estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Juz sie napalalem na MK11, ale cena na razie mnie troche odrzuca. NIe mam problemu z kupieniem gry na premiere, ale nigdy nie bylem wielkim fanem bijatyk (wlasnie poza SC2) i boje sie, ze przejde singla w 5h i to tyle. Dlatego wolalbym sprobowac czegos tanszego. Moze po prostu poczekam az MK11 stanieje i wtedy skorzystam skoro MKXL nie polecacie. Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Obie to samo - gind w postaci wież i story na 3H. Jak już dla singla to XL bo dużo tańsza. Nie kupuj żadnej z nich. To, że coś jest na przecenie to nie znaczy, że trzeba to kupić. Być może masz problem z kupowaniem gier na przecenach i nie graniem w nie? To jest poważna sprawa. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Patrząc na backlog na pewno mam taki problem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi