=PiT= 13 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 no nie wytrzymalem i odpalilem demo xD zniszczalne elementy otoczenia (juz nie tylko wybuchajace kamienie ;b) <3 recoverowalne upadki <3 wiecej klatek niewidzialnosci w rollu ;( (albo to wina equipow) charge w GS wyglada na szybszy (mozliwe ze tez wina equipow) Ogolnie to mega wypas jak narazie xD Cytuj
Repp 0 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Roll faktycznie ma wiecej niewidzialnosci podobnie jak w tri z evade+1 czujesz sie jak z evade +2 w unite, a evade +2 to juz przegiecie... Nawet nie trzeba sie starac by rollowac. GS nie wydaje mi sie szybszy,ale teraz trzeba trafić w "rozblysk" by zadac najwiecej obrazen. Poczekamy i zobaczymy jak to bedzie w wersji finalnej wygladać. Pozdrawiam. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 a o co biega z tym czerwonym wykrzyknikiem u kotow? ;s to po prostu taka ich zwykla panika czy to ma jakies zastosowanie? xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2010 Autor Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) wykrzynik to chyba tylko panika, ale taki niby czerwony X z 4 kresek, czyli anime'owe przedstaiwenie złosci to ich tryb wkurzenia, gdy w nim są maja inne własciwosci niz normalnie a co do evade - narazie nei nazekajmy, potwory teraz zachowuja sie bardziej plastycznie wiec i hunter musi miec nowy "arsenał" zeby mogl im dorownac kiedys rpzewidzenie zachowania i odpowiedni roll było bułką z kaszką a teraz potwory sa o wiele bardziej żywe :> edit - no w koncu sie cos dzieje, juz mysalem ze wolicie gadac o god eterze;p grajcie grajcie repp widze ze ejstes hardkorem, wiem ze juz kiedyś pisales i dawales filmiki ale mam nadzieje ze bedziesz wiecej pisał, fajnie pogadac z kims rownie fantycznym xD (nie żebym umniejszał innych uzytkownikow ) Edytowane 20 października 2010 przez Yano Cytuj
Repp 0 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Ostatnio nic sie nie działo więc nic się nie odzywałem, ale świat monster huntera znowu ożył więc już nie będziesz musiał pisać do siebie ;D Pozdrawiam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2010 Autor Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) tak sie zastanawiam nad potworami z 3rd i mam nadzieje ze wielu ejszcze nie widzielismy zgaduje że musi być jeszcze cos wodnego, bo po usunieciu wodnych z tri prawie nic wodnego nie zostalo mozliwe ze tez jeszcze 1 pustynny (sa tylko 2) moze tez 1 lodowy (tylko 2 sa.. albo 3 liczac barrotha) osobiscie ucieszyl bym sie z nowcyh krabów no i napewno musi być cos w stylu bossa, odpowiednik teostry no i na koniec ogromny boss finalowy typu akantor/ucamulbas i pewnie też coś ogromnego jak shen/lao/ten pustynny z tri i jakiś odpowiednik fatalisa... licze ze bedzie conajmniej tyle nowych, ale im wiecej tym lepiej zwlaszcza jesli prawdą sa plotki ze 3rd ma być wiekszy od 2nd ale mniejszy od unite, jesli tak to musi miec jeszcze conajmniej z 10-15 niezapowiedzianych potworow (chociaż czesc z nich to mogą byc stare) Edytowane 20 października 2010 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2010 Autor Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) eh eh temat znowu leży:p został niecały miesiąc do premiery , i teraz capcom co tydzien w piątki aktualizuje strone oficjalna i wrzuca nowe informacje, niestety 2 ostatnie aktualziacje dotyczyły farmy, kotów i innych popierdułek wiec nawet nie tracilem czasu zeby tutaj pisac o tym bo i tak was to nie interesuje;p ale znalazlem ciekawe info, podobno jakoś wyciągnieto informacje z kodu dema o ilości sprzętu * 678 Melee Weapons (MHF2: 592; MHFU: 1149) * 213 Distance Weapons (MHF2: 167; MHFU: 353) * 1128 Armor Pieces (MHF2: 1498; MHFU: 2091) * 978 Items (MHF2: 959; MHFU: 1260) mała analiza to że broni jest wiecej napewno ma ogromny związek z dojściem slash axe, poprostu skoro jest nowy rodzaj broni to automatycznie sie robi wiecej ale troszke wiecej mozna wyciągnąć ze zbroi 1128 /5 (każda pelna zbroja ma 5 kawalkow) = ilosc peklnych zestawow, /2 (są 2 płcie postaci) = ilosc zestawow dla danej płci /2 (pewnie bedą 2 poziomy trudnosci) = ilosc zbroi na danym poziomie /2 (gunner i blademaster) = to mniejwiecej = ilość przeciwników! po podziałach wyszlo mi 28, oczywsiscie trzeba wziac pod uwage ze niektore zbroje nie mają pełnego zestawu, że nie wszyscy wrogowie wystepuja na kazdym poziomie trudnosci , że niektorzy pewnie bedą mieli warianty kolorystyczne itp, no i że niektore zbroje robi sie z innych składnikow niż potwor (np hi-metal) ale ... hm po tych wszystkich podziałach liczba 28 nie brzmi najcudowniej , mniejwiecej 28 przeciwnikow to mało, 3tr mial tylko 18, ale unite mial ponad 50!!! zobaczcie że freedom2 mial wiecej zbroi niż 3rd , więc wieksza ilość broni serio moze sugerowac poprostu dojśćie slashaxe, ale ilosc potworow bedzie mniejsza niż we freedom2 chociaz to by sie nie zgadzalo z tekstem że 3rd ma byc wiekszy od freedom2 a mniejszy od unite ja bym sie już cieszyl gdyby bylo okolo 35 potworow, niestety z tych obliczen wychodzi ze bedzie ich ponizej 30, a moze nawet 25-28 niby prawie wszystkie są nowe (dla tych co nie grali w 3tri) , ale jednak to mniej "contentu" niż w mocarnym unite z 58 duzymi potworami ;p jako pocieszenie powiem że z podobnych podzialow we freedom2 wychodzi 37 pelnych zbroi a potworow bylo okolo 43, wiec jest szansa ze moje obliczenia są zaniżone i bedzie ponad 30 Edytowane 2 listopada 2010 przez Yano Cytuj
firana140 621 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Ale wielkość samej gry to nie tylko potwory, może wrzucą dużo więcej mapek?' Poza tym itemów jest więcej niż w MHF2. Ja liczę na to że po prostu wyrzucili niektóre zupełnie bzdurkowe zbroje i stąd troche mniejsza liczba ; P Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2010 Autor Opublikowano 2 listopada 2010 wiecej mapek to bym sie nie spodziewal, raczej bedą te z 3tri, pewnie tylko jedna calkowicie nowa ktora juz pokazali, licze tez ze dadzą ten nowy las z unite bo bardzo go lubie, stare mapy z jedynki mogą se odpozscic bo one jednak bardzo odstają grafizcnie od tych nowych i nie obrazil bym sie gdyby olali część beznadziejnych zbroi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 listopada 2010 Autor Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) NOOOOOOOOOOOOOOO w koncu ! nowy potwor!! jak narazie srednie skany, ale trzymam ręke na penisie i jak by co bede zapodawal lepsze jak dla mnie jest za(pipi)isty, wrecz chyba najfajnieszy z nowych. od dawna marzylem o potworze "ziemno roślinnym" , co prawda wątpie żeby miał nowy element "nature" ale tak czy siak bardzo mi sie podoba, połaczenie skał i roślinności, mam ogromną nadzieje że bossem bedzie nowy "akantor" własnie tego rodzaju, czyli wielki bydlak z górami i drzewami na plecach i btw prawie napewno to z tego goscia pochodzi ekwipunek faceta z młotem w demie in b4 "omg to dziecko yamatsukami i diablosa" jego budowa jest taka sama jak barrotha, czyli jest to brute wyvern, ale jednoczesnie troche rpzypomina basariosa, mimo że sam w sobie wygląda kozacko to fajnie by bylo gdyby, tak jak basarios, było to tylko "dziecko" innego jeszcze wiekszego bydlaka edit jeszcze jedna fota, zobaczcie jaki dlugi ogon http://monsterhunter.wikia.com/wiki/File:O0640048010837195136.jpg EDITTTTT obiecane lepsze skanyyyyyyyyyyyyyyyy o wiele wiecej screenow tam ejst http://i323.photobucket.com/albums/nn477/prphairball/scan0002-1.jpg http://i323.photobucket.com/albums/nn477/prphairball/scan0001-1.jpg Edytowane 4 listopada 2010 przez Yano Cytuj
Repp 0 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Dzięki Yano! Tego kolesia jeszcze nie widziałem ;3 I z tego co narazie widać po skanach to wydaje się być następca DevilJho z Tri ( mój ulubieniec ;3 ). Mam nadzieje że to nie będzie tylko Jho pod inną teksturą Pozdrawiam. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Zajefajny xD Moglby miec opcje "krysztalowa". Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2010 Autor Opublikowano 4 listopada 2010 (edytowane) I z tego co narazie widać po skanach to wydaje się być następca DevilJho z Tri ( mój ulubieniec ;3 ). Mam nadzieje że to nie będzie tylko Jho pod inną teksturą Pozdrawiam. hmm szczerze mowiac mam nadzieje że bedzie albo osobiscie deviljoe, albo jakiś inny jeszcze wiekszy badass, ten wyglada swietnie (chyba wszedl odrazu do pierwszej trójki moich ulubionych jesli chodzi o wygląd) , ale mam nadzieje że nie bedzie "finałowym" typem, tylko bardziej kims jak gravios, czyli trudny ale nie "semi boss" inna sprawa to że prawie napewno nie bedzie kalką deviljoe ani barrotha bo ma ogormniasty ogon i podobno ogon ma odrgrywac u niego głownoą role (tak ktoś wyczytał z krzaków na skanach) chociaz oczywiscie bedzie miał taran jak barroth, widac to chyba nawet na jednym screenie edit jutro (jak zwykle w piatek) aktualizacja aktualnej strony i założe sie że informacje z tych skanow sie pojawią w lepszej jakosci EDIT2 niestety przegral bym zakład, w aktualizacji nie pokazali tego nowego bydlaka, tylko informacje o trening school, sklepach w wiosce i innych pierdołach Edytowane 5 listopada 2010 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 listopada 2010 Autor Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) NOWY TRAILER!!!! powraca evil joe, i ten wielki piaskowy bydlak w stylu lao no i sporo nowych podgatunków !@ Edytowane 10 listopada 2010 przez Yano Cytuj
Repp 0 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Chyba DevilJho badz Iburu Joe Ale jestem uradowany po tym jak go zobaczyłem, jak narazie moj ulubieniec z wszystkich serii Generalnie trailer mega i juz nie moge sie doczekac. Mialem zamiar wbic HR 999 w Tri zanim zabiore sie za 3rd, ale obawiam sie ze 999 bedzie musialo poczekac Pozdrawiam. ps. Nawet jho ma nowe ataki, mniam ;3 Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 set kolesia na statku wyglada jakby byl z tego nowego pradowego lwa z rogami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 listopada 2010 Autor Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) bo na 99% to wlasnie z niego zbroja ;p jak dla mnie troche zbyt naćkana, ale spoko ale tego ziomka już lubie jutro aktualizacja oficjalnej strony Edytowane 11 listopada 2010 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2010 Autor Opublikowano 19 listopada 2010 jak co piątek kolejna aktualizacja oficjalnej strony jest, niestety mało jakichś emocjonujacych informacji (czyli nie pokazali nowych potworow;p) znowy info techniczne o wiosce i innych rzeczach, przez to ze po japonsku to niewiele mozna sie dowiedziec drobny ale fajny bajer - guildcard moze miec w sobie obrazek gracza http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/P3rd/intro5.html info że posiadanie na karcie save'a z P2G daje bonusy, ubranie dla kota i jakies poboczne pierdoły ;p (ja mam ) pokazali tez jakies screeney z wioski o kupowaniu kotow, ale juz se odpuszcze no i na koniec profil wielkiego pustynnego bydlaka (z 3tri) http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/P3rd/monster14.html Cytuj
Repp 0 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Mniam ;3 Juz sie martwilem ze nie bedzie guild karty. A tu prosze, i'm so happy ;3 Do tego widac ze beda rowniez talizmany tak jak to bylo w Tri czyli jeszcze wieksze mniam ;3~~~ Juz tylko kilka dni nas dzieli do tej pieknej gry. Musze chociaz 300HR (265) nabic do tego czasu w Tri bo 999 to raczej juz nie zdaze :< pozdrawiam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2010 Autor Opublikowano 20 listopada 2010 jeszcze maly drobiazg - HARRRRR pirackie zbroje z gazety JUMP strasznie lubilem poprzednie pirackie zbroje, a te wygladaja jeszcze fajniej, oby mialy jakies ciekawy skill http://www.imagebam.com/image/cbcb6c107290146 Cytuj
Repp 0 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Obstawiam ze jakis Carving Mastery albo cos w tym stylu Pozdrawiam. Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 gram w demo i nie ogarniam jak zmienic switch axe a podobno ma dwie formy i jakis ladowany atak w stylu gunlancy, pomocy ;d Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 listopada 2010 Autor Opublikowano 21 listopada 2010 (edytowane) a nie probowałeś moze naciskać R ? a to ładowanie to w trybie miecz /\+O a potem napieprzać w /\ (to trójkąt a nie strzakła w góre) żeby przedluzyc atak i doprowadzic do wybuchu na koncu (zjada pasek) chyba dobrze pamietam Edytowane 21 listopada 2010 przez Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 listopada 2010 Autor Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) INTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest za(pipi)iste i kurde czekam az w koncu zrobią MH na ps3 z grafiką na poziomie tego intra! chociaz jeden minus - nie pokazali na nim nowych potworow EDIT i jeszcze filmik reklamujacy poradnik, pokazane troche gameplayu Edytowane 22 listopada 2010 przez Yano Cytuj
BartDawes 0 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Jak ja bym chcial zeby angielska wersja wyszla najpozniej pol roku po japonskiej =[ Ciekawe czy zrobia super mega dopakowana wersje z mapami i wszystkimi potworami z trzech odslon ;p edit: Co robi ten rodzaj kotow z tymi rogami czy co to tam jest Edytowane 22 listopada 2010 przez BartDawes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi