Master4 3 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Lista zapisanych: 1. Carolek 2. SpacierShark123 3. RoZiPL 4. merson_ 5. dApo_87 (jak termin dopisze 6. szpic ( jesli bedzie przed 20 ) 7. Ukarzyciel 8. zaq123456(jak termin dopisze) 9. __bercik07 (psn: kapuan1) 10. Litwin_PL w dni powszednie po 20,w weekendy non toper 11. qrAq 12. Pryxfus (jak termin przypasuje) 13. fourtyforth 14. biskvp76 15. Maztika 16. septorith 17. MYSZa7_PL 18. Jeez_PS 19. QvstraPL 20.Szymon-1996 21. 22. 23. 24. Jeszcze ja w miare możliwości chciałbym się zapisać Edytowane 8 lipca 2011 przez Master4 Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Lista nie jest zamknięta więc jak się ktoś w niedzielę zjawi o 20 to nie pogonimy ;] Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 W normalne dni miedzy 18 a 24. Weekendy czasem i od rana. Chetnie sie dolacze do listy. Podstawka i Vietnam (ze wskazaniem na V) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 W normalne dni miedzy 18 a 24. Weekendy czasem i od rana. Chetnie sie dolacze do listy. Podstawka i Vietnam (ze wskazaniem na V) Z vietnamem moze byc roznie bo jednak nie kazdy musi go miec. a co wtedy? podziekujemy komus? Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Ale jaki vietnam w ogóle. Podejrzewam, że Aki w tym temacie opisał po prostu w co gra, gdyby ktoś chciał z nim zagrać, w końcu to temat online, a prócz tego dopisał się na naszą ustawke. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Dokladnie, napisalem tylko w co gram i dopisalem sie do ustawki W BC2 nie wymiatam ale pograc lubie. Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Przypominam dziś o 20 ustawka forumowa. Ludziom z listy zapisanych pewnie Rozi powysyła zaproszenia , a jak ktoś się nie zapisał na liste, a chce z nami zagrać, niech doda mnie albo Roziego i da cynka to się wyśle zaproszenia. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 zaproście mnie przez kogoś kto ma mnie we friendsach, wiem że tak można w prywatnym meczu Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 jesli ustawki beda wygladac tak jak dzis to pierdole je mozecie mnie nie zapraszac. wracam do grania z randomami Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 sorry chłopaki, nie miałem wczoraj internetu od południa przez pier.dolone burze. ;/ Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Ej no nie bylo tak zle. Najpierw Afrika Harbor i dosc przyjemnie sie gralo. Chociaz troszke pusto bylo bo na HS nikt sie nie odzywal. W lobby slyszalem wiele glosow ale podczas rozgrywki juz nic... czyzby wszystkie HS byly w innej druzynie? Rozi oddaj moje 2 blachy Litwinowi skosilem pewna blache bo zabilem snajpera jak juz byl z metr od niego (Sorry litwin - odruchem wyszlo). Z czasem gralem coraz lepiej dobijajac do polowy stawki. Teraz wiem dlaczego tak bardzo potrzebny jest pancerz albo magnum ammo, ktorego jeszcze nie mam. No a potem nagle rozjechalo sie cale party i poszukujac po friendliscie dolaczylem do grupki ludzi z forum grajacych jeszcze rush'a na hardcore. Bylo milo. Wsumie z 2h zlecialy szybko. Jak cos to chetnie dolacze sie na kolejna ustawke. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 ja musiałem spadać po 21, ale było fajnie. Aki, ja cały czas próbowałem używac hs, ale chyba coś zle ustawilem Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Hmm ja mam tylko kamere ale z tego co zauwazylem bylo mnie slychac. Slyszalem tez kilka osob w Lobby ale potem cisza... dopiero na Rushu bylo ok Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 nie było tak tragicznie, całkiem intensywnie nawet było, szkoda ze po 21 ludzie powychodzili. Sry za marny gameplay ale jak mówiłem - wylazłem z imprezy zeby pograć i niespecjalnie na trzeźwo grałem Opcja byla dobra, teraz trzeba sie na kolejną ustawke ogarnąć. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 ludzie zaczeli wychodzic bo potem zaczelo sie zapraszanie osob z poza listy/forum i nagle sie zrobila gra 5vs10 itp Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 (edytowane) Mnie odrzuca normal,nie po to biegam z Neostedem by zabijać 2 strzałami Szpic co ty robiłeś?Co wpadam ci na plecy to ty się bronią bawisz,albo C4 wysadzasz coś Rozi zdjął mi 2 blachy kutafon i zawsze wyczuł kiedy Mersona skosiłem,raz animacja się nie "zregenerowała" a drugi to już czysty pojedynek,o dziwo skosił mnie gdy skakałem na niego Edytowane 11 lipca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Litwin tez cos chyba wczoraj nie bardzo na legalu jechal Probowalem biegac za Toba i czasami sie zastanawialem czy juz cos wypilem czy po prostu swiat wiruje wokol mnie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 (edytowane) Trzeba się przyzwyczaić do szybkiego przemieszczania i obserwowania ruchu po bokach ekrany,a wczoraj byłem na malinach i czereśniach Ja maiłem hs ale nie chciałem włączać,bo nie byłem sam w domu,nie chciałem żebyście słyszeli ze dziewczyna mi pomaga grać Edytowane 11 lipca 2011 przez Litwin25 Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Moja zona siedziala z tylu i mowila..."same niemowy z Toba graja?". Litwin, ozen sie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Moja zona siedziala z tylu i mowila..."same niemowy z Toba graja?". Litwin, ozen sie Robię off,ale masz rację po 6 latach chodzenia czas najwyższy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 (edytowane) Mnie odrzuca normal,nie po to biegam z Neostedem by zabijać 2 strzałami Szpic co ty robiłeś?Co wpadam ci na plecy to ty się bronią bawisz,albo C4 wysadzasz coś Rozi zdjął mi 2 blachy kutafon i zawsze wyczuł kiedy Mersona skosiłem,raz animacja się nie "zregenerowała" a drugi to już czysty pojedynek,o dziwo skosił mnie gdy skakałem na niego napisalem druzynie ze mam to w(pipi)e i ide afk do czasu zmiany mapy bo ilez mozna arice grac. I zawsze musiales mi zabawe psuc.. to w zemscie usunalem Cie z znajomych Litwin jak zwykle farcil i gral jak sep czail sie w krzakach do czasu kiedy spotkaly sie 2 sklady w 1 domy i zaczynala sie rzez jak bylo 8 osob na 4 metrach kwadratowych i wtedy noze wbijal w plecy Edytowane 11 lipca 2011 przez szpic Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 A ja ogralem assaultem wszystkie bronie i nadal nie wiem ktora mi najlepiej lezy. Bez magnum i tak (pipi).... jest Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Póki było po równo, to było ok, nawet się z Serdziem wymieniliśmy dogtagami, a potem jak merson zaczął kręcić się w kółko zamiast grać, i ludzie powychodzili to była trochę lipa, bo była nierówna drużyna. Przydała by się lepsza organizacja, żeby było jasne że są takie i takie składy, a jak się robi nierówno to wychodzimy do lobby i dzielimy tak żeby znowu było w porządku. Ja ostatnio męczę assaulta, m416 to taka niedoceniona przeze mnie broń, która chyba jako jedyna ma tak mały odrzut - po prostu bez względu na odległość trafia tam gdzie celujesz Zwłaszcza pierwszy strzał, ma celność niczym snajperka typu m14 czy T88 S . Ale na ten mecz przerzuciłem się na zapomnianego (bo oplatynionego na full) medyka i jego najlepszą giwerę czyli m249 SAW, które to jest szybsze, lub ma więcej amunicji od niemalże identycznych XM8 LMG i MG36. I świetnie nadaje się na mecze, gdzie się przegrywa. Wtedy da się tym kosić całe grupy i odbijać strefę w pojedynkę Jedyne kto mnie drażnił to Carolek, nie dlatego że ma imię jak ja, ale że ten jego USAS 12 był irytujący (w ogóle te szybkie sg są przepaczone), no i Ukarzyciel bo ewidentnie czai się zawsze przed innymi i czeka na kosy. Dlatego następnym (tu apel do drużyny z którą będzie) razem jeśli nie chcecie być wykorzystani jako mięso armatnie, nie pomagajcie mu, bądźcie od niego z dala, a najlepiej strzelajcie do niego z tracer dartów byśmy mogli w spokoju, każdy po kolei zasadzić mu kosę i w ten sposób świat zostanie ocalony. Z góry dziękuję Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 No tak, bardzo nierowno zrobilo sie kiedy gralismy na zimowej planszy. Na poczatku bylo ok ale potem bylo juz 8 na 4 i generalnie biegalismy od bazy do bazy zeby chociaz jedna miec w swoim posiadaniu. Pomijajac juz ze na 3 zgony mialem moze jednego killa wiec K/D ratio wtedy wynosil z 0.33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi