Skocz do zawartości

Dead Space 2

Danonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak bylo potwierdzone ze akcja dzieje sie w miescie na stacji kosmicznej i jestesmy swiadkami ataku nekromorfów na statek, sklepy, ludzie na stacji wszystko to doswiadczymy w 2 czesci.

Opublikowano (edytowane)

Wieżowce na statku?

Pewnie gigantyczny statek kolonizacyjny. Chodz na jednym ze skrenó widać wieżowce więc całkiem mozliwe że akcja będzie na jakiejś planecie, koloni. Coś ala Obcy Decydujące Starcie cammerona

Edytowane przez kasuro
Opublikowano

Już widzę jak będę ubijał nekrony w supermarkecie ..... lub szpitalu....

taki resident evil,silent hill itp

Tam były miasta,potworki i było genialnie klimatycznie....i strasznie

Opublikowano (edytowane)

Wyobraź sobie martwe miasto pełne nekromorfów.

Wyobrażam sobie to na podstawie RE2 i jestem jak najbardziej na tak. Choć przeglądając te skany co zarzuciłeś to tak i większość dzieje się w korytarzach.

O DS2 jestem spokojny jak choćby o GoW3 ta gra nie może nie wypalić.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Mnie tam kombinezon i potworek się podoba ;) Ale kombinezon mógł być trochę stary, zardzewiały ;P

Za bardzo wyszczupla Isaac-a hehe

W końcu nabiegał się w jedynce uciekając od Nekromorfów, to wiadomo, że schudnie : :thumbsup:

Opublikowano

Mnie tam kombinezon i potworek się podoba ;) Ale kombinezon mógł być trochę stary, zardzewiały ;P

Isaac jest inżynierem. Co jak co, ale o strój w którym pracuje raczej będzie dbał ;p

Opublikowano

Właśnie, czy ktoś z was też zauważył na tych screenach ZNAK? Zastanawiam sie, czy i w grze Znak odegra dużą rolę, czy po prostu ludzie się zmutują, bo tam dotrze jakiś Nekromorf.