Czaja PL 8 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Ty chyba grasz w jakąś inną betę Spawny na przeciwnikach? Ani razu nie zrespiłem się na przeciwnej drużynie, wręcz przeciwnie, respawn zawsze po drugiej stronie mapy niż przeciwnicy. Zdarzało się że ściągałem przeciwników z dystansu wprost z ich respawna, ale gdy tylko podszedłem odrobinę bliżej respawn się zmieniał a obok mnie pojawiali sie kolesie z mojej drużyny. Zresztą da się to wyczuć podczas gry i można z powodzeniem lokalizować respawny przeciwnika przy pomocy radaru - respawn wroga znajduje się zawsze tam gdzie nie ma niebieskich trójkątów Co do niskiego FPS też się nie zgodzę. Mam bardzo wysoko ustawioną czułość i problemów z FPSem nieuświadczyłem (w przeciwieństwie do np. bety BF:BC2 gdzie przez niski FPS nie dało się grać). Zobacz na drzewko unlocków, z odpowiednią rangą można używać broni przeciwników. Rzeczywiście, gdzieś mi to umknęło. I całą ideę diabli wzięli. Szkoda Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Mazzeo to taki forumowy bajkopisarz , ja bym stawiał na Roofiego . Bajkopisarz? Niby czemu? Jak doczołgałem się po 2h gry do M24 to próbowałem wstrzymać oddech naciskając lewą gałkę - bez efektu. Może to przez lagi. Teraz tego nie mogę sprawdzić ponownie. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Dziwne, że w sieci nie ma jeszcze żadnego gameplayu z trybu dla jednego gracza. Chciałbym w końcu zobaczyć jaką ta gra prezentuje rozgrywkę. Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Ktoś tu chyba robi sobie niezłe jaja. Opóźnili betę na X'a o miesiąc, nie mówiąc dlaczego i olewając właściwie graczy, potem przedłużyli betę na PS3 i PC. Teraz dają Xbox'owcom jeszcze 9 dni? 9 dni za miesiąc i trochę? Szkoda gadać. Dobrze, że gra jest kijowa, nie ma czego żałować. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Akcja z helikoptera. http://www.gametrailers.com/video/gc-10-medal-of/703078 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 http://www.gametrailers.com/video/fallen-angel-medal-of/703707 lolz o ile jeszcze tego nie było... Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 No, lipa. Bo shotguny mają zasięg 3 metry, jak w holyłód. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 no nie wiem czy lepsze to się okaże w praniu ,ale na dzień dzisiejszy prezętuje się faktycznie lepiej a napewno normalniej . Kto wie może kupię MoH ale co mi się znowu nie podoba to sposób poruszania się żołnierza ,czołkgi i cała to otoczka ....kalka BC2 . Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 lepsze niz black ops gorsze niż Black Ops Cytuj
jarken 33 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Lista achievementów: http://www.xbox360achievements.org/game/medal-of-honor/achievements/ Aż 20 achievementów za multiplayer. Edytowane 19 września 2010 przez jarken Cytuj
Roofiii 6 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nio i spoko będzie co robić. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 w PSX dają dostep do Bety BC3 ??? http://www.sklep.psxextreme.pl/product_info.php?products_id=4674 Bo jakoś nie widze zeby coś pisało Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 W reklamie w PE jest napisane, że dają. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 No właśnie , pzreglądam oferty i na ultima.pl jest napisane oficjale ze do TIER1 beta BC3 . Ale czytałem też chyba na poligami ze do każdej edycji TIER1 (przedpremierowe zamówienie ) jest beta BC3 . Ktos to może potwierdzić ? Bi jeśli to prawda to Tier 1 można wyrwać za 198zl na Alledrogo Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Ale na plus czy na minus ? Sądze ze MoH bedzie jak BC2 tylko ze nieco żywsze (mowa o multi ) ,A sigielek byle by był dobry i z jajem Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Singiel odstaje na minus. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Ograłem trochę bete na PC no i muszę powiedzieć że kicha. Dziwne multi mapki małe,strzelanie wyszło im jakoś tak drętwo. Do BF:BC2 brakuje kilka lat świetlnych. A jak singiel odstaje od multi na minus to ja podziękuję. <_< Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 nie chce byc chamski ale rozumiesz roznice miedzy beta a full ? multi zmienili z tego co mozna bylo wyczytac, a pozatym wydaje mi sie zbedne porownywac to do bf osobiscie wydaje mi sie ze jak multi rzeczywiscie tak pozmieniali to moze byc duze zaskoczenie. czysty fun bez bzdurnych malowanek Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 ale zapewne chodzi o bete która trwa teraz i po której raczej wiele nie zdąża zmienić. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 nie chce byc chamski ale rozumiesz roznice miedzy beta a full ? multi zmienili z tego co mozna bylo wyczytac, a pozatym wydaje mi sie zbedne porownywac to do bf osobiscie wydaje mi sie ze jak multi rzeczywiscie tak pozmieniali to moze byc duze zaskoczenie. czysty fun bez bzdurnych malowanek Dokładnie liczę ze może być tak samo jak z CoD4 . Piewsze wypusty sa zawsze najlepsze bo później to poprawianie dobrego i kolorowanie . Cały czas zastanawiam się nad pre-orderem . CoD:MW2 przejadł się ,straciłem nerwy i cierpliwość . Do BC2 nie wiem czy jest sens wracać bo coraz mniej ludzi na serverach A jakiegoś FPS'a mieć muszę do ciorania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi