Gość szpic Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 pytanie gracie na versus zwykly czy realizm versus? bo na zwyklym jest zbyt prosto Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 phi to tam pokazuje gdzie sa kumple z teamu. HC dopiero karze za brak TP Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ja jestem z TP, więc mnie nie ukarze Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Stona, czekamy! Miałeś być o 21! xD Brak nam 4-go. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ładnieście mnie porobiły SIOSTRY! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ładnieście mnie porobiły SIOSTRY! Ej no... kto piersi ten lżejszy... czy jakoś tak... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Panowie, my coś dziś ten teges? ja sie pisze. Podajcie tylko godzine abym wiedzial kiedy przyjsc Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Wy tak co wieczór tego redtuba grupowo oglądacie? Ja tesz kcem Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 tia na wyscigi. kto ostatni skonczy ten oplaca premium na kolejny miesiac Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Nom, gramy w "ciacho"! Kupa zabawy! Panowie, dziś 21:00 zbiórka! Cytuj
Dante 450 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 "What’s your prize? If 20,000 people can earn the Stream Crosser achievement (Survive a campaign of Cold Stream on any difficulty) by the end of day this Sunday, we will give all Steam players a reward - On July 22nd we will release Dead Air from the upcoming Cold Stream DLC early." Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Ok, jeżeli dobrze kojarzę fakty to akosław, kubiczosław i edosław grają dziś w L4D2 i pociskają wszystkie 5 kampanii na Expercie. W związku z tym mamy miejsce dla jednej siostry, tiak ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Skoro wszystkie 5, to rozumiem że zaczynamy za ok 5 minut? bo czasu mało XD Cytuj
Gość ako Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Luz, ostatnią rozpykamy jedną ręką, just like the last time. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Prawde powiedziawszy nie wiem gdzie to sprawdzić, ale podobno w piątek najbliższy ma być update do L4D2 dodający tę nową mapą za achie z Summer Sale (Ci co grają wiedza o co kaman). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vaMX8rnPPj8&feature=related (dziwnie się czuję pisząc tu sam z sobą xD) Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Hahaha wiedziałem że to jest prostsze niż się nam wydawało ;p Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Zastanawiam się co za idiota wpadł na pomysł głosowania za wyrzuceniem gracza. Dzisiaj wywalono mnie 4 razy pod rząd: raz, bo zwyczajnie nie trafiłem z szarżą i wszyscy wskoczyli do kanału (ktoś zaczął się rzucać, że powinienem zrobić szarżę w kanale - tak, jasne bo odebranie ocalałemu 10hp i przewrócenie dwóch następnych jest bardziej opłacalne niż całkowite unieszkodliwienie jednego). Co najlepsze - votekicka dostałem od kolesia, któremu przez dwa rozdziały ciągle ratowałem tyłek i który ciągle mi słodził "good smoker, good spit"; raz, bo zamiast rushować smokerem czekałem w dobrej pozycji aby zrzucić ocalałego (co się zresztą udało - stracili ok 30 sekund na ratowanie); raz, bo widząc ilość punktów (szliśmy łeb w łeb) postanowiłem wystrzelić do przodu, bo wiedziałem, że za mną pojawi się tank a w wagoniku metra to raczej byśmy nie mieli szans; raz, bo w Dead Center tank pojawił się zaraz na samym początku a ja zeskoczyłem ze schodów i zacząłem uciekać (bo niby czym walczyć? glockiem i siekierą na 20 metrach kwadratowych?) Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wystarczy że jeden ma jakieś animozje a reszta niczym stado baranów wciska F1 nawet nie pytając o co chodzi. Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) To Ty nadal grasz w ta niedorobiona, przehakowana, imba-only-luck-matters-sh1t-l33t gre stworzoną dla rosjan? Edytowane 22 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 @stona i to jest najciekawsze - ostatnio Rosjan wywiało. Nawet Edkowi wspominałem, że chyba wprowadzili cichaczem jakiś matchmaking, bo ostatnio nie uświadczam ludzi z ilością przegranych godzin powyżej 200. @ako dla rozluźnienia (sic! o irionio), bo myślałem, że wprowadzili balans Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi