mashter 54 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 http://mfestiwal.pl/mfilm/98 Ostatnio nudziło się nam z Afrem i Myszaqiem i zrobiliśmy reklamę mBanku. Fajnie jakbyście przy okazji oddali głos, trwa to 2 minuty (wystarczy się zarejestrować i później zalogować - mail z potwierdzeniem przychodzi natychmiast). Uprzedzam, żeby nic nie jeść w trakcie oglądania Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 wlasnie, wlasnie... prosba o glosy - kazdy sie liczy, a nam dodaje kolejnego kroku do zrealizowania mega wy(pipi)anego pierwszego polskiego filmu akcji, zaskoczenia i bicia po mordzie z prawdziwego zdarzenia dzieks Cytuj
Tien 3 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Spoko, zagłosuje pod warunkiem, że będę w credisach ; ) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Takich reklamówek właśnie nam brakuje w Polskiej telewizji, niiiiice . Cytuj
kold 8 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 LOL, dzieki temu haslu reklamowemu zawylem ;D. Troche moze to az przykre, lub tez sprytnie ironiczne i wyrafinowane, ale fuuuuuu xD Przeciez bankom klientow nigdy za wiele. Ciekawe co by na to mBank powiedzial ;]. Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Szczerze?? Marnie- motywów z szeroko pojętą głupotą, nieudacznictwem i absurdem było już w reklamach tyle ile teraz liści na ziemi w parkach, czyli ani motyw świeży ani wykonanie powalające. Myszaqa jako pismaka (rym niezamierzony) szanuje i b. lubię, ale w kwestii bankowości pozostanę jednak przy Marku Kondracie Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 całkiem w pipe, ale moc byłaby jeszcze większa gdyby był jeden kadr z obydwoma debilami (no off ),gdzie możnaby połączyć to co pokazaliście oddzielnie i dałbym kręcacego piruety Myqa a Mashterowi dałbym zawyć fałszem jakąś górną partię ala Bakstrit Bojs (coś jak w tej reklamie ale mocniej i jeszcze bardziej chamsko) anyways, głos poszedł bo licze na dalsze produkcje, wiecie - Paranormal Activity było zrobione za żadna kasę a taki win z tego wyszedł...czekam na polską odpowiedź Cytuj
mashter 54 Opublikowano 3 grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 grudnia 2009 Nasza reklama przeszła do FINAŁU! Bardzo proszę o oddanie głosu wszystkim tym, którym się podoba i wszystkim tym którym się nie podoba http://mfestiwal.pl/mfilm/98 Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Obejrzałem filmik i zastanawiam się jaki musiał być poziom innych produkcji, że coś takiego znalazło się w finale Chyba tylko lojalni czytelnicy wam w tym pomogli. Film wygląda jak by scenariousz został napisany w 5 minut na kolanie. Zupełnie odbiega od waszych wcześniejszych produkcji, które choć nie idealne i bardzo inspirowane grami były dobre. Może się zarejestruje tam, ale głosu mojego nie macie. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 3 grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 grudnia 2009 W takim razie naprawdę polecam zapoznać się z innymi reklamami i edycji powyższego posta Cytuj
dexter 19 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 To fakt obejrzałem reklamę z największą liczbą wyświetleń i do tej pory nie wiem co to do cholery miało być Nie robię tu jakiejś reklamy ale IMO game-time`owcy rządzą Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Fajna macie reklame, ale nie wiem, czy z tancerzem wygracie... Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) super reklama:), trzeba sie zarejestrować Edytowane 6 grudnia 2009 przez Nitrom Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Trzeba przyznac ze slaby odzew chyba ze strony czytelnikow, ledwie 1000 glosow, poza tym chyba jakiś spisek jest, bo pierwszy film trzaska glos co minute, mają ponad 100 przewagi, a konkurs chyba dzisiaj się kończy. obawiam sie ze spisek jest mozliwy.. /chociaz dzisiaj ludzie niechetnie podaja swoje dane.. by potem miec spam w skrzynce Myq nie musisz sie tlumaczyc tym tłuczkom tam w komentach:) ale dobre z tą 1 w nocy Cytuj
Marcin'AFrO'Woźniacki 0 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Witam. Została godzina do zakończenia festiwalu - więc jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu zachęcam do oddania na nas - jeśli oczywiście praca się podoba - konkurencja goni!! Pozdrawiam;) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Głosu nie oddałem, gdyż dopiero teraz obczaiłem temat. Ale rozj.ebaliście mnie, masakra XD Jestem w szoku normalnie, Myszaq, po ujrzeniu cię "takiego" nie wiem co myśleć;-) Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Ach, ta polska mentalność - ktoś ma szansę na wygraną to od razu doszukujemy się przekrętów, machlojek i innych tanich zagrywek. Sprawdźcie komentarze pod reklamą - żenada. Co do samego filmu to na początku miałem minę z cyklu "WTF?", ale przy końcówce (i tańcu w wykonaniu Mysza - rządzisz!) udławiłem się herbatą ze śmiechu. Byłbym zadowolony widząc taką reklamówkę w polskiej telewizji Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Wasza reklama bardzo fajna. to co wygrało może sie schować...chociaż klimat typowy dla polaczków siedzących przed tv, niby śmieszne, ale jednak troche żenada (jak reklama z "drwalami"). pół dnia nucę sobie "ewryyyting" Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Ewryting zdecydowanie lepsze. Krótsze przez co się nie nudzi, a jest pomysł i element zaskoczenia mimo wszystko, bo każdy wiedział, że będzie coś nie tak z połowę tańszym striptizerem. Graty dla moralnych zwycięzców:) Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 jedno ciekawe zdjecie( chociaz ten aspekt w tym temacie jest akurat najmniej wazny)....nie czuje przekazu....miało byc smiesznie a niestety nie jest... oczywiscie jesli chodzi o moja skromną (wybredną) osobę..... reasumując - mnie to nie kręci ani nie bawi... Do Team One jeszcze "troche" brakuje;] ale fajnie, ze cały czas działacie w temacie. Cytuj
baniol22 2 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Strona już nie działa, można prosic o re-upload? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi