Skocz do zawartości

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby się zrehabilitowali. Udało im się w przypadku AC2, to może tu też dadzą radę :).

Opublikowano

Moze byc fajne, grajac w 'tomb misje' w ac2 wlasnie zatesknilem troche do takiej typu rozgrywki, ale w miedzy czasie mam jeszcze do zagrania tego PoPa nowego, choc podobno zbyt latwy :/

Opublikowano

Gram aktualnie w next-genowego PoPa i dla mnie to jest DNO - jestem mega zażenowany tą grą. Ni to ładne ni to przyjemne. Biegnę przez cel-shadingowe krainy w jednym kolorze (w 3 po ożywieniu), naciskam A i słucham pierdół o Arymanie od Eliki.

Sands of Time na PS2 było moją ulubioną grą o księciu, ja poproszę więcej czegoś takiego. Szkoda tylko, że samo bieganie po ścianach już się przejadło - to było świeże w 2003 roku, teraz to już tak średnio.

Opublikowano

W sumie spełniło się jedno z moich branżowych życzeń, bo po poczytaniu opinii w necie, zobaczeniu filmików i przede wszystkim z powodu designu nie zamierzałem tknąć current genowego PoPa. A tu proszę, zapowiadają nową część i to wracającą do korzeni. Mi się bieganie po ścianach jeszcze nie znudziło ;) Liczę tylko na obłędną oprawę av, długi czas gry, jakieś sekrety do odblokowywania i wyśrubowany poziom trudności by calak w tej grze coś znaczył :P

Opublikowano

Nie śpieszmy się tak z oceną, że ta gra będzie świetnym powrotem do korzeni, bo IMO jeśli to będzie filmówka (a zapewne będzie) to liczę bardziej na crap, aniżeli hicior.

Opublikowano

Skąd wiecie, może będzie to pełnoprawna gra, fabularnie tylko nawiązująca do filmu albo sequel/prequel. Skoro tak zapowiadają i mają w pamięci dość surowe oceny ich ostatniej gry z serii PoP to pewnie wiedzą, że jeśli spróbują wydać jakiegoś crapa na licencji filmu (na który sami licencje dali :P ) to fani zjadą ich potwornie. PoP to jedna z legendarnych serii gier, coś jak Final Fantasy dla gier platformowych/action adventure więc powinni to wziąć do serca i się postarać.

Opublikowano

Mam nadzieję, że obejdzie się bez cyfrowej podobizny Jake'a Gyllenhaal'a. W ostatniego Pop'a pykałem 2 godzinki u znajomego, IMO lepiej się w to grało od takiego The Two Thrones.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To bedzie dodatek do filmu,coś jak popcorn :)Ergo crap po prostu.W najlepszym razie coś co powinno być popychane jako DLC a nie pełnoprawna gra.Ja tam bym się tym podniecał.

I na to niestety wygląda :(

http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/PoP_The_Forgotten_Sands_-_nowe_info.aspx

To ma być "nowa" część druga (akcja po pierwowzorze, przed Warrior Within) i z wątkami z filmu. Jaka bieda...

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie troche za bardzo podobnie do trylogii... Temat PoP zdaje sie juz nieco wyeksploatowany... Chcę nowe marki, świeże pomysły jak Alan Wake, ... upss no i to wszystko ;). Z PS3 nie lepiej... Jedyna gra, na którą czekam (z utęsknieniem :turned:) to The Last Guardian