Opublikowano 19 czerwca 201113 l możemy pyknąć Nie wiem czy jesteś w grupie na stimie czy u mnie we frendsach, nie chce mi się szukać :F
Opublikowano 19 czerwca 201113 l A w tygodniu niechętnie? Trenujcie skilla ekipa, bo robimy lanie paliwa na expercie około środy/czwartku. Któryś z tych cholernych poziomów trudności musi działać :potter:
Opublikowano 19 czerwca 201113 l ja też odkurze chetnie : D Ejj, ale lanie paliwa ssie ;/ Edytowane 19 czerwca 201113 l przez _Be_
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Bo jeszcze z nami nie grałeś, co nie. Mam nadzieję że masz mocniejszą psychę od Stony i Kubicza
Opublikowano 19 czerwca 201113 l ej no to mamy grupe na stimie to niech ten grubas Stona robi eventy jak jest cos grane. Zawsze ktos sie dolaczy.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l możemy pyknąć Nie wiem czy jesteś w grupie na stimie czy u mnie we frendsach, nie chce mi się szukać :F jestem jestem (SergioM)
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Pamiętajcie, ci z przodu crouch'ują :potter: :potter: :potter: :potter:
Opublikowano 20 czerwca 201113 l A ja wiem kiedy będziemy grać? Wczoraj popykaliśmy chwilę, szło nam nieźle Raz nawet udało się ukończyć całą mapę :!: Koncertu się nie udało, bo padliśmy jak przyleciała helka ;/ Misji z paliwem NIE GRAM Pamiętajcie, ci z przodu crouch'ują :potter: :potter: :potter: :potter: Chyba że są grubym czarnuchem którego się zostawia byleby misję przejść ;/
Opublikowano 20 czerwca 201113 l misja z paliwem jest prosta. A koncert tez. tylko trzeba uwazac jak tanki wpadaja
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Zgłaszam gotowość do kampanii ( expert ) i versusa. Ale naprawdę ludzie co chociaż coś tam potrafią i nie wyłażą po jednym zgonie. Nie zostawiam kampanii , jeśli już gram to musi zostać ukończona ; ) Profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198014330904
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Ale naprawdę ludzie co chociaż coś tam potrafią Kuuuuurde, jakie wymagania
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Może jeszcze mapy mamy znać? wiesz w versusie dobrze by bylo znac miejsca gdzie sa instant kille
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Robcie eventy typy, albo Stona daj mi moderatora na grupie. DOMAGAM SIE!
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Don't leave Blacks on backs ^ this! Rasizm wczoraj się ukazał pełną gębą xD
Opublikowano 20 czerwca 201113 l No, następnym razem nie gramy z kolesiami którzy mówią po angielsku ;P
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Jakby co to też chętnie pogram. Już się dodałem do grupy PSXEXTREME. Mój login na steamie: Teppih.