Skocz do zawartości

Left 4 Dead 2

Wiolku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, tłumaczcie się, dobrze wiemy że po prostu zrobiliście quity po porażce ;p

tak sobie tlumacz :P

druzyna cie poswiecila i pobiegla nie pomagajac tobie :)

Opublikowano

Ktoś musi bohatersko umrzeć, aby reszta mogła przeżyć :potter:

Opublikowano

Granie versusa jako zombie jest dziwne - nie ma znaczników i człowiek nie wie z jakiej odległości może coś zrobić. Gościem z językiem nie potrafię trafić, bo ciągle okazuje się, że jestem za daleko (a jestem kilka metrów od), szarżujący potrafi przelecieć przez człowieka i polecieć dalej a łowca wymaga dodatkowego kucania przy pomocy ctrl (zupełnie jakby w FPS do czegoś tak prostego jak strzelanie potrzebne były naciskanie lpm i skoku jednocześnie). Jedyne co mi się udało to skoczenie na Edka i siedzenie mu na głowie przez kilka sekund. Gdyby nie to, że miałem kumatych ludzi w składzie, którzy odwalili całą robotę to pewnie bym przegrał z kretesem.

Oczywiście dzisiaj możemy to powtórzyć, bo szlachtowania Stony kiedy ten wisi przy ścianie nie przebije jakaś tam kampania.

jedna prośba - używajmy TS a nie Mumble, bo sprzęt nie przepuści mi tego bez odpowiedniej certyfikacji dla SSL

@Bartezoo

Left 4 Dead 2

1.2 hrs last two weeks / 428.8 hrs on record

kogo chcesz oszukać tym "mam życie"? ;)

Opublikowano

Mnie? Coś Ci się tegensło chyba ;P I ogólnie jak się przyzwyczaisz, to będzie Ci łatwiej. Do tego trybu potrzeba zgrania, bo co to da że ktoś dobrze plujnie, skoro reszta aktualnie jest martwa. Tu się liczą kombosy.

Opublikowano (edytowane)

Jedyne co mi się udało to skoczenie na Edka i siedzenie mu na głowie przez kilka sekund.

To 'coś' co widziałem przez te kilka sekund z bliska sprawiło, że już nigdy nie będę taki sam jak kiedyś.... niewinny... spokojny.... nieświadomy....

mamo.... ja chcę do mamy....

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

@Bartezoo

Left 4 Dead 2

1.2 hrs last two weeks / 428.8 hrs on record

kogo chcesz oszukać tym "mam życie"? ;)

To było dawno i nieprawda : D już chyba z rok nie grałem w L4D2. A co do vs zombie cóż trzeba sobie skilla złapać i tyle : D

Opublikowano

No nie jest, bo niby 3 pierwsze chaptery znamy już na pamięć, a ciągle nie wiadomo co ta dziwna gra wymyśli.

Może na Easy i Medium takie randomowe fale zombiaków sprawiają frajdę, ale na Expercie to jest przekleństwo ;) Szczerze mówiąc po którymś z kolei tanku na 3 poziomie, zwątpiłem. Nie wiem jakim cudem się nam to w końcu udało, po 2 godzinach męki :D

Opublikowano

Ano. Postaram się być ale mogę się spóźnić, muszę nieco skorygować swoje plany na dzisiejszy wieczór.

Opublikowano (edytowane)

Ja do czwartku wieczór nie dam rady.

Ale od czwartku...

WAKACJE, DZIWKO!!

:dance:

Edytowane przez ako
Opublikowano

Dalismy rade, aczkolwiek gdyby nie piekna akcja Sergia na moscie w koncowce, to mogloby byc zle. Jednak sie nam udalo i chwala nam za to. :)

Fajnie sie gralo tym skladem i nie moge sie doczekac powtorki.