Opublikowano 20 czerwca 201113 l To może ustawkę 4vs4 uda się? aha i mapy trochę znam, ale na left4dead i tak patrze bardziej casual i nie zależy mi na wygrywaniu wszystkiego w grze..to nie callll offf djjjuutttyy
Opublikowano 20 czerwca 201113 l My tu nie gramy w kal of djuti kolego. Kal of djuti jest dla frajerów, nie dla takich Zwycięzców jak MY.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Jak coś mogę z Wami pograć w lefta. Mój login revil92PL. Mogę komuś pomóc ogarnąć mapki na Expert. PS: Był bym chętny na expert+realizm .
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Mi najprzyjemniej gra sie na Advanced - wtedy jeszcze moge rushowac Na Expert juz nie .
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Expert bez zgranej ekipy to (pipi) a nie granie. Graliscie ta nowa kampanie? Czasami trudno jest, aż szok.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l No pamietasz Bartek jak meczylismy expert mape z dwoma tankami myslalem, że wy(pipi)ie kompa przez okno.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l nastepnym razem wezcie jednego tanka, jednego healera, range i melee dps. najlepsza kombinacja na 4 osobowe party
Opublikowano 20 czerwca 201113 l nastepnym razem wezcie jednego tanka, jednego healera, range i melee dps. najlepsza kombinacja na 4 osobowe party Eeee, WTF? xD
Opublikowano 20 czerwca 201113 l No pamietasz Bartek jak meczylismy expert mape z dwoma tankami myslalem, że wy(pipi)ie kompa przez okno. Pamietam Bartek ;/ Ogolnie kiedys fajnie sie gralo, ale za duzo. Az sie przejadlo. Po ~150h mam troche dosc tej gry. A w tej nowej kampanii tez jest miejscowa gdzie wypadaja dwa tanki, a ostatnia ucieczka to juz w ogole po(pipi)ana sprawa.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l to i tak dlugo wytrzymales. ja mialem jej dosc po pierwszym przejsciu i zbieraniu paliwa
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Hmm my paliwa w sumie niewiele zbieraliśmy. Ja chyba ani jednego acziwmenta nie mam za to. Jedynie kampania + versus.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Mientkie faje som mientkie, co nie Panowie ? :> My tu z Kubiczem byliśmy gotowi do zarzynania hord a wyście se poszli na BFa... a tak się napalali przez pół tygodnia, a pfff xD
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Dzisiaj wieczorkiem pykniem. Wiadomka że w starciu BF vs cokolwiek, wygrywa BF. No, chyba że BF vs girlfriend - tu można się zastanowić.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Gracie częściej czy to taki jednorazowy epizod, bo np. gra była za 1euro na Steamie? Pytam, bo nigdy w to nie grałem a z ludzmi z BF mógłbym spróbować tyle, że wydać 50pln aby zagrać raz przez godzinę odpada.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Gracie częściej czy to taki jednorazowy epizod, bo np. gra była za 1euro na Steamie? Pytam, bo nigdy w to nie grałem a z ludzmi z BF mógłbym spróbować tyle, że wydać 50pln aby zagrać raz przez godzinę odpada. Szkoda ze nie kupiłeś w promocji jakieś kilka dni temu jak było za 5 ojro. A Stona.... Stona jest mientki Ja, ako i Kubicz graliśmy wczoraj od 21:00 do 4:00 rano więc.... (Rodriguez byłby z nas dumny, chlip chlip).
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Ja, ako i Kubicz graliśmy wczoraj od 21:00 do 4:00 rano więc.... (Rodriguez byłby z nas dumny, chlip chlip). Aż mi się przypomniły wspaniałe czasy SpartaGaming w BC2, rok temu z Rinkiem też chyba blisko 4 skończyliśmy... Need for sleep deletion in progress Jako jedyny z Was pracuję, (pipi)cze na garnuszku społeczeństwa Bo już stary jesteś, studia pokończyłeś, najlepsze lata masz za sobą...
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Ja, ako i Kubicz graliśmy wczoraj od 21:00 do 4:00 rano więc.... (Rodriguez byłby z nas dumny, chlip chlip). Aż mi się przypomniły wspaniałe czasy SpartaGaming w BC2, rok temu z Rinkiem też chyba blisko 4 skończyliśmy... Need for sleep deletion in progress Jako jedyny z Was pracuję, (pipi)cze na garnuszku społeczeństwa Bo już stary jesteś, studia pokończyłeś, najlepsze lata masz za sobą... Optymistycznie do tego podszedłeś XD No ale niech będzie. Tak czy srak, w nocy można robić 3 rzeczy: chlać ruchać spać inne opcje to marnotrawienie czasu. A wieczorkiem możemy pograć
Opublikowano 24 czerwca 201113 l No ale niech będzie. Tak czy srak, w nocy można robić 3 rzeczy: chlać ruchać spać inne opcje to marnotrawienie czasu. Synu - kpisz czy o drogę pytasz?! W nocy spać? Bez sensu! W nocy się żyje a śpi za dnia! Ja już w podstawówce (tzn pod koniec) miałem takie se juz dłuższe posiedzenia w nocy. Pierwszy raz w życiu jak siedziałem długo to był jakiś turniej tenisowy z Martiną Hingis - mały gówniarz Kazio był jej fanem xD potem się dowiedziałem co leci na Polsacie w soboty po 0:00 - good ol' timez
Opublikowano 24 czerwca 201113 l W dzień się pracuje, nierobie jeden. Się skończy nocne granie, jak Ci neo odetnę A na polsacie były opowieścieskrypty