Zeratul 415 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Pierwszy raz kolesi uslyszalem na kawalku ELDO - Twarze, ktory jest IMO przekozacki i za(pipi)isty... zaczalem wiec sie rozgladac za info o nich i jest z tym biednie, ale maja dwie mix tape i pare fajnych kawalkow... polecam Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 października 2010 Autor Opublikowano 28 października 2010 nowa plyta 2 listopada http://prosto.pl/?l=pl&m=prosto&w=plyta&ply=87¤cy=1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) . Edytowane 7 stycznia 2013 przez Rozi Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 HAJFI BANDA JAK METALIKA, DE MEMORI RIMEJNZ. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 października 2010 Autor Opublikowano 29 października 2010 dla mnie to obecnie najlepszy squad w Polsce, ale to IMO Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 przecież to są takie śmieszne wacki, że japier.dle Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 października 2010 Autor Opublikowano 29 października 2010 lepsze smieszne niz smutne Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 są śmieszno-smutno-żałośni Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 (edytowane) . Edytowane 7 stycznia 2013 przez Rozi Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Solidne płyciwo. Nie spuszczam się, ale kupię! Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Diox? Dno, Tet pokazał, gdzie jest jego miejsce. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Widzialem z nimi wywiad na vivie chlonac na kacu ta pop-papke i odnioslem mieszane wrazenie. Z 1 manki jakos tam mnie pobujaly lekko kawalki, z 2 ta promocja za wszelka cene i ich wypowiedzi juz nie, jakby mieli ghostwrittera na plycie. Kiedys pewnie rusze, ale mojej lovelovelove molesty nie przebija, do dzisiaj nie wstydze sie ich ostatniej plyty wlaczyc. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) po akcjach z tetem chyba nikt takiego lamusa jak diox nie traktuje poważnie. no i te ich wywiady na vivce xD. przyszłość polskiego rapu xD. jeśli tak ma wyglądać przyszłość to wolałbym jej nie ujrzeć. Edytowane 6 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 po akcjach z tetem chyba nikt takiego lamusa jak diox nie traktuje poważnie. no i te ich wywiady na vivce xD. przyszłość polskiego rapu xD. jeśli tak ma wyglądać przyszłość to wolałbym jej nie ujrzeć. Nie no, nie bede ocenial jakis sklad hiphopowy po wywiadach na muzycznej stacji, odslucham mp3 to dam cynk i zdanie sobie wyrobie. Zagraniczne ludziki robia ciagle autopromocje i siedza w stacjach muzycznych, wiem, ze w polszy ciagle ktos tam wierzy w hiphop nie nastawiony na zysk tylko na czysta pasje ale tacy maja hiv i umra w przyszlym roku. Cytuj
kotlet_schabowy 2 731 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Jakby Tetris był jakimś przeyebanym graczem na scenie. No ale możesz przybliżyć, bo nie kojarzę historii (chyba, że chodzi o "ostatni freestyle" czy coś). Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Diox ostatnio jakos chyba wydal dissa po paru latach od zakonczenia bifu. Cos takiego, no lamus wch0j. Ta hifi banda to rzeczywiscie banda wackow nie wartych sluchania. Jest duzo lepszego rapu w polsce do sluchania. <- tu macie ostatni pojazd na tego marnego spiewaka <ok> Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Masz nawet w tytule kawałka, że to na Ciecha i to on właśnie wypuścił po tak długim czasie dissa Nowe Hifi całkiem spoczko, pierwszy album w ogóle do mnie nie przemawiał i był nudny, tutaj jest kilka fajnych kawałków, ale bez przesady, tak jak się niektórzy podniecają tą grupą ;] Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 a nei to ciech ejdnak, poje,balem sie. zawieszony dzis jestem przez tego kaca :< Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nowe Hifi całkiem niezłe, ale bez rewelacji. Bity mają świetne, ale wręcz nie zasługują na nie. Na beef między Tetem a Dioxem zlewam przypominając sobie jak irytowały mnie wręcz teksty na "Dwucznacznie". Mimo wszystko Hifi są przehype'owani i jest multum kolesi w podziemiu i nawet na legalu którzy duzo bardziej zasługują na taki legal/promocję jak oni. Cytuj
kotlet_schabowy 2 731 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 No ale co by nie mówić, jakąś tam sztuką jest się wybić na ten legal, im się udało, więc dodatkowy punkt. Przesłuchałem Fakty, Ludzie, Pieniądze, co prawda trochę pobieżnie, no ale bitowo w większości nie w moim guście (poza Puszerem i Dla Sportu, swoją drogą fajny pomysł z trzema numerami). Tekstowo na dobrym poziomie, flow też. Nie ma może rozpier.dolu, ale jakoś mi pasuje ta ekipa, zobaczę, jak dalsza twórczość. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Osobiście powiem, że przez tą płytę wróciłem do słuchania polskiej sceny, którą omijałem kilka lat. Dioxa jeszcze za czasów WBW się pamięta z tymi "fristajlami"- chyba najbardziej rozpoznawalna akcja "zróbcie brawa, brawa dla Tetrisa", heh. Tak czy siak "pięć do dwunastej" jest płytką za(pipi)istą i wartą posłuchania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi