kojot 0 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 (edytowane) Hej, sądzę, że przydałby się temat, w którym wymienimy gry umożliwiające zabawę w więcej niż jednego gracza na jednej konsoli. Samemu zdarza mi się szukać takich gier, a ten temat może być kopalnią wiedzy. Myślę, że nie ma potrzeby szczególnie dogłębnego opisywania gier tylko żeby zaznaczyć, które tytuły umożliwiają takiego typu rozgrywkę, a zainteresowani już więcej dowiedzą się o grze. Nie chcę wrzucać gier, których nie mam lub nie miałem, żeby nie popełnić błędu Street Fighter IV - 2 osoby - gra na jednym ekranie Lego Star Wars Saga, Lego Indiana Jones, Lego Indiana Jones 2, Lego Batman - 2 osoby - gra na jednym ekranie - co-op Resistance 2 - 2 osoby - gra na podzielonym ekranie - co-op - deathmatch Resident Evil 5 - 2 osoby - gra na BEZNADZIEJNIE podzielonym ekranie (wykorzystuje jakieś 50% przestrzeni dostępnej na TV) - co-op Little Big Planet - 4 osoby - gra na jednym ekranie - co-op Super Stardust HD - 2 osoby - gra na jednym lub podzielonym ekranie - co-op, versus i inne Buzz Quiz TV - 8 graczy - gra na jednym ekranie PES 2009, PES 2010 - 7 graczy Oczywiście na przynajmniej dwóch graczy są wszystkie sportowe gry z serii: NFL, NHL, NBA, Fifa, PES, Virtua Tennis, Top Spin itd. Edytowane 30 listopada 2009 przez kojot Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 - 3 On 3 NHL - wypas w multi chyba na 4 osoby można grać, ale we dwóch wymiata nawet PES'a - Rag Doll Kung Fu - również spoko, aczkolwiek nie na bardzo długie sesje... Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Borderlands - 2 osoby - na podzielonym ekranie - co-op Motorstorm Pacific Rift - 2-4 osób - na podzielonym ekranie Wipeout HD + Furry - 2 osoby - na podzielonym ekranie Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 http://www.co-optimus.com/system/2/playstation_3.html Itp. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 tekken 6 (to tak w ramach szyderstwa ze w 1 poscie jest podany SF4 ;p) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Call Of Duty: Modern Warfare 2 - na podzielonym ekranie do 4 osób - Coop w Special Ops lub drużynowo w Multi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi