Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2 Online

Featured Replies

Opublikowano

no i Ukarzyciel bo ewidentnie czai się zawsze przed innymi i czeka na kosy. Dlatego następnym (tu apel do drużyny z którą będzie) razem jeśli nie chcecie być wykorzystani jako mięso armatnie, nie pomagajcie mu, bądźcie od niego z dala, a najlepiej strzelajcie do niego z tracer dartów byśmy mogli w spokoju, każdy po kolei zasadzić mu kosę i w ten sposób świat zostanie ocalony. Z góry dziękuję :)

Hahaha, który to Ty byłeś? Ja właśnie sie nie czaje tylko biegam ciągle i praktycznie nie przestaje biegać - a i nie wykorzystuje innych tylko właśnie duzo pomagam, lul ;D Pograj z nami więcej na codzień ;)

• Odpowiedzi 200
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jak grałem z Ukarzycielem nie zauważyłem kampienia,do tego obelgi szpica że sępie :P Wpadam na waszego respa a tam szpic strzela w ścianę,no proszę nie dziw się ze kosa wpadła :P Myślałem że się nauczy za pierwszym razem,ale on tak jeszcze 3 razy robił :P Farciłem,pewnie dlatego straciłem 2 blachy na rzecz Roziego,bo biegłem z nim na gołe klaty :P

Opublikowano

kręciłem sie bo do biedronki musialem isc

Opublikowano

Jak grałem z Ukarzycielem nie zauważyłem kampienia,do tego obelgi szpica że sępie :P Wpadam na waszego respa a tam szpic strzela w ścianę,no proszę nie dziw się ze kosa wpadła :P Myślałem że się nauczy za pierwszym razem,ale on tak jeszcze 3 razy robił :P Farciłem,pewnie dlatego straciłem 2 blachy na rzecz Roziego,bo biegłem z nim na gołe klaty :P

wiedzialem ze wrocisz do naszej bazy. Ale, ze juz mam (pipi)e te kosy to nie przestawalem sie bawic.

Zreszta nie tylko ty tam sie kreciles, bo bylo was tam jeszcze 2 ;) Jeden za betonowym murem oraz Aki ktory bezczelnia stal skampiony w krzaku plecami do naszej bazy :teehee:

Edytowane przez szpic

Opublikowano
wiedzialem ze wrocisz do naszej bazy. Ale, ze juz mam (pipi)e te kosy to nie przestawalem sie bawic.Zreszta nie tylko ty tam sie kreciles, bo bylo was tam jeszcze 2 ;) Jeden za betonowym murem oraz Aki ktory bezczelnia stal skampiony w krzaku plecami do naszej bazy :teehee:

Najbardziej to mnie wkurzał kapaun,zawsze wpadałem na niego,aż go później dopadłem 2 razy,jak siedział w miejscu.

Opublikowano

nie siedzial w miejscu tylko (po pierwszej kosie) poszedl cie szukac by oddac (ale sie nie udalo :( )

Opublikowano

Chodziło o to,że zawsze jak mi zabijałeś to akurat gdzieś stałeś i zawsze nabiegałem na ciebie :P A że podejrzewałem ze będziesz mnie szukał na "A" to się tam kręciłem :P

Opublikowano

to nie ja kitralem sie w konarach drzew z bazooka :P. Mi tam sie podobalo, fakt polazlem po 21 bo ilez mozna grac na tej samej mapie. Szkoda, ze nie dotrwalem do rusha hc :(

Opublikowano

wiedzialem ze wrocisz do naszej bazy. Ale, ze juz mam (pipi)e te kosy to nie przestawalem sie bawic.

Zreszta nie tylko ty tam sie kreciles, bo bylo was tam jeszcze 2 ;) Jeden za betonowym murem oraz Aki ktory bezczelnia stal skampiony w krzaku plecami do naszej bazy :teehee:

Ja sie tam raz schowalem bo musialem isc do kuchni po cos do picia :) Wracam a tu... ladna animacja smierci :) Raz polecialem do bazy i zastrzelilem kogos krecacego sie w kolko... troche perfidnie bo Litwin juz z kosa lecial i byl z 1 m od niego.

Opublikowano

to nie ja kitralem sie w konarach drzew z bazooka :P. Mi tam sie podobalo, fakt polazlem po 21 bo ilez mozna grac na tej samej mapie. Szkoda, ze nie dotrwalem do rusha hc :(

Co to za kitranie,skoro jest kill kamera :P

Opublikowano

Jedyne kto mnie drażnił to Carolek, nie dlatego że ma imię jak ja, ale że ten jego USAS 12 był irytujący (w ogóle te szybkie sg są przepaczone), no i Ukarzyciel bo ewidentnie czai się zawsze przed innymi i czeka na kosy. Dlatego następnym (tu apel do drużyny z którą będzie) razem jeśli nie chcecie być wykorzystani jako mięso armatnie, nie pomagajcie mu, bądźcie od niego z dala, a najlepiej strzelajcie do niego z tracer dartów byśmy mogli w spokoju, każdy po kolei zasadzić mu kosę i w ten sposób świat zostanie ocalony. Z góry dziękuję :)

Oj co za pech, właśnie skojarzyłem, że ja z USASem biegałem, a nim mi sie gorzej gra niż Saigą, ale następnym razem będę pamiętał żeby już wziąć Saigę i Cię tak nie irytować ;p

Hahaha, który to Ty byłeś? Ja właśnie sie nie czaje tylko biegam ciągle i praktycznie nie przestaje biegać - a i nie wykorzystuje innych tylko właśnie duzo pomagam, lul ;D Pograj z nami więcej na codzień ;)

Też nie wiem o co mu loto i który to był Mendrek.

Opublikowano

Mendrek to ComaPL ^_^

Opublikowano

rush hc juz nie byl na ustawce.

jakbys tam dolaczyl to bys zobaczyl co to znaczy kitranie sie w konarach.

cala gra albo na koronach drzew albo na jakis slupach, antenach + snajperka :D

Ja sie tam raz schowalem bo musialem isc do kuchni po cos do picia :) Wracam a tu... ladna animacja smierci :) Raz polecialem do bazy i zastrzelilem kogos krecacego sie w kolko... troche perfidnie bo Litwin juz z kosa lecial i byl z 1 m od niego.

to byl merson, ktory wybyl do biedronki :D

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Wróciła mi frajda z grania w Vietnam,tam medyk miał odpowiednią siłę ognia by zestrzelić heli :P Wczoraj zdałem sobie sprawę jakie RPK jest potężne,jak biegła na mnie 4 osobowa grupa wrogów i wszystkich wystrzelałem a zostało jeszcze 30 naboi :P AK47 mimo iż genialne dało by rade góra 2-3.

Opublikowano

Oj to moze pogramy Vietnam, mi generalnie duzo lepiej idzie w tym dodatku niz w podstawce. Ak47 to piekna bron. Szkoda ze nie ma jej w podstawce. 3 magazynki jednak powala Heli z nieba :)

Opublikowano

Wróciła mi frajda z grania w Vietnam,tam medyk miał odpowiednią siłę ognia by zestrzelić heli :P Wczoraj zdałem sobie sprawę jakie RPK jest potężne,jak biegła na mnie 4 osobowa grupa wrogów i wszystkich wystrzelałem a zostało jeszcze 30 naboi :P AK47 mimo iż genialne dało by rade góra 2-3.

Jako naczelny medyk musze potwierdzic Twoje słowa - te rpk jest przemilusie, pierwsza platyna w Vietnamie własnie z tego wpadła, bron wspaniała. A co ciekawe, w podstawce tez jest bardzo dobra, mimo, że to pierwsza dostępna broń. Na tyle na ile ograłem bronie medyka - każdą mam platyne - to chyba najlepiej mi się gralo właśnie RPK, XM8 i kiedys m60(z x4 jako snajper robiłem ;p).

BTW - to nie jest temat do gadania o grze, tylko do ustawek online. przeniesie jakis mod posty, pls ?

Opublikowano

No ja chetnie zagram :) 13lvl ale narzekac nie bede :) liczy sie dobry FUN :)

Opublikowano

Wrzućcie mnie do friendlisty jak będziecie robić kolejną ustawkę, ostatnio musiałem jakąś okrężną drogą dołączać (dwie osoby z mojej listy przestały grać po pierwszej porażce na Arice i nie miałem od kogo dostać inv do rusha).

I następnym razem naładuję headseta, może nie trafię do jednosobowego squadu.

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

Usun ta 2ke z friendlisty. Po co Ci znajomi ktorzy zostawiaja ustawke po porazce? :)

Opublikowano

Wrzućcie mnie do friendlisty jak będziecie robić kolejną ustawkę, ostatnio musiałem jakąś okrężną drogą dołączać (dwie osoby z mojej listy przestały grać po pierwszej porażce na Arice i nie miałem od kogo dostać inv do rusha).I następnym razem naładuję headseta, może nie trafię do jednosobowego squadu.

O przepraszam ja nie uciekłem :P

Opublikowano

Litwin był w drużynie wygrywającej :) poza tym nie pisałem, że uciekli, tylko przestali grać, A słowa porażka użyłem w sensie "porażka mojej drużyny" :P

Ale grało mi się przyjemnie, dopóki przeciwnicy nie weszli do bazy, heh. Między innymi dlatego bardziej lubię CQ w Vietnamie.

Opublikowano

Dzis tez bylo dosc przyjemnie. Chociaz patrzac na K/D ratio to jakos wcale tak nie wyglada. Najpierw 2.0 a pozniej 0.33... no ale troszke punktow medykiem wskoczylo.