Kazub 4 583 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Czy obrażenie z criticala(1.125 czy 1.25 nie pamiętam) są mnożone przez podstawowy atak broni czy ten powiększony o sharpness i czy mają wpływ na element ? Skąd i jak mogę ściągnąć questy ? Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 w menu głównym jest dział "Download", łączysz się z routerem i masz tam menu. Ta muzyczka jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Zrobiłem set z jehna ze zbroją agnaktora i okazało się że jak chcę mieć expert+2 to potrzeba ekwipunku z dwoma slotami, broni takiej nie mam więc zostaje charm skąd taki wytrzasnąć ?.Do tego muszę jeszcze dobić focus a nie mam takiego gema w sklepie wiec jak go się robi ? Porąbane to, prościej i ładniej było zrobić fulla. Wrrrróć.Sprawdziłem jeszcze raz i wersja z agnaktorem musi być żeby uniknąć blunta bo w secie jhena artisan i sharp sword się wzajemnie niwelują więc nie da się tego wygemować. Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) FAK FAK i tak zle i tak ;/ jedyna opcja to znalesc talizman z artisanem albo anty-bluntem, ale ja takiego nie mam (ciekawe czy mozna znalesc na low ranku) ale jest male pocieszenie - mozna juz ssac JUMP questa, i nie ma wymagań HR, mozna robic odrazu Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zrobili nową wersje patcha- 400 przedmiotów przetłumaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 A na ch.... nam przedmioty, tu można kminić, niech przynajmniej SKILLE przetłumaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 część skilli też przetłumaczyli, ale tylko nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) hmmm no nazwy to juz pół sukcesu bo albo stare skille i wiadomo co robią, albo nowe i i tak nie wiadomo xD swoja droga fajnie ze teraz kazdy skill ma opis obok co robi dziwi mnie ze 2 tygodnie od premiery i nadal nie ma statsów jaka broń ile zadaje dmg w poszczegolnych ciosach, bardzo mnie to ciekawi , bo w koncu to pokazuje czym opłaca sie walić Repp robisz pirata? :> jestes juz zaawansowany wiec powinienes ich (los i agnak) ciachnąć na luzaku, ja dziś podszedlem 2 razy ale strasznie z(pipi)alem w obu ;p najpierw poszedlem jakos po partyzancku ogolnie i zabił mnie los, potem zapomnialem zmienić talizman na anti-heat, i nie wziąłem cool drinów bo mysalem ze nie bede potrzebowal, i kurna po zabiciu losa w zimnych lokacjach poszedlem w głąb wulkanu i okazalo sie że mi życie spada i nie mam co z tym zrobić i mnie agnaktor szybko dobił ;p porażka ;p swoją drogą kolejny dowod na to ze gra jest latwa, jump questy w 2G byly dosyc wymagające, a teostra potrafil zabrac 90% zycia w najlepszej zbroi tutaj nie dość ze na normalu to jeszcze ich siła jest tylko odrobine wieksza niż normalnych, chociaż los 2 razy zabral mi okolo 100hp firebalem z powietrza (takim poziomym co nie wali w ziemie tylko leci daleko), w koncu poczulem ze to stary dobry los, kiedyś siłą w rage wzrastałą mu o 70% Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Repp 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Własnie sciagnelem quescik i trzeba zabrac sie za niego . Dzis ubilem Amatsu, ciezko bylo ale w koncu padl ;3 teraz jeszcze z 10x by secik zrobic xD Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 wlasnie z trudem zrobilem tego jump questa, nie bylo fajnie , 40 min, najdluzszy quest do tej pory ;p ale co najgorsze dotsalem tylko DSa... tzn dostalem jeden ticket i w sklepie pojawil sie DS.. ani zbroi ani SA, nie wiem czy można tu jeszcze dostac inne tickety, czy poprostu ten quest daje tylko to i umozliwa zdobycie tylko DSa, jesli tak to lipa bo ja chce ubranie pirata! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Repp 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To jest low rankowy jump wiec pewnie inne rzeczy beda z innych ticketow. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) patch o.29b = przetłumaczone wszystkie przedmioty. ten kolo jest szybki jak szczała! za to mam problem: piszą że przetłumaczyli q, ale mi nawet te najniższe się nie przetłumaczyły, WTF? Edytowane 19 Grudnia 2010 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jest to już gdzieś z nałożonym patchem czy trzeba mieć gołe iso ? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 gole iso, bo i tak pat(pipi)esz co chwile nowym patchem, wiec oplaca sie je miec (podobno spatchowanego nie spat(pipi)esz again). Co do przetlumczonych questow to mam to samo ;b nie wiem o co im chodzi z tym ze przetlumaczyli... moze o same itemy z tych questow chodzilo ;b dunno Cytuj Odnośnik do komentarza
kyubi85 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Miałem problem z tym patchem, nie było widać całego tłumaczenia ponieważ miałem zainstalowane media instal, po zainstalowaniu gry ponownie było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 kiedyś tez tak bylo - media instal ma zainstalowane część tekstów dlatego patch nie moze miec na nie wlywu, a to oznacza że przy kazdym patchu trzeba isntalwoac ponownie, dlatego ja powstrzymam sie aż rpzetlumaczą skille i wtedy zaisntaluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Repp 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Juz sa patche ktore maja przetlumaczone wszystkie itemy oraz spora czesc skilli, ale mimo wszystko jeszcze nie korzystam gdyz denerwuje mnie gryzienie sie japonskiego z ang. Poczekam na fulla chyba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak zdobyć hapul claw ? Rozwalam mu obie przednie łapy, łapie i nic.Z carva też nie ma.Potrzebuję go żeby dobić do focus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 w swieta troche nadgoniłem i jestem juz na high ranku, w koncu sie cos dzieje i jest odrobine trudniej ;p (wkurzajace questy z 2 potworami na raz) nawet zrobilem rusha i mam juz urgenta na hr5 ale przez duzą ilosc nowych highrankowych przedmiotów zastanawiam sie czy nie zainstalowac w koncu patcha, ma ktos linka do najnowszej wersji ? (a najlepiej tez info co w niej jest) Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja tez juz na High Ranku - ofkoz dzieki xlinkowi xD BTW: Team HGG wydal pacza: ------------------------ NEW Latest version!!! : TEAM HGG MHP3 PATCH 1.1 TRANSLATE * Items 100 % * Pop-up messages (including HH notes) 95% * Armor skills 100% * Armor skills descriptions 0* Weapon - GS 100% * Menus 90% * Quests 100% * Training School 85% * Felyne skills 100% * Other Felyne stuff Y% * All in-game text 15% * PapimeruPC 100% converted for MHP3 * PapimeruPSP 20% converted for MHP3 Choose your preferred method, and click on the appropriate link: MHP3 PATCH 1.1 EASY AUTOPATCHER Monster Hunter Portable 3rd English Patch cards glitch hack "monster hunter" psp LINK http://www.fileserve.com/file/DuWZaZd Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 pojdzie mi mh3 na 5.00 m33-6 ? Dobrze mi na tym sofcie i nie chce zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja zmienilem na gen 5.50 i jest ok, i tak gram tylko w mh wiec wali mnie to ze lubilem m33 zainstalowalem patcha , dzieki PIT, teraz robier od nowa media instal zeby tlumaczenie ogarneło reszte spraw Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kazub- ja dzisiaj z low-rankowego hapula zdobyłem, waliłem tylko po łbie i raczej nic nie rozwaliłem, ale jak go złowiłem to waliłem w ogon(oczywiście bez skutku). Yano- zagramy na kaiu? mój tag jakby co to RONGAR Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) moim zdaniem rathalos to najlepsza low rankowa zbroja ;s dziamdzionga sie chowa ;v (pod wzgledem skilli, wyglad standardowo-losowy ;b) Edytowane 27 Grudnia 2010 przez =PiT= Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 najlepsza jest z nargi- evade distance pozwala mi grać SA. A na High ranku dołożyłem kamieni na evade+1. Czy jak dołożę do +2 to mi przez całą animację uniku nic się nie może stać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi