genjuro 82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 heh, mysle ze pojawi sie tez w europie. Wtedy moze utworzymy swego rodzaju gildie i bedziemy razem chodzic na polowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Oj chętnie bym w to zagrał, tylko niech udowodnią , że te konwersje z PSP będą w miarę wyglądały na naszych plazmach i LCDkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 na farmie można robić mięso jest wielki grill, można 10 na raz usmażyć (można tez 10 na raz spalić ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 nooooooooooooooooooooooo!! w koncu cos sie dzieje, oby wydali też MH4 na ps3! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 MH4? czy ja o czyms nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Yanowi pewnie chodziło o to, że jak już go zapowiedzą, to na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 hmm no moze ja czekam ciagle na zapowiedz MHF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Panowie spokojnie, nie pospieszajmy capcom, bo jeszcze sie przestraszy Niech najpierw wydadza JAKIEGOKOLWIEK MH na ps3 POZA Japonia. Sami dobrze wiemy, jak dużo czasu potrzebowali na zebranie sił i zapowiedzenie MH na duze konsole. Chill and stay tune 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Yano jak podniesc skilla w grillowaniu stekow? Czy to dziala w ten sposob, ze samoistnie po kilkuset przypaleniach, zaczna wychodzic well done? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nie będzie trofeów: http://www.siliconera.com/2011/05/23/psp-remaster-series-wont-include-ps3-trophy-support/ Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Normalne ze nie bedzie trofeow. Niby jak by to mieli rozegrac? Rozgrywka bedzie plynnie przechodzic z ps3 i psp, a psp z tego co sie orientuje nie ma systemu pucharkowego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 nie ma tu żadnego skilla, tzn tylko skill w palcach musisz mieć jest co prawda w kilku zbrojach coś co odrobine ułatwia grillowanie, ale ogolnie to zalezy tylko od ciebie a nie od "zdolnosci postaci" poprostu jak grilujesz to gra muzyczka i jak sie skonczy to mięso zmienia kolor na przypieczony , wtedy musisz nacisnac guzik, jesli zrobisz to za późno to zmieni kolor na spalony i wyjmujesz już suchara obczajaj muzyczke i gdy dobiega konca pilnie obserwuj kolor mięsa, po kilkunastu probach można dojśc do wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 w kazdej czesci timing na pieczenie (nacisniecie guzika) jest taki sam wydaje mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ta mini gierka jest banalna , raz spaliłem, a później szło je robić z zamkietymi oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Taa, tylko Tri to moja pierwsza gra z serii mh ( i to na emu) i w zyciu bym nie pomyslal ze tak sie grilluje steki ( spalilem ich juz dosc sporo ) thx chlopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No mam wreszcie dużego grilla:)Będzie można hurtem piec. buuu...koty pojechaly na jakąś wycieczkę i nie mogę na tym grillu piec-o co chodzi?Bo nie rozumiem krzaczków. Podobno jest już całkowite zangielszczenie-mogę załadować je i będzie wszystko ok-gra rozpozna sejva ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Koty wysyłasz na misje, po których dostają expa, a ty itemy (jakie, to zależy od lokacji). Jak zrobisz jakiegoś questa (z wyjątkiem tych, gdzie nic nie musisz robić), to wracają. Po załadowaniu ang patcha gra rozpozna sejva, bo patch ingeruje tylko w treść tekstu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 jak wyslesz kota na misje to nie mozesz go wziac ze sobą na misje, ani nie mozesz robić na farmie rzeczy wymagających kotów , a wiekszość wymaga kotów, nawet grill, bo kot tam skacze i dmucha na ogien wiec jesli wysliesz swoje wszystkie koty na misje to jestes chwilowo samotny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cos sie dzieje w temacie tej gry na ps3, czy cisza w eterze? Osobiscie nie widze zadnej wzmianki na necie, ale moze patrze tam gdzie nie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) niektore japonskie sklepy maja juz preordery http://www.hmv.co.jp/en/product/detail.asp?sku=4097824 ale ogolnie po tych pierwszych informacjach niewiele sie dzieje premiera 25.08.2011 obsluga 3D zreszta co by mogli pokazać skoro to tylko remake, moze jakies nowe potwory ktore mają byc, ale to pewnie zostawią na czas przed premiera albo wrecz zrobia tajemnice (zawsze po premierze sie okazywalo ze o kilku sprawach nie powiedzieli i wychodzily na jaw dopiero w okolicach premiery) mnie smuci jedno - mimo że grafa bedzie podciągnieta do HD to chyba bedzie to zrobione najmniejszym kosztem czyli podbicie starych tekstur do HD, wyglada na to że nie bedzie nowych całkowicie ostrych, to akurat mnie nie dziwi ALE ALE dziwi i smuci mnie to że nie wykorzystają textur z MH3tri na wii, bo wiekszosc lokacji i potworow w tych grach sie pokrywa a na wii textury były o wiele lepsze, mogli by ich użyć... nie wiem czy to kwestia prawda zwiazana z nintendo czy może nie chciało by im sie dorabiac podobnych tekstur do nowych obiektow obecnych tylko na psp, ale wychodzi na to ze przy całym uwielbieniu i docenianiu grafy w MH to jednak nie postarają sie zbytnio a przecież na wii gra była tak ładna ze przejscie w HD dało by efekt lepszy niż niejedna gra ktora od poczatku byla robiona z mysla o ps3 inna sprawa to czy w ogole maja zamiar wydac to poza japonią, jak wiadomo 3rd na psp nie wyszlo, i chyba już nie wyjdzie, wiec moze chociaz wersja na ps3 by wyszla, ale jesli tak to pytanie kiedy, czy po pol roku opoznienia itp? jak narazie nastawiam sie na import, ale mam nadzieje ze nie bede musial robic tego osobiscie tylko kupie na allegro albo jakos inaczej od kogoś kto juz sprowadzil do polski, nie chce mi sie (pipi)ac z celnikami Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 premiera sie zbliza (chyba za 10 dni) a ja sobie chce pogdybyac, niby gierka ma miec coś nowego w sobie, ale nie licze na wiele, chociaz pomysalem że chociaż jeden nowy "kolor" byłby fajny a dokladnie tego goscia mogli by go łatwo przerobić na połaczenie graviosa i uuragana - zamiast trawiastej stylistyki byłby kamienno-lawowy (albo szarawy jak kamien albo czarno czerwony ze świetącymi "żyłami" płennej lawy) łatwo jego garby mogli by przerobić ma wulkaniki , wtedy moglby wyrzucać z siebie kawalki lawy w losowych kierunkach (na takiej zasadzie jak ten błotnisty sie otrzepuje z błota i latają kawałki, to tutaj by z wulkanu na grzbiecie lecialy kawalki lawy ogon moglby miec wielką kamienną kule , a z mordy troche zmienić rogi na jakieś kamienne wypustki wygladal by calkiem spoko moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 dobra widze ze gadam sam ze soba , ale jesli ktoś tu zagląda do mam pytanie: planuje ktos kupic portable3 na ps3? oczywiscie mam na mysli import bo wąpliwe jest wydanie u nas ja chce kupic importa i grac online jak by co jedyny "problem" to ze nie chce mi sie sciagac tego z japonii wiec bede szukał okazji zeby kupic najlpiej w polsce (allegro?) od kogos kto sprowadzil kilka sztuk wlasnie w celach handlowych, ewentualnie na ebayu z europy (chociaz wolał bym serio polske) tak czy siak mam zamiar kupic chociaz napewno nie uda mi sie tego zrobic w dniu premiery btw premiera juz za 5 dni, czyli 25 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 hehe, no ja tu zagladam jak widze jakis "ruch" w temacie. Generalnie jak gra sie pojawi to oczywiscie ze kupuje, ale tlyko zrozumiala wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja jednak liczę, że zapowiedzą anglojęzyczną wersję. Jak nie , to po jakimś czasie pewnie skuszę się na japończyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Na amazonie widzialem importy mh3rd hd po 75$. Sama gra po przeliczeniu i nie biorac pod uwage kosztow transportu to jakies 217,50 zl....wiec troche drogo jak na odgrzany kotlecik i to w zakrzaczkowanej formie. Ja w kazdym razie czekam na wersje anglojezyczna. A jak nas oleja, to ja ich tez olewam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi