Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Jestem niepocieszony, że figurki bohatera nie otrzymamy. Mam już (m.in.)Issacka z pierwszego DS KLIK i nie obraziłbym się na coś ala White Edition z AC II. Nie twierdzę jednak, że ta jest zła, bowiem nie jest. Być może się skuszę. Kwota 300-400zł za nią byłaby odpowiednia. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Ja też wolałbym Isaaca niż piłę ;/. Ale trzymajcie się znana jest już cena u nas i tu absolutny SZOK pozytywny. http://www.ultima.pl/dead_space_2_edycja_kolekcjonerska/i9504/ 280 zł wtf Ale teraz najlepsze edycja kolekcjonerska na Ps3 wygląda zupełnie inaczej i nie zawiera piły http://www.ultima.pl/dead_space_2_edycja_kolekcjonerska/i9503/ Może dlatego, że dostaniemy DS: Extraction heh (bzdura). Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Ale to jeszcze nie koniec tak jak Wredna mówiła do zwykłej wersji DS2 dorzucają DS: Ignition (no i oczywiście Extraction) ale trzeba mieć z góry zapłacone (ja tak nigdy nie robię dlatego nie mam kodu ;p) http://www.ultima.pl/dead_space_2_bonus/i9004/ . Co znowu dziwne do edycji kolekcjonerskiej nie dorzucają Ignition... kompletnie nic z tego nie kumam. W każdym bądź razie zmieniłem już zamówienie na kolekcjonerkę ;]. Edytowane 14 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Ja też wolałbym Isaaca niż piłę ;/. Ale trzymajcie się znana jest już cena u nas i tu absolutny SZOK pozytywny. http://www.ultima.pl...jonerska/i9504/ 280 zł wtf Ale teraz najlepsze edycja kolekcjonerska na Ps3 wygląda zupełnie inaczej i nie zawiera piły http://www.ultima.pl...jonerska/i9503/ Może dlatego, że dostaniemy DS: Extraction heh (bzdura). Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Ale to jeszcze nie koniec tak jak Wredna mówiła do zwykłej wersji DS2 dorzucają DS: Ignition (no i oczywiście Extraction) ale trzeba mieć z góry zapłacone (ja tak nigdy nie robię dlatego nie mam kodu ;p) http://www.ultima.pl..._2_bonus/i9004/ . Co znowu dziwne do edycji kolekcjonerskiej nie dorzucają Ignition... kompletnie nic z tego nie kumam. W każdym bądź razie zmieniłem już zamówienie na kolekcjonerkę ;]. Wow tego się nie spodziewałem. Byłem pewien,że 400 stówy bite będzie trzeba zapłacić, a tu miła niespodzianka. Niewiele więcej od zwykłej wersji. Ja na pewno się skuszę Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) @sprite - jesteś pewien? Brak Plasma Cutter wg. mnie dyskwalifikuje ten zakup... Ogólnie jak wspomniał @SłupekPL zamot na maxa... BTW: Pograłem trochę w online - w sumie nic specjalnego (na pewno wydłuży trochę zabawę z gry ale to raczej średniak) - albo jesteśmy górnikami albo mięsem armatnikm - bardziej na co-op'a jest nastawiona rozgrywka wieloosobowa, bez zgrania będąc potworkami jak już wspomniałem jesteśmy mięskiem - pograł bym w prawdziwym co-op'ie z kimś kumatym ale chyba nikt ze znajomych nie ma dostępu do bety DS2 Edytowane 14 października 2010 przez Kyo Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 14 października 2010 Autor Opublikowano 14 października 2010 Za(pipi)ista limitka. Biorę w ciemno Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 @sprite - jesteś pewien? Brak Plasma Cutter wg. mnie dyskwalifikuje ten zakup... Ogólnie jak wspomniał @SłupekPL zamot na maxa... O ja pier****. Nie zauważyłem, że ta limitka z plasma cutter wychodzi tylko na x360...fuck W takim wypadku pozostaje tylko import. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jakby co to napisałem już do Ultimy mam nadzieję, że mnie zrozumieją ;]. Jak odpiszą dam znać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 A mnie ta zabaweczka w ogóle nie interesuje, zwykły zbieracz kurzu. To już lepsza jest druga gra w bonusie. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Dobra zadzwoniłem bo już mnie nerwica brała a na maila nie odpisywali ;]. Więc tak PS3 na 99 % nie dostanie repliki piły; facet nie ma pojęcia czemu mówił, że taką dostali informację od EA PL wczoraj. Czyli nie wykluczone, że może w Anglii będzie z piłą choć mi to osobiście zwisa ;] wolałbym figurkę Isaaca. Druga sprawa do EK również dorzucają kod na DS: I (jednak nie trzeba płacić z góry) ale dopiero bliżej premiery. Co dla mnie osobiście jest lipą bo gra jest już od wczoraj do kupienia w psstore a weź teraz czekaj do stycznia ;/. ( Z innej beczki DS: I kosztuje tylko 18 zł - SZOK myślałem, że będzie po 50 parę złoty ;]). Trzecia sprawa EK na PS3 już staniała od rana, obecnie kosztuje 239 zł. Co myślę, że jest bdb ceną za to co dostajemy i tak. To tyle ja osobiście obstawiam, że nie dostaniemy piły ze względu na DS: E a piła to na pocieszenie dla Xbox-owców i PC ;]. Sorry wielkie za post pod postem ale mam pytanka ważne ;]. Obadałem przed chwilą demo DS: I heh ciężko je określić trzeba w nie po prostu zagrać. Ja jestem na tak 18 zł to mało (już nie mówię o gratisie do pre orderów tylko to dopiero styczeń ;/) no i choćby ze względu na klimat nawet w tych komiksach w mini-gierce i bonusy do odblokowania. Ale mam parę pytań; kupuje ktoś z Was od razu czy czekacie aż wyślą Wam w styczniu w ramach pre ordera? DS: I ma trophy? Jakie dokładnie bonusy oprócz stroju możemy odblokować? Na czym polegają pozostałe mini-gierki oprócz tej w demie? Dużo ich jest i plansz? Z góry dzięki jak ktoś odpowie ;]. Edytowane 15 października 2010 przez TakeshiX Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Move & Multilplayer Interview: http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-dead-space-2/706250 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Halloweenowy zwiastun Dead Space 2. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Najnowszdy Ring Around The Rosie Trailer http://www.youtube.com/watch?v=gaXqKjvJsJg Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Powiem tak: walić Residenta 6 i jego spin offy ;p drugi najlepszy survival horror generacji nadchodzi ;]. Pierwszy to oczywiście pierwsza część. Świetnie zrobiony trailer do tego ta chora muzyczka "Ring Around The Rosie" la lal laaa prawie jak wyliczanka z Freddiego hehe. Uwielbiam takie akcje, poryty kosmiczny chory alienowy klimat; znowu czuję tu inspirację "Ukrytym Wymiarem". już miałem ciary ;p. Edytowane 3 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Fajnie zbliżenie na tą babkę, to chyba ta z końcówki jedynki Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Nowe screeny: http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=12590&article_id=1297647 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Szkoda, że to tylko screeny z multi. Edycja kolekcjonerska + PS Move (chyba, że szybciej wyjdzie LBP2) + DS: Extraction + DS: Ignition + THC ;p + spory zapas pampersów + komiksy które się ukażą = a taki sobie urządzam styczeń z DS2 ;]. Oby tylko zima ostro dała w styczniu i dalej szybko było ciemno hihi co doda jeszcze więcej klimatu. Zawał murowany... ale dla tej gry będzie warto ;]. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=I6Nd9y-CKGg Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 A ja sobie wczoraj przeczytałem zapowiedź Butchera odnośnie multi. I kurde znowu nadzieja odżyła, że może jednak coś z tego wyjdzie. O ile po pierwszym trailerze byłem na tak, po filmikach z bety na nie to po playteście Butcha jestem znowu na tak. Bo z zapowiedzi wynika, że to bardziej taki rozbudowany co-op niż typowe multi, tak to odebrałem. Jak ogram Extraction, 5 razy kampanię DS2 to obczaję te co-op-multi ;]. Jeszcze ponad 2 miechy... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Zobaczymy, czy ta część też będzie samograjem, który pokazuje gdzie się udać, bo w jedynce ta linia ułatwiała całkowicie grę. Cytuj
daras 3 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Zobaczymy, czy ta część też będzie samograjem, który pokazuje gdzie się udać, bo w jedynce ta linia ułatwiała całkowicie grę. A no wlasnie ale przeciez nikt nie kazal Ci naciskac R3 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 To ja osobiście poproszę żeby każda, absolutnie każda gra była takim samograjem jak DS. Ponadto poproszę żeby każda gra miała taki sam poziom trudności co impossible w DS. Chciałbym żeby Assassin Creed, Enslaved, PoP z 2008 roku były takimi samograjami. Umknął Ci jeden OGROMNY fakt ta linia nie była wpleciona w grę na stałe tylko była opcją dodatkową. Chciałeś grać bez linii - nie było problemu, chciałeś pomoc - używałeś linii. To nie była rzecz narzucana. To tak jak nazwać Gran Turismo samograjem bo MOŻNA (słowo klucz) używać wspomagań. To tak jak nazwać Forzę 3 samograjem bo MOŻNA (słowo klucz) cofać wyścig. Nie no uśmiałem się hehe ;], tej linii osobiście użyłem raz, dosłownie raz żeby sprawdzić o co kaman. A jeżeli mam być szczery to całkowicie zapomniałem o niej, dopiero po tym poście przypomniałem sobie o niej. I nie mam nic przeciwko żeby w dwójce również się pojawiła. Oczywiście pod warunkiem "opcji dodatkowej" dla tych co chcą jej używać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Może i opcjonalne, ale takie skazywanie drogi i tak ułatwia grę. Natomiast wyższy poziom truności to żaden argument, bo 99% gier stanowi wtedy wyzwanie. A na Impossible wystarczy sam plasma cutter. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) Może i opcjonalne, ale takie skazywanie drogi i tak ułatwia grę. Ale co w tym złego? Niech ułatwia do woli dzięki temu gra może być dla kogoś przystępniejsza. Rozbija się o to, że to jest opcja dodatkowa i naprawdę nie widzę kompletnie nic w tym złego. Failem by było gdyby ta linia była z góry narzucana ale NIE JEST. Masz jakieś dziwne zarzuty o coś czego jak się chce (nie używa) nie ma... Ja nie używałem i dla mnie po prostu tej linii nie było. I tyle. Natomiast wyższy poziom truności to żaden argument, bo 99% gier stanowi wtedy wyzwanie. Ok 99 % gier? Yhyyy ale nie w tej generacji gdzie veteran/hard często nic nie znaczy. Kiedyś tak było, że najwyższy poziom - wyzwanie ale nie teraz. Podam 10 pierwszych, lepszych przykładów gier które obijają teorie "99% gier". Uncharted, Uncharted 2, MoH, mw2, Tomb Raider: Underworld, Infamous, Heavy Rain (ekstremalny przykład), GoW3 (1 moment tylko trudny i mówię o Tytanie względem normalu nie Chaosie), Batman: AA, ME, Bourne, Silent Hill: Homecoming. Z palcem w pupie podałem ponad 10 przykładów. A takich gier jest setki, że wyższe poziomy różnią się tylko nazwą. A na Impossible wystarczy sam plasma cutter. No tak wystarcza ale co z tego? To w żaden sposób nie ułatwia sprawy jeszcze nie spotkałem się z opinią "impossile w DS jest prosty bo można używać tylko plasma cutter" . Poza tym warto używać tylko piły bo to najlepsza broń i to raczej logiczne, że na najwyższym poziomie używa się najlepszej broni. Byle do przodu. Nie wiem masz jakieś dziwne zarzuty których nie jestem w stanie pojąć heh. Linia pomocy której nie trzeba używać, ułatwia grę heh... U mnie ta linia była jakaś dziwnie niewidzialna. Edytowane 27 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
daras 3 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Dobra a teraz ten kto twierdzi, ze Impossible w DS byl latwy niech sie przyzna, ze gral z "dopalaczami" (DLC z PSS, kody- szczegolnie staza). No prosze, czekam. Oraz jesli ktos przeszedl Impossible bez dodatkowego kombinezonu z PSS i ani razu nie uzyl kodu na staze jest dla mnie naprawde kozakiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi