Scorp1on 8 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Znacie dobra alternatywe dla NETLIMITERa? Obecna wersja konczy sie za kilka dni a innych dobrych porogramow jak NL 1.3 brak stara wersja Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Wykasuj wpisy z rejestru i instaluj jeszcze raz? Kiedys to tak dzialalo, ale jak jest teraz to ciezko powiedziec ;p Sam tez korzystam z NL, ale ten problem bede mial dopiero za jakies 15 dni. W sumie to tez jestem tego ciekawy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 listopada 2009 Autor Opublikowano 26 listopada 2009 Mi sie stara wersja bardziej podobala niz te od 2.0 w gore. Tutaj duzo wszystkie i trudno sie w cos polapac ale jak sie skonczy to trudno. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Eh? Ze strony net limitera mozna pobrac wersje shareware, ktora ma 28 dni triala... Kiedys robilo sie reinstal systemu jak bylo potrzeba, dzisiaj jestem zbyt leniwy na cos takiego. Korzystanie z triala 'po terminie' to nie to samo co piractwo ;p Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 listopada 2009 Autor Opublikowano 26 listopada 2009 Bede zlosliwy i tak sie spytam. Ladnie tak?W innym temacie ostro piratow traktowaliscie a tutaj co? To co innego? Ja szukalem alternatywy dla NL bo ten sie konczy i jest slaby, a 1.30 nie dziala juz na W7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi