TyskiPL 64 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 DJ1988 prawda, ale ja się zastanawiałem, jak dużą rolę tym razem odegra Znak. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 27 grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 grudnia 2009 Kurde gdzie tam 2011 rok.... Cytuj
smieciarz 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Pierwsze skany z Dead Space 2 zapowiadają dynamiczniejszą rozgrywkę? Pierwsze skany z Dead Space 2 Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 cóż... nie podoba mi się ani kombinezon, ani potwór, ani otoczenie... i to już teraz, bo w 2011 nie będzie mi się podobać jeszcze bardziej... Ja dosłownie parsknąłem śmiechem jak zobaczyłem ten "kozacki" kostium Żenada Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Z kolei na pewnym forum pokazali te same screeny z DS2 + jakiś szyfr. Niestety, ale obawiam się, że w tej grze pojawią się wkurzające momenty polegające na przetłumaczeniu jakichś tekstów :confused: A tego nie cierpię. Z Glyphami się dość namęczyłem w ACII, co dopiero tutaj <_< Cytuj
Kabosh 2 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 takie coś może tez dodac powiew swiezosci, ale nie w nadmiarze. co do samej postaci isaaca to wszyscy gadaja ze to on a moze to nie on? bo koniec jedynki wygladal tak jakby isaacowi sie cos stalo...albo biedak schudl ze strachu tylko newsy podaja ze isaac isaac;p moze sami nie sa pewni. chyba ze w ds2 zrobia cos na wzor ostatnio popularnych prequeli. kto tam ich wie Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 czemu zmienili stylistyke? przeciez to wyglada jak ta zmiana ze spidermanem, tam tez byl jakis mniejszy (nie pamietam tytulu) Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 takie coś może tez dodac powiew swiezosci, ale nie w nadmiarze. co do samej postaci isaaca to wszyscy gadaja ze to on a moze to nie on? bo koniec jedynki wygladal tak jakby isaacowi sie cos stalo...albo biedak schudl ze strachu tylko newsy podaja ze isaac isaac;p moze sami nie sa pewni. chyba ze w ds2 zrobia cos na wzor ostatnio popularnych prequeli. kto tam ich wie Może wpadł w depresję, bo zaatakowała go jego ukochana? i schudł przez to? Kombinezon wiadomo, trochę przebajerowany, ale te szyfry mi się nie podobają. Zobaczycie, będziecie jeszcze pisać, że DS1 był lepszy :potter: Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) http://ps3.ign.com/articles/108/1080341p1.html pierwsze wrażenia z PAX East. Strasznie krótkie te "wrażenia" ale temat będzie aktualizowany. No i są fotki Isaac-a (straszna jakość). Wygląda jak Ninja z MGS ;]. No i najważniejsze. Prawdopodobnie na PS3/XO wyjdzie Dead Space Extraction (jedna z nielicznych gier które zazdrościłem Wii). Trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie. Edytowane 27 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 http://ps3.ign.com/articles/108/1080341p1.html pierwsze wrażenia z PAX East. Strasznie krótkie te "wrażenia" ale temat będzie aktualizowany. No i są fotki Isaac-a (straszna jakość). Wygląda jak Ninja z MGS ;]. No i najważniejsze. Prawdopodobnie na PS3/XO wyjdzie Dead Space Extraction (jedna z nielicznych gier które zazdrościłem Wii). Trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie. Co tam fotki. Jest 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) + dla Ciebie ;] O cholera za dużo nie można powiedzieć po tym filmiku. Ale tak jak zapowiadali, widać, że gra nabrała tempa. Tylko żeby to się źle nie skończyło. To znaczy gra akcji > horror sci fi Edytowane 27 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 no gdyby nie ten pokaz butów grawitacyjnych, to bym powiedział ze to Dead Space 1 tylko. No ale mają jeszcze rok czasu do premiery. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 + dla Ciebie ;] O cholera za dużo nie można powiedzieć po tym filmiku. Ale tak jak zapowiadali, widać, że gra nabrała tempa. Tylko żeby to się źle nie skończyło. To znaczy gra akcji > horror sci fi Pierwsza część też była mocno nastawiona na akcję, a skoro tutaj fabularnie jest wytłumaczone, że bohater na starcie przygotowany jest na walkę (w jedynce przypadkowo znalazł się w nieodpowiednim miejscu :]), to i akcji będzie jeszcze więcej. Mi to akurat odpowiada. Tylko ten strój z power rangers i kask motocrossowy wygląda tak sobie. Ten z jedynki bardziej mi odpowiadał. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 + dla Ciebie ;] O cholera za dużo nie można powiedzieć po tym filmiku. Ale tak jak zapowiadali, widać, że gra nabrała tempa. Tylko żeby to się źle nie skończyło. To znaczy gra akcji > horror sci fi Pierwsza część też była mocno nastawiona na akcję, a skoro tutaj fabularnie jest wytłumaczone, że bohater na starcie przygotowany jest na walkę (w jedynce przypadkowo znalazł się w nieodpowiednim miejscu :]), to i akcji będzie jeszcze więcej. Mi to akurat odpowiada. Tylko ten strój z power rangers i kask motocrossowy wygląda tak sobie. Ten z jedynki bardziej mi odpowiadał. To jest strój do zerowej grawitacji. W DS2 będzie kilka zbroi do wyboru i rozbudowy. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Gameplay konkret jak w jedynce, ale o grafice jeszcze nic nie można powiedzieć, przecież to niecałe 40 sekund z gry. Po za tym obraz był zgrywany z kamery, więc jakość nie jest najwyższa. Uniform niezły. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Na razie to wygląda jak mission pack do Dead Space. Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Jak dla mnie jedna z najlepszych gier na konsole nowej generacji. Przede wszystkim za ten kapitalny klimat jaki udało się stworzyć twórcą. Czekam z niecierpliwością na tą 2-ke. Szkoda że jeszcze tyle czasu trzeba czekać Zdążę chyba już przejść 1-ke trzeci raz Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Na razie to wygląda jak mission pack do Dead Space. Gratulację za tą wnikliwą analizę DS2 na podstawie paru zdjęć i jednego 44 sekundowego filmiku. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Heh to samo chciałem napisać. A tak swoją drogą w tym wypadku, nie mam kompletnie nic przeciwko mission pack. Łykam wszystko co jest związane z DS. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) No i właśnie ten 44-sekundowy filmik i parę zdjęć wyglądają jak pierwszy DS, czytajcie ze zroumieniem. Edytowane 28 marca 2010 przez Khadgar Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Niby jakich zmian oczekiwaliście w gameplay sequelu ? Zresztą co tu oceniać po tym filmie który nagrał film puszczony z ekranu < < Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 No i najważniejsze. Prawdopodobnie na PS3/XO wyjdzie Dead Space Extraction (jedna z nielicznych gier które zazdrościłem Wii). Trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie. Sorry za mały OT ale czuje, że będzie to cholernie dobre połączenie z różdżkami. No i w końcu zarobią coś na niej. Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Pierwsza część ostro wbiła mi się w psychę klimatem rodem z Obcego. A druga na razie wygląda osom. Nic nie wnioskuje więcej, ale filmik potwierdza że klimacik jest. Choć nie podoba mi sie kostium Issaca i to że idą w stronę strzelania a nie budowania klimatu to trochę smutne, ale i tak czekam ;] Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Choć nie podoba mi sie kostium Issaca i to że idą w stronę strzelania a nie budowania klimatu to trochę smutne, ale i tak czekam ;] Według mnie bardzo ciężko to określić po obejrzeniu 40 sekund z przeszło ponad możliwych 8-9h gry. Każdy grywalny horrorek musi mieć bardziej intensywne momenty. Nie bądźmy zbyt pochopni. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Kauczowi chodzi o to, co sami twórcy deklarowali w zapowiedziach - Uznali między innymi że pierwsza część była ciut "zbyt straszna" i dwójka będzie inna pod tym względem (mniej więcej tak to brzmiało). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi