Opublikowano 14 lutego 201213 l Też zacząłem znowu, z paroma kolesiami wchodze na team speaka i pykamy w versus.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Mam chyba ciągle zainstalowane ale ostatni raz grałem dla węgla na święta.
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Witam , powróciłem do gry i niestety większość znajomych już nie gra a chciałbym w końcu zdobyć "calaka". Który dobry gracz pomógłby w osiągnięciach : - ZŁOTE SERCE Podczas rozgrywki w trybie Kontra wyjdź ze schronienia, a by defibrylatorem reanimować zabitego towarzysza ( do pokombinowania nawet we dwóch graczy ) - W ILOŚCI SIŁA Uformuj drużynę i pokonaj przeciwników w trybie Kontra 4 na 4 lub Poszukiwacz ( nie wiem czy damy radę to zrobić , trzeba 4 dobrych graczy by wygrać z inną czwórką w kontrę , pamiętam ,że kiedyś próbowaliśmy to robić i niestety cały czas nie było innej czwórki dostępnej do gry )\ - GENERATOR CHAOSU Uruchomić jednocześnie 3 generatory w kampanii "Poświęcenie" (banalne , trzeba 3 graczy ) - Valve Gift Grab 2011 - wie ktoś czy dalej wyskakują te gifty ? Gram i nic ciągle nie wypadło
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l - GENERATOR CHAOSU Uruchomić jednocześnie 3 generatory w kampanii "Poświęcenie" (banalne , trzeba 3 graczy ) W tym moge pomoc. - Valve Gift Grab 2011 - wie ktoś czy dalej wyskakują te gifty ? Gram i nic ciągle nie wypadło www.youtube.com/watch?v=S1sCECrVn2Y - obczaj komentarze do tego filmu Edytowane 13 kwietnia 201212 l przez kubicz
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Przegrałem w Lefta całkiem sporo godzin, a jak czytam opis achie po PL to nie mam pojęcia o które tryby i co chodzi xD
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Dziękuję kubicz , Valve Gift Grab 2011 zrobione. Co do GENERATOR CHAOSU możemy to zrobić i na łatwym i na expercie , obojętne mi to jest. Dodałem cię do znajomych.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Spotykamy sie dzisiaj o 20.30 i niszczymy zombiaki! ok ! .... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Cofnie się w czasie. Edit: jak ktoś lubi pograć a ma problemy ze znalezieniem kompanów to na grasz 24 mamy taki bajerek do ustawek w różne gry. W lefta katujemy zwykle w versusa po 22. http://www.grasz24.pl/forum/calendar/ Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez Dante
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Nie wiem w jaki tryb gracie ale jak jest wolny slot to dajcie znać.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Jo tysz kupiłem wczoraj. Na razie planuję rozje.bać jedynkę, dwójeczka później.
Opublikowano 6 lipca 201311 l W razie czego, aktualnie "dwójka" ma już bonusowo dodane wszystkie mapy z pierwszej odsłony. Edytowane 6 lipca 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 17 lipca 201311 l W razie czego, aktualnie "dwójka" ma już bonusowo dodane wszystkie mapy z pierwszej odsłony. Ale przez melee bronie jakoś brakuje im klimatu tego co był jedynce. Edytowane 17 lipca 201311 l przez _Be_
Opublikowano 17 lipca 201311 l Powiem Ci, ze przez ostatni rok mocno pracowali nad balansem i teraz nawet z melee nie jest tak latwo.