Gość szpic Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ta, tłumaczcie się, dobrze wiemy że po prostu zrobiliście quity po porażce ;p tak sobie tlumacz druzyna cie poswiecila i pobiegla nie pomagajac tobie Cytuj
Gość ako Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ktoś musi bohatersko umrzeć, aby reszta mogła przeżyć :potter: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Ktoś musi bohatersko umrzeć, aby reszta mogła przeżyć :potter: Ale czemu ku*wa dwa białasy się poświęciły dla dwóch czarnuchów?! ako, pośmiertna high five! xD Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Granie versusa jako zombie jest dziwne - nie ma znaczników i człowiek nie wie z jakiej odległości może coś zrobić. Gościem z językiem nie potrafię trafić, bo ciągle okazuje się, że jestem za daleko (a jestem kilka metrów od), szarżujący potrafi przelecieć przez człowieka i polecieć dalej a łowca wymaga dodatkowego kucania przy pomocy ctrl (zupełnie jakby w FPS do czegoś tak prostego jak strzelanie potrzebne były naciskanie lpm i skoku jednocześnie). Jedyne co mi się udało to skoczenie na Edka i siedzenie mu na głowie przez kilka sekund. Gdyby nie to, że miałem kumatych ludzi w składzie, którzy odwalili całą robotę to pewnie bym przegrał z kretesem. Oczywiście dzisiaj możemy to powtórzyć, bo szlachtowania Stony kiedy ten wisi przy ścianie nie przebije jakaś tam kampania. jedna prośba - używajmy TS a nie Mumble, bo sprzęt nie przepuści mi tego bez odpowiedniej certyfikacji dla SSL @Bartezoo Left 4 Dead 2 1.2 hrs last two weeks / 428.8 hrs on record kogo chcesz oszukać tym "mam życie"? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Mnie? Coś Ci się tegensło chyba ;P I ogólnie jak się przyzwyczaisz, to będzie Ci łatwiej. Do tego trybu potrzeba zgrania, bo co to da że ktoś dobrze plujnie, skoro reszta aktualnie jest martwa. Tu się liczą kombosy. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Jedyne co mi się udało to skoczenie na Edka i siedzenie mu na głowie przez kilka sekund. To 'coś' co widziałem przez te kilka sekund z bliska sprawiło, że już nigdy nie będę taki sam jak kiedyś.... niewinny... spokojny.... nieświadomy.... mamo.... ja chcę do mamy.... Edytowane 30 czerwca 2011 przez Kazuun Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 @Bartezoo Left 4 Dead 2 1.2 hrs last two weeks / 428.8 hrs on record kogo chcesz oszukać tym "mam życie"? To było dawno i nieprawda : D już chyba z rok nie grałem w L4D2. A co do vs zombie cóż trzeba sobie skilla złapać i tyle : D Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 No nie jest, bo niby 3 pierwsze chaptery znamy już na pamięć, a ciągle nie wiadomo co ta dziwna gra wymyśli. Może na Easy i Medium takie randomowe fale zombiaków sprawiają frajdę, ale na Expercie to jest przekleństwo Szczerze mówiąc po którymś z kolei tanku na 3 poziomie, zwątpiłem. Nie wiem jakim cudem się nam to w końcu udało, po 2 godzinach męki Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Panowie, dziś pełne skupienie i nie ma bada - przechodzimy to! Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ano. Postaram się być ale mogę się spóźnić, muszę nieco skorygować swoje plany na dzisiejszy wieczór. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) ako ma dzieFczyne, ako ma dzieFczyne, ako ma dzieFczyne *szkaluje dobre imię kolegi* Edytowane 1 lipca 2011 przez Kazuun Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 ako, no wiesz..... dzieFczyna > zombie? Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieje, kampania na ekspercie czeka! Edytowane 2 lipca 2011 przez kubicz Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Ja do czwartku wieczór nie dam rady. Ale od czwartku... WAKACJE, DZIWKO!! Edytowane 2 lipca 2011 przez ako Cytuj
django 549 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Jak nie zasne ze zmeczenia to moge podzierżyć, siur Cytuj
Dante 450 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 http://www.grasz.org/newsy/left-dead-najlepszy-easter-egg-jaki-kiedykolwiek-widzieliscie-w-grze,1,1,5774 Kiedy gramy? Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 dzięki Stona, Kubicz i Kazuun za dobra zabawę w zabijaniu zombie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Żeśmy pocisnęli chłopaków w tym Versusie, mia-ŻDŻ-ąca przewaga na koniec w tabeli wyników Jednak prosi pozostaną pro na zawsze! Hail to the kings, baby! Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Wygrana się należała po długich "treningach" na expercie Paris pro? a kto was sponsorowal? patelnie firmy Tefal które przydały się w ciężkich chwilach Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Dalismy rade, aczkolwiek gdyby nie piekna akcja Sergia na moscie w koncowce, to mogloby byc zle. Jednak sie nam udalo i chwala nam za to. Fajnie sie gralo tym skladem i nie moge sie doczekac powtorki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi