Skocz do zawartości

Dead Space 2

Danonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zwiastun multiplayera wygląda biednie. Wyraźnie widać, że brakuje tam dynamicznej akcji, jest tylko złudzenie wywołane montażem filmu. Jeśli ktoś grał w Aliens vs Predator 2 tryb EVAC na USS Auriga to wie o czym mówię :P Po 8 latach od tamtych czasów chciałbym zagrać w coś lepszego w tym klimacie. Multi w DS2 mógłby to zapewnić bo są ku temu możliwości, jest klimat, jakość itd. ale zwiastun nie wygląda obiecująco...

a to ujęcie z 1 minuty filmu to już w ogóle śmiech - 3 necromorphy (bezbronne na dystans) wybiegają z windy na końcu korytarza i biegną co sił w nogach korytarzem w kierunku ludzi. Gdy są już blisko zostają zatrzymani stazą i poćwiartowani... ehh po prostu rewelacyjny pokaz możliwości tego trybu :confused:

Edytowane przez xylaz
Opublikowano (edytowane)

Noo Move i Extraction to będzie to.

http://www.gametrailers.com/video/isaacs-arsenal-dead-space-2/704732 Isaac's Arsenal Interview

2 minuta haha ale załatwił tego "dzieciaka" w locie - świetne. Hmm zastanawia mnie fabuła w dwójce która ma się toczyć wokół Issaca zresztą już pierwszy teaser dawał spory znak zapytania o co chodzi z Isaaciem.

Jak to mówi Ibisz ciary na całym ciele jak widzę i myślę o DS2 ;p.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

http://www.gamezilla.pl/content/dead-space-2-beta-ruszyla Dead Space 2 - beta ruszyła!

Jakiś szczęśliwiec dostał? Piszcze wrażenia ;].

Ja niestety nie dostałem a jestem zarejestrowany na stronie DS2 na dwóch kontach ;/. Jestem ciekaw na jakiej zasadzie wysyłali, pewnie losowo.

PS. W końcu ekskluzywna beta na PS3 ;].

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

a jak się mają Polskie napisy w DS2 w jedynce były, a w drugiej odsłonie gry ???

W DS2 na 100% będą polskie napisy (wszystkie duże premiery od EA mają polskie napisy na PS3, PC i 360). Jedynie nie wiadomo co z DS: Extraction (raczej bym się nie spodziewał).

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano (edytowane)

Poważnie? Ale co już dostałaś? Bo tak się składa, że zamówienie na DS2 mam już w Ultimie od 10 lipca...

I nic nie dostałem... myślałem, że Extraction dostajesz dopiero na premierę.

Edit:

http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-dead-space-2/706027 NYCC 10: Stasis Ability Gameplay (Cam)

Edit 2:

Jakby co to na amerykańskim store jest do pobrania demo DS: I.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

bardziej obstawiam za 600+... chyba że plastikowe gówna zamiast porządnych rzeczy dodadzą wtedy liczmy na 400... Ogólnie edycje kolekcjonerskie są dla dziwnych ludzi (przynajmniej w naszym kraju), sam raz się w takową zaopatrzyłem (ff13 ponieważ jestem fanem serii a kosztowała 240 czyli tylko 50 zł mniej niż standardowa a nie 400-600!!) ale żeby wydawać krocie za takie rzeczy...

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano (edytowane)

aktualnie gram w 1 cześć i jestem zachwycony... Strachy na Lachy, sa jak złoto, także zakup kolejnej części jest więcej niz pewny. co do kolekcjonerki to z chęcią sie w nią zaopatrzę, chodź zapewne zależy to od kasy.

jestem skłonny 100 jurasow poświecić, ale więcej.. chyba nie :/

inne pytanie, czy w ogóle sie załapie?

Edytowane przez 4 mE