Opublikowano 13 grudnia 200915 l Zobaczymy co zmajstruje Dice na multi bo raczej kolejnego Bfa nie licze, predzej wieksza zniszczalnosc map, dziur niz to co widac w BC Raczej Dice dla nowego MoH zmajstruje coś na modłę MW2, a nie BC. Pewnie uraczą graczy znacznie szybszą akcją i mniejszym rozmiarem map w porównaniu do BC2. Do tego pewnie dorzucą dużą ilością wszelkiego rodzaju perków i dadzą sobie spokój ze zniszczalnością, żeby fani MW2 mogli poczuć się jak w domu.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l MoH nie podskoczy CoDowi. Widac przepasc miedzy trailerami z nowego MoHa a tymi z MW2, IW pokazywalo pazur. Jakos wszystko sztuczne, plastikowe jest w tych trailach Medala.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Przeciez to bylo juz od pierwszych zapowiedzi wiadome ze nowy MOH ma konkurowac z CODem. Liczyles na gre ala 50Cent BOTS? Elo madafaka w jakims terrorystycznym miescie, muzulmanie, RPG (giwera :>)? Liczyłem na większe skupienie na jednej postaci, a nie działania całej grupy.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l MoH nie podskoczy CoDowi. Widac przepasc miedzy trailerami z nowego MoHa a tymi z MW2, IW pokazywalo pazur. Jakos wszystko sztuczne, plastikowe jest w tych trailach Medala. Wystarczy, że SP w MOH będzie 2x dłuższy niż w MW2 :-)
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Liczyłem na większe skupienie na jednej postaci, a nie działania całej grupy. Czasy One Man Army minely, i dobrze. Teraz podczas kampani gramy roznymi postaciami, wieksze pole do popisu jest
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Gra prezentuje się naprawdę zacnie. MoH, to jednak specyficzny klimat i mam nadzieję, że go utrzymają mimo zmiany realiów historycznych.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No ale szkoda, że jest to tak podobne do reszty konkurencji. Nie powiem- czekam na więcej, aczkolwiek na dużo nie liczę. Po kolejnym obejrzeniu trailera- Bad Comapany + Modern Warfare= nowy MoH. Dużo bardziej klimatyczny i interesujący jest trailer Spec Ops od 2k. Edytowane 13 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 5 maja 201014 l Autor Data premiery 15 października. Nowy trailer: http://www.onlinecenter.pl/6408/Aktualnosci/Medal-of-Honor-z-data-premiery.html
Opublikowano 5 maja 201014 l Nom fajny zwiastun ,może bedzie ciekawie ... czekamy na więcej .Jedno co mnie nieco martwi to to ze multi robi DICE mam nadzieję ze nie brdzie to kalka multi z BC2
Opublikowano 5 maja 201014 l Będzie raczej kalka MW/2, bo to głównie do tych ludzi ma trafić nowy MoH.
Opublikowano 5 maja 201014 l To co mnie najbardziej urzekło w nowym trailerze to przegenialna muzyka. Daaawno nie byłem tak zajarany soundtrackiem z jakiejkolwiek produkcji, ostatnio jedynie muzka z Lost i Kompanii Braci zrobiła na mnie takie wrażenie.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Beta już od 21 czerwca!!! DLA WSZYSTKICH. Tutaj gameplay http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-medal-of/101343 Czuje ze może to być fajne. Sprawdzimy w praniu.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l A beta dla preorderowców, którzy mają VIPa w BFie nie miała być czasem od 17. czerwca? Reszta miała normalnie 21. startować tak jak pisze Mazzeo. Chyba, że źle usłyszałem.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l http://www.medalofhonor.com/beta Jesteś VIPem i masz kod z preordera? Zaczynasz grę 17 czerwca. Masz tylko kod z preordera, grasz dopiero 21.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Wczesniej bete beda mieli Vipowcy BF'a, a potem reszta. Przynajmiej ja tak zrozumialem na confie. Edytowane 15 czerwca 201014 l przez Renn
Opublikowano 15 czerwca 201014 l To lipa. Ja to zrozumiałem inaczej. Nawet samo VIpostwo w BFie ci tego nie gwarantuje? :angry2:
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Officially, the Beta starts on June 21st. However players who own Battlefield: Bad Company? 2* will be able to enter the multiplayer beta even earlier; starting June 17th. Ale: The Beta is available when you pre-order Medal of Honor. Beta Redemption Keys are available at parti(pipi)ating retailers as a reward for pre-ordering Medal of Honor. Once you have a Beta Redemption Key, just go to www.medalofhonor.com/beta to redeem it for a code for the platform of your choice. Czyli co? Tylko dla pre-orderowców?
Opublikowano 15 czerwca 201014 l faktycznie, nawet mają już preordery z dostępem do bety. chyba się skuszę. dzięki za info.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Na gram.pl nie trzeba placic za preordera zeby dostac key, jutro ma byc nowa dostawa
Opublikowano 15 czerwca 201014 l no dobra, ale który sklep w PL jest parti(pipi)ating retailerem ? Gram.pl, ultima.pl i sklep GOL. Ja osobiście zamówiłem na gram.pl, klucze mają być dodane do zamówień jutro ok. 15.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Szkoda, widzę, że ten cały Gun Club to wyciąganie kasy, a nie żaden program lojalnościowy. VIP Pack z Bad Company powinien dawać coś więcej niż jakaś głupia snajperka do wykorzystania w multi Medal of Honor. Mimo wszystko ja nie będę ryzykował z pre-orderem i poczekam na wrażenia innych.