Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Wiem, ze fejsbuk jest ujowy, tak samo jak NK itp. Ale kolezanka zalozyla mi tam konto, to zaczalem grac w FarmVille i poszukuje sasiadow i kogos kto mi bedzie owce wysylal, cobym mogl farme zalozyc xD Ta wiec, mozna by tu zrobic baze danych ludzi, jesli znajdzie sie ktos kto w to w ogole gra ;D Mata mnie: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000433422045&ref=nf Nie zamykajcie tematu, bo zniszczycie moje marzenia o fermie owcow ;( Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Graczpospolita masz od takich rzeczy, skoro juz musisz (tam moglbym od razu zamknac) ;] Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 jajebie, Owiec weź sie nie pogrążaj x] Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2009 Autor Opublikowano 20 listopada 2009 Ja kce ferme! Mam juz 2biale i 1czarna owce, bede miszczem. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 (..) Mam juz 2biale i 1czarna owce, bede miszczem. Za dużo Tajemnic Brokeback Mountain się naoglądałeś. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Za ile owiec przysyłają prezenty? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2009 Autor Opublikowano 20 listopada 2009 Za 20sasiadow dostane koszulke miszcza sonsiada, a za 100 owcow, koszulke miszcza fermera owieca. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Za 20sasiadow dostane koszulke miszcza sonsiada, a za 100 owcow, koszulke miszcza fermera owieca. nie udawaj teraz, ze Cie to nie rusza, bo Ci pewnie gul skacze ze ci nie chcemy nic przyslac :angry2: Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2009 Autor Opublikowano 20 listopada 2009 Nie robi! Jakos sie tego spodziewalem. Cytuj
RoL 578 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 http://pc.ign.com/articles/104/1044458p1.html Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2009 Autor Opublikowano 20 listopada 2009 Za duzo czytania, prosze strescic. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Zebys sie glupotami nie zajmowal bo ci kiedys poczte tak zaspamuja ofertami paszy dla owiec ze sie obsrasz na stojaco.W skrocie. Cytuj
Pociemku 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 (edytowane) Tak się zastanawiałem (i dalej się zastanawiam) co w tych grach od ZYNGI jest takiego, że gra w to tyle ludu? Mafie Wars stestowałem... Ukierunkowanie gry pod ilość znajomych, brak końca, jakies itemy z d*py wysrane (bazooka ma mniej damage-u niż strzykawka), ogólnie nuda To samo z Vmpire Wars, Pirates Wars i resztą... Farmville tez stestowałem... tu to już wogóle nuda do kwadratu.. Itemy które poza walorami "estetczno-wstrojowymi" nic nie dają, debilna mechanika, uproszczenie wszystkiego.. Trzeba czasu pilnować bo jeszcze Ci uprawy zwiędną (już widzę jak za wzorem Ogameowców ktos w nocy wstaje i nawala kopaczką).. Wogóle to dużo lepszym rozwiązaniem niż granie w FW jest zakup/odświeżenie szaraka i zaserwowanie sobie gry Harvest Moon Back to nature.. Ciekawsze, nie trzeba sobie nieznajomych do znajomych dodawać, gra jest urozmaicona i w ogóle bije na łeb tego Farmvilla który moim skromnym zdaniem jest tylko nędzną podróbką. ZYNGA go f*ck yourself. Edytowane 29 grudnia 2009 przez Pociemku Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Farmville tez stestowałem... tu to już wogóle nuda do kwadratu.. Itemy które poza walorami "estetczno-wstrojowymi" nic nie dają, debilna mechanika, uproszczenie wszystkiego.. Trzeba czasu pilnować bo jeszcze Ci uprawy zwiędną (już widzę jak za wzorem Ogameowców ktos w nocy wstaje i nawala kopaczką).. Wogóle to dużo lepszym rozwiązaniem niż granie w FW jest zakup/odświeżenie szaraka i zaserwowanie sobie gry Harvest Moon Back to nature.. Ciekawsze, nie trzeba sobie nieznajomych do znajomych dodawać, gra jest urozmaicona i w ogóle bije na łeb tego Farmvilla który moim skromnym zdaniem jest tylko nędzną podróbką. ZYNGA go f*ck yourself. Bo Farmville to taka tibia dla dziewczyn. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 grudnia 2009 Ja juz przeszedlem na Mafie Wars xD Zrobilem sobie nowe konto w tym celu w ogole, mam juz 300 nieznajomych friendow i supa-dupa kosmos ogolnie. Co w nich fajnego? To samo co w MMORPG, tyle ze to jest mniej wymagajace, nie potrzeba abonamentow i innych G, a mozesz sobie ze znajomymi jaja porobic i sie popodniecac nastepnym wbitym lvl i rare itemem ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi