Gattz 217 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 mowi o polsacie a ma na mysli lekcje niemieckiego na rtl2 a opowiesci z krypty lecialy w piatki o ile sie nie myle Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 mowi o polsacie a ma na mysli lekcje niemieckiego na rtl2 Ruff mich an! Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 To skandal. Napiszę PM do Waszych matek! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 L4D2 morduje laptopy R.I.P. lapku akosława. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 L4D2 morduje laptopy R.I.P. lapku akosława. haha. ja tez wczoraj wyszedlem bo laptop juz zaczynal sie topic Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Ako ??? - 25.06.2011 [*] Never forget you! Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 a tam o zombie wiecej. co za roznica Cytuj
Gość ako Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 BRRRRAAAAAIIIIIINNNNNSSSSS !!!!!!!! Zasilacze do laptopów morduje, nie laptopy. Przynajmniej była fajna eksplozja oświetlenia Laptopy to ja morduję - hejter laptopów. To ja. W każdym razie, najpóźniej do środy, tam nie poróbcie wszystkich aczików beze mnie Teraz znikam, bo mi jeszcze musi baterii na jutro styknąć Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 akosław, żyjecie tam żołnierzu-geju w garniaku ? ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Żyjemy, zyjemy... tylko egzaminy mamy to i się z okopów nie wychylamy... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Mogli by zrobić jakiś add-on do tej gry, w której jesteś żołnierzem, a nie grubym murzynem. Jeździło by się czołgiem itp To by było coś pięknego Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 (edytowane) Żyjemy, zyjemy... tylko egzaminy mamy to i się z okopów nie wychylamy... Środa? Jeździło by się czołgiem itp To by było coś pięknego A ić pan w uj, grać w BFa czy innego CoDa xD Czarne są piękne! Tylko wy się nie znacie i jedynie Zoe się Wam podoba! Edytowane 28 czerwca 2011 przez Kazuun Cytuj
Gość ako Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Żyjemy, zyjemy... tylko egzaminy mamy to i się z okopów nie wychylamy... Środa? Co ze środą? No w środę pisze, ale dostępny będę najwcześniej około północy. W czwartek na luzie możemy pograć, zjaram kolejny zasilacz Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Kupiłem, odpaliłem... i przepadłem. Nie sądziłem, że tak bezmyślna forma rozgrywki może być tak bardzo wciągająca. Jedyny minus to to, że bez zgranej ekipy zdobycie takiego Carnival na adv/expert jest niemożliwe, bo ludzie albo rozłażą się po scenie albo czają się w jednej miejscówce, którą tank potrafi sprzątnąć jednym kamieniem albo zaraz po wskoczeniu na arenę odpalają światła i nie ma szans na rozstawienie kanistrów i petard. Dobra i kumata ekipa to podstawa czego przykład miałem grając survival z gościem, który na Stadionie ma 30 minut. Bez jego pomocy za pierwszym razem przetrwałem ledwo 3 minuty, z jego wskazówkami prawie 10 i to za pierwszym podejściem. Jak będziemy grać w ten weekend to nie ma zmiłuj - robimy rekord na Stadionie Cytuj
Gość ako Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Z nami? Na Expercie? Edziu, wyprowadź Pana z błędu Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Z nami? Na Expercie? Edziu, wyprowadź Pana z błędu Po przeczytaniu postu Rinka, a potem po tym Twoim cytacie..... chichotałem jak dziewczynka przez dobre 5 minut nim się uspokoiłem xD Widać Rinek jest z tych lepsiejszych, bo ostatnio tak ssaliśmy, ż musieliśmy sobie easy odpalić xD Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Chodziło mi o to, że większość graczy łazi bez ładu i składu. Sam jestem nowy w te klocki ale jeśli widzę, że gość staje w rogu mapy albo wchodzi ze snajperką na rusztowanie to wiem, że to są dobre spoty aby przetrwać. Inna kwestia to to, że z graczami rodem z CoD czy innego CS trudno nawet na easy. Właśnie zrobiłem rage quit z gry którą sam załozyłem. Masę czasu zajęło dojście do mostu więc nie chciałem przerywać gry aby zdobyć osiągnięcie. Na samym moście kisiłem się bodaj półtorej godziny, bo skład nie rozumiał co znaczy "do NOT rush" i walił prosto w hordę zombie. Mówię wyraźnie, że strategia jest dziecinnie prosta - dwóch snajperów, po jednym na każą stronę mostu i dwóch z M16 jako osłona dla wszystkiego co nad i za. Snajper kuca i kosi nadbiegających a ten z tyłu dba aby nic innego nie zrobiło mu kuku. Banalne prawda? Jak widać nie, bo jeden poleciał w wir walki i zginął a ten co miał mnie osłaniać stał z przodu i nawet nie kucał przez co 1/3 pocisków poszła w jego plecy. Dodatkowo ludzie mają dziwny pogląd że te zombie się nie kończą i przez to często zabiją połowę i lecą dalej. Zasada "stajesz, czyścisz, idziesz" jak widać nie obowiązuje. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 a to w dwojce nie ma wszechmocnego ai directora ktory jak stwierdzi ze za dobrze wam idzie to sypie z rekawa nowych? (czyli caly czas) Cytuj
Dante 450 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Jest. Najcześciej chyba puszczane są falami tak że po ataku jednej tylko czas na przeładowanie broni jest. Dlatego czasami pędzenie na oślep się opłaca. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Masę czasu zajęło dojście do mostu więc nie chciałem przerywać gry aby zdobyć osiągnięcie. Aczikowa dzifffka. PS Zagralbys z nami, to bys jeszcze zdobyl acza za pokonanie mostu w mniej niz 3 minuty. 8) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Aczikowa dzifffka. That's me! xD PS Zagralbys z nami, to bys jeszcze zdobyl acza za pokonanie mostu w mniej niż 3 minuty. Mogę się mylić, ale to nie było jakoś specjalnie trudne w moim mniemaniu. Za to krasnal już trochę tak jakby Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Pograłbym (mocno średni jestem) ale mi steam kompletnie zdechł, bede musiał naprawić wpierw. Cytuj
Gość ako Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 PS Zagralbys z nami, to bys jeszcze zdobyl acza za pokonanie mostu w mniej niż 3 minuty. Mogę się mylić, ale to nie było jakoś specjalnie trudne w moim mniemaniu. Za to krasnal już trochę tak jakby Ano most był banalny do zrobienia na normalu, czy na expercie będzie gorzej... chyba nie. Krasnal był trudny dopóki nie znaleźliśmy dobrego patentu na tej wieży, chociaż przyznaję że jak mi raz spadł na dół w zwycięskiej rundzie, to mi się ciemno przed oczami zrobiło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi