Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Skacze po tej sikającej wodzie, bo używa mocy związanych z żywiołami (ma być tego więcej), więc bez problemu można zmieniać jej stany skupienia. Zobaczymy jak to wyjdzie z innymi żywiołami. A co do trylogii, to dla mnie każda część była dobra (Sands of Time nastawione na skakanie i eksplorację, Warrior Within na walkę, The Two Thrones skradanie i wymieszane elementy z poprzedników). Chociaż zgadzam się, że The Sands of Time to najlepsza część (głównie dzięki baśniowemu klimatowi). 1 1 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 jak dla mnie rewelacja, PoP:WW to jedna z moich ulubionych gier więc się jaram. Basniowy klimat to był w poprzednim PoPie na którego każdy narzekał. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Bardziej bajkowy aniżeli baśniowy Też nie liczę na rewelację ale każdy POP mi się podobał, więc dlaczego miałbym w tego nie zagrać ? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Gra wygląda jak z czasów PS2 Grafika i gameplay bardzo podobne. Grając w Sands of Time na czarnuli zastanawiałem się jak będzie wyglądał nowy Prince na next-genie. No i nie tak to sobie wyobrażałem. I tak zagram bo uwielbiam tę serię. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 No właśnie, oprawa jest tylko dobra. Widać, że Ubisoft znacznie bardziej skupił się na Assassin's Creed i Splinter Cellu. POP trochę poszedł w odstawkę, ale mniejsza o to, bo gra i tak będzie niezła. Nowy gameplay - 10 minut. http://ppe.pl/news-751-%E2%80%9EDycha%E2%80%9D_z_nowym_Ksieciem.html 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 dla zainteresowanych lista osiągnięć. Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Nowy gameplay - 10 minut. http://ppe.pl/news-751-%E2%80%9EDycha%E2%80%9D_z_nowym_Ksieciem.html Jakoś to wszystko, że tak powiem wygląda ślamazarnie. Grafika także nie robi wrażenia. Cóż kupi się i zobaczy PoP to Pop więc powinno być ok Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 tia - a na usta cisnie sie zdanie, "ja juz w to gralem..." Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Prince i jego magia. http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5931 Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 (edytowane) Zatrzymywanie czasu jak dla mnie jest swietne. Mysle ze to bedzie lepsza czesc jak poprzednia. EDIT: Glowna postac wyglada slabo ;] Edytowane 3 maja 2010 przez Fuji Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Jestem ciekaw jak sie prezentuje gameplay moze ktos podzieli sie wrazeniami? Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Zatrzymywanie czasu jak dla mnie jest swietne. Mysle ze to bedzie lepsza czesc jak poprzednia. EDIT: Glowna postac wyglada slabo ;] Bo główna postać to Paweł z Pierwszej Miłości jak w mordę strzelił. ;p Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Też nie podoba mi się ten wygląd. Ale jest to wytłumaczone, że dopiero stawał się zawadiaką znanym z Warrior Within. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Premierowy trailer z polskimi napisami. :] http://konsolowisko.pl/?t=news&id=6127 Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) http://uk.xbox360.ign.com/articles/109/1090392p1.html recenzja (video tez), IGN dobrze gre przyjal. Edytowane 19 maja 2010 przez Gość Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Po tych wszystkich wideorecenzjach nawet nie mam najmniejszech ochoty testowac tej gry. Widac, ze graficznie jak i gamplay prawie niczym sie nie rozni od gry z konsoli zeszlej generacji. Moze jak bedzie kosztowac w granicach 139 zl, ale poki co jestem mega na NIE. Edytowane 18 maja 2010 przez easye Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 recenzje nie są aż takie złe. średnia ocen powyżej 7 daje do zrozumienia, że może to być tylko i aż dobra gra. nikt się chyba nie spodziewał gry wybitnej. zresztą ciekaw jestem, jak ta gra ma się w odniesieniu do AC2. przehypowanego i przenudnego tytułu. sprawdziłbym jedynie, co by porównać. myślę, że nowy POP ma więcej emocjonujących momentów do zaoferowania. niemniej jednak nigdy nie byłem fanem gier POP w 3d. dla mnie jest tylko jeden prawdziwy książę, na szczęście odnowiony w wersji dla XBLA. Cytuj
dusza(*.*) 0 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 nie jestem fanem prince of persia ale po zagraniu w nią u kumpla zamówiłem odrazu gierkę. Polecam grę wszystkim :D:D:D Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Dobra, grę skończyłem. Szkoda, że jest taka krótka, zupełnie jak Splinter Cell Conviction (6h). Niemniej jednak czułem niedosyt, że tak szybko koniec, a to chyba dobrze świadczy. Gra spełniła większość moich oczekiwań i jest to udany powrót do mechaniki z trylogii. Warto się przemęczyć przez mało zaskakujący początek, bo im dalej tym znacznie lepiej. Później nawet pokonywanie przeszkód jest w miarę wymagające, to dobrze świadczy o developerach, wzięli sobie do serca krytykę autopilota z poprzedniego PoP'a. Końcówka naprawdę daje radę i jest to jeszcze lepiej zrealizowane niż podobny patent w Bayonetta. Warto zagrać choćby dla tej jednej sceny. :] Co do ocen to ładnie je zaniżyli, gra na pewno nie jest takim średniakiem. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Gra jest dobra, tylko to wszystko było w trylogii. Tu chodzi oto, że graficznie nie jest to raz AC, a dwa jest to odnowiony warrior within ( kolorystyka nie przemawia za piaskami czasu ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi