Mastah 103 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 http://www.vg247.com/2009/11/30/prince-of-persia-the-forgotten-sands-announced-for-may-2010-launch/#more-69622 Chyba oszaleli, premiera już w maju, a fabuła powraca do tej z Piasków Czasu, WTF ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Oby się zrehabilitowali. Udało im się w przypadku AC2, to może tu też dadzą radę . Cytuj
miki77 16 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 IMO najbardziej możliwy scenariusz, to że gra ta tworzona jest na podstawie filmu, który to z kolei bazuje na oryginalnych Piaskach. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Byle nie spieprzyli jak tego najnowszego PoPa, bo to nudne byłoooooo :| Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Obstawiam ze to poprostu filmowka do filmu lecacego w kinie. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Moze byc fajne, grajac w 'tomb misje' w ac2 wlasnie zatesknilem troche do takiej typu rozgrywki, ale w miedzy czasie mam jeszcze do zagrania tego PoPa nowego, choc podobno zbyt latwy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Gram aktualnie w next-genowego PoPa i dla mnie to jest DNO - jestem mega zażenowany tą grą. Ni to ładne ni to przyjemne. Biegnę przez cel-shadingowe krainy w jednym kolorze (w 3 po ożywieniu), naciskam A i słucham pierdół o Arymanie od Eliki. Sands of Time na PS2 było moją ulubioną grą o księciu, ja poproszę więcej czegoś takiego. Szkoda tylko, że samo bieganie po ścianach już się przejadło - to było świeże w 2003 roku, teraz to już tak średnio. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 W sumie spełniło się jedno z moich branżowych życzeń, bo po poczytaniu opinii w necie, zobaczeniu filmików i przede wszystkim z powodu designu nie zamierzałem tknąć current genowego PoPa. A tu proszę, zapowiadają nową część i to wracającą do korzeni. Mi się bieganie po ścianach jeszcze nie znudziło Liczę tylko na obłędną oprawę av, długi czas gry, jakieś sekrety do odblokowywania i wyśrubowany poziom trudności by calak w tej grze coś znaczył Cytuj
miki77 16 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Nie śpieszmy się tak z oceną, że ta gra będzie świetnym powrotem do korzeni, bo IMO jeśli to będzie filmówka (a zapewne będzie) to liczę bardziej na crap, aniżeli hicior. Cytuj
severian 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 To bedzie dodatek do filmu,coś jak popcorn :)Ergo crap po prostu.W najlepszym razie coś co powinno być popychane jako DLC a nie pełnoprawna gra.Ja tam bym się tym podniecał. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Ta, też mnie zastanawia jaki jest w zasadzie SENS robienia gry na podstawie filmu na podstawie gry ? : | To nie może być kolejna h**owa adaptacja ! Cytuj
Antares 20 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Skąd wiecie, może będzie to pełnoprawna gra, fabularnie tylko nawiązująca do filmu albo sequel/prequel. Skoro tak zapowiadają i mają w pamięci dość surowe oceny ich ostatniej gry z serii PoP to pewnie wiedzą, że jeśli spróbują wydać jakiegoś crapa na licencji filmu (na który sami licencje dali ) to fani zjadą ich potwornie. PoP to jedna z legendarnych serii gier, coś jak Final Fantasy dla gier platformowych/action adventure więc powinni to wziąć do serca i się postarać. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Mam nadzieję, że obejdzie się bez cyfrowej podobizny Jake'a Gyllenhaal'a. W ostatniego Pop'a pykałem 2 godzinki u znajomego, IMO lepiej się w to grało od takiego The Two Thrones. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/prince-of-spike-tv/59824 Debut Trailer Cytuj
Blim 0 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Kijowy ten trailer, Prince wygląda jak ho-mo. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Widać, że wrócili do tego bardziej zawadiackiego wyglądu Prince'a z Warrior Within. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Widać więcej walki i akcji nawiązującej do prawdziwego PoPa, ale i zarazem lekkie podobieństwo do Assassin's Creed, co mi osobiście bardzo pasuje Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Filmowy Prince tez ma taki ubior ala WW, sadze ze to moze byc jakies prequel jak np. Avatar, pokazuje "fabule" czy gre przed akcja w filmie Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 To bedzie dodatek do filmu,coś jak popcorn :)Ergo crap po prostu.W najlepszym razie coś co powinno być popychane jako DLC a nie pełnoprawna gra.Ja tam bym się tym podniecał. I na to niestety wygląda http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/PoP_The_Forgotten_Sands_-_nowe_info.aspx To ma być "nowa" część druga (akcja po pierwowzorze, przed Warrior Within) i z wątkami z filmu. Jaka bieda... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Po filmwce mozna spodziewac sie jednego - cienkiej gry ale moze po czesci grywalnej. Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) Nie wiem co to będzie miało za bardzo wspólnego z filmem. Chyba tylko premierę obydwu tytułów. Na srebrnym ekranie i LCD. http://www.gamersyde.com/stream_prince_of_persia_the_forgotten_sands_gameplay_first_look-14536_en.html ja jestem zgotowany, czekam. Takiego chciałem księcia na tej generacji. Edytowane 10 marca 2010 przez IKIR4TOS Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5804 Nowy gameplay, wygląda bardzo podobnie do trylogii, co dla mnie jest plusem. 1 1 Cytuj
rushman 4 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Dla mnie troche za bardzo podobnie do trylogii... Temat PoP zdaje sie juz nieco wyeksploatowany... Chcę nowe marki, świeże pomysły jak Alan Wake, ... upss no i to wszystko . Z PS3 nie lepiej... Jedyna gra, na którą czekam (z utęsknieniem ) to The Last Guardian Cytuj
MichAelis 5 620 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5804 Nowy gameplay, wygląda bardzo podobnie do trylogii, co dla mnie jest plusem. Dla mnie to minus niestety. Z trylogii dobra byla tylko jedynka ;] No i glupio troche wyglada skakanie po tej sikajacej wodzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi