Opublikowano 19 listopada 200915 l Mam głupie pytanie jak sie wymawia PSX Extreme bo chciałbym sobie w kiosku kupic. I jeszcze jedno czy w miescie ok 15 tys mieszkanców znajde tą gazete??
Opublikowano 20 listopada 200915 l Autor Ponawiam pytanie czy znajde te gazete w kiosku o liczbie 15 tys meszkańców. ??
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ponawiam pytanie czy znajde te gazete w kiosku o liczbie 15 tys meszkańców. ?? spory ten kiosk
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ja mieszkam w podobnym wielkościowo mieście i zawsze kupuję w salonie prasowym przy markecie, w zwykłym kiosku raczej nie znajdziesz.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ja tam mówię w polisz inglisz - Pe Es Iks Ekstrim. Poprawnie to Pi Es Eks (i przechodzące w y)kstrim. Edit: Zapis fonetyczny - /pi/ /?s/ /?ks/ /?k?strim/ Symbol /?/ czyta się jako i przechodzące w y. Edit2: Widzę, że forum nie wyświetla znaków specjalnych, więc nici z walorów edukacyjnych tego posta. Edytowane 20 listopada 200915 l przez estel
Opublikowano 21 listopada 200915 l Jesteś w Polsce to mów po polsku, może jeszcze z akcentem będziesz wymawiał ?