pieniadze, no bo niby dlaczego. Pewnie nie oddam, nikt mnie tu nie zna. I zjawia sie taki Stona, ktory mowi ok no problem i pomaga. Chcialem z tego miejsca mu podziekowac, bo nie spodziewalem sie takiego potraktowania. Sam bym na jego miejscu sobie nie pomogl . A co do gry, to sie zaczyna sciągać i mam nadzieje, ze ktoregos wieczora ustawimy sie na jakas forumowa partyjke vs zombies :)Wymagania nieduze, wiec mam nadzieje, ze jeszcze kilka osob z forum kupilo. Jak ost patrzylem, to ta gra jest w wielu rankingach xbox360 w top ten, a my ja mamy za niecale 2 dyszki. MOOOOOAAAARRRR STEAM
Opublikowano 7 października 201014 l Dołączajcie po prostu do grupy PSX EXTREME , nie powinno być wtedy problemu ze znalezieniem kogoś z foruminga
Opublikowano 8 października 201014 l Ja gram od czasu do czasu pykam, ale teraz rzadziej, bo jestem na lapku ktory tego raczej nie uciagnie 1.6Ghz, 762mb ramu, radeon 9000.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Niedawno zakupiłem L4D2, więc jeśli ktoś chce pograć to pisać - rikp na steamie.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Jest temat o STEAM, tam masz linka do grupy PSXEXTREME. Polecam się zapisać, parę osób w to pyka.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l kto gra? p.s jedynka była lepsza, także nie mogę się doczekać dlc Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Mikes