canuks 63 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Jak przejdziesz grę to napisz jak z długością singla bo czytam jakieś śmieszne teorie (topic w dziale ps3) o 4 godzinach. To samo pisali o MW2 ze na weteranie w 5h gre robili . Z tego co wiem to singiel nie jest zbyt długi ,standard na obecne czasy 8-9h na normalu . Ktos mowil ze w medalu nie da sie polozyc, da sie. Gra jest naprawde bardzo dobra troszke odstaje grafa ale miod plynie jak cholera. Gdzie ta grafika odstaje i od czego ? Prawie w każdej wypowiedzi jaką czytam to jest zmianka ze grafika powal na kolana niczym film .... zresztą zwiastuny także to pokazują . Na pewno siłą gry jest grafika i niesamowity dzwięk który wszyscy zachwalają (podobno mistrzostwo świata ) Zobaczymy za parę dni ale na chwilą obecną to graficznie MoH (z lekką przeagą),BC2 .... MW2 Jeśli chodzi o dzwięk to MOH i BC2 .. MW2 nawet nie staruje do nich . Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Jezeli chodzi o grafike to odnosze sie do mojego wyznacznika czyli MW2 i uwazam ze medal jest troche gorszy graficznie a dzwiek tak jak pisalem odglosy broni sa nieprawdopodobne zaryzykuje stwierdzenie ze filmowe. Na chwile obecna po ograniu paru misji historia jest o niebo lepsza niz ta w MW2 afganistan wymiata. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Jacku a jak single sie prezentuje porownujac do MW i BC2 - jak dla mnie MW mimo swoich wad mial bardzo miodny single czego nie moge powiedziec o BC2 - oczekuje dosc oskryptowanego singla ktory zachwyci mi swoim rozmachem tak jak mialo to miejsce w CODach - nie bede ukrywal ze od multi mam BC2 i MOH biore tylko i wylacznie ze wzgledu na single Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 I dokladnie to dostaniesz, tak jak pisalem mnie BC2 zupelnie rozczarowalo w MOH jest nawet lepiej niz w Cod bo konflikt jest realny, a nie (pipi)y typu ochrona mc donalda przed rosjanami. Gra jest naprawde swietna w SINGLU!!! multi jeszcze nie sprawdzalem po za beta. Mala korekta jestem fanem COD ale MOH ma najlepsza kampanie dla jednego gracza jak dla mnie. To co sie dzieje poprostu mistrzostwo swiata i spokojnie nadaje sie na jakis film. Niezdecydowanym polecam jezeli ktos lubi takie klimaty to caly czas bedzie siedzial na krawedzi fotela Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 no to tak jak bylem na nie tak w weekend kupuje MOH - mam nadzieje ze tak jak w MW1 moge grac kampanie do dzis dnia tak samo bedzie z MOHem Cytuj
wrog 609 Opublikowano 11 października 2010 Autor Opublikowano 11 października 2010 Na razie mam za sobą dwie misję i rzeczywiście klimacik fajny jest. Szkoda tylko, że graficznie trochę bieda jak na UE3. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Jak ktoś przejdzie, niech powie ile kampania trwa na jakimś w miarę wysokim poziomie trudności. Bo jeśli to znów jakieś marne 6h to ja dziękuje bardzo. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Kampania na normalu pęka w 5h. Krótsza od MW2(sic!) Owszem singiel ma swoje momenty, jest szybko i z jajem. Jednak IMO brakuje jakiegoś konkretnego pier.dolnięcia. Grafika raz czaruje, raz odrzuca. Jest nierówna, no i zdarzają się konkretne dropy. Nowy MOH nie pobije CoDa, ale na pewno będzie miłą alternatywą dla kręcących nosem na MW i BC. Fabularnie jest ok, wiadomo o o chodzi. Nie ma mind fucka jak w MW2 i ciągłego przeskakiwania z jednego kraju do drugiego. no i nie zabrakło znanego z UE3 doczytywania tekstur na początku misji Ogólnie jest fajnie i filmowo. Ale czy warto brać teraz, czy lepiej czekać na Black Ops? Czekać.... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 A jak sie sprawdza multi? Wciaga? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 to jak sie czlowiek bojnie to gre ukonczy w 3h w8 4 BO Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 a ja dziś jadę do mediamarkt zakupić Medal of Honor. W Call of Duty nie wierzę już bo do teraz nie skończyłem singla (CoD:MW2) a w multi wole ciurać w Bad Company Liczę na porządny intensywny singiel z logiczną fabułą (nie ważne że krótki) oraz na multi tak fajne jak Bad Company 2 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 rozumiem, ze ta gra takze ma online pass ? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Online pass=to, żeby grać online muszę wklepać kod i potem jak odsprzedam już nie będzie mógł nabywca grać online? btw. http://www.gamerankings.com/xbox360/980769-medal-of-honor/index.html powiedzcie, ze gra jest lepsza . Edytowane 12 października 2010 przez marcin0903 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Bedziem ugł grac jak kupi kod na markeci tak samo jak w przypadu kodu VIP w BC2 Renomowane serwisy dają 7,5-8 /10 ,a gracze jak narazie dość pochlebnie o multi i singlu . Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 jak tam ? daje rade ? ign wystawilo 6.0 ogolnie narzekaja ze kampania mega krotka i nudna a multi bez polotu, jezeli przez tydzien nic sie nie wyklaruje to inwestuje w black ops Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 To jest bardzo dziwne chyba ktos w ignie ma problemy z oczami albo dorwal sie do gry na kacu. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 z tego co czytam to gracze chwalą ,bez szału i fajerwerków ,ale solidy singielek i multi ok . Ja ciągle czekam na kuriera qwa ,a miałem już grać od kilku h .... Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 z tego co wiem to ludzie grają bez problemów ,po wpisaniu kodu(to samo co VIP cod w BC2) na multi .Napwno bedzie można kupić owy kod na markecie za msp . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 żal mi dupe ściska jak patrze na minusy MoHa, szczególnie o grafice i AI nikt mi nie powie że wygląda on gorzej od CoDa, a narzekania o AI mogą brzmieć identycznie jak się weźmie na warsztat grę Activision. No ale oczywiście Black Ops bedzie dostawał 9.5 ;/ Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 IMO potwierdzam i popieram. Ludzie którzy doje.bali się do grafy MoH, później będą wychwalać pod niebiosa oprawę z BO. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 żal mi dupe ściska jak patrze na minusy MoHa, szczególnie o grafice i AI nikt mi nie powie że wygląda on gorzej od CoDa, a narzekania o AI mogą brzmieć identycznie jak się weźmie na warsztat grę Activision. No ale oczywiście Black Ops bedzie dostawał 9.5 ;/ Dokładnie ,ale nie ma co płakać ,gracze jak narazie grę oceniają na solidne 8 ... i wyżej .A dla mnie ważniejsza jest ocena gracza niż recenzenta. A co do BO to nie był bym taki pewien wysokich ocen , bo to co się daje zaobserwować na nowym trajlerze to istna kalka MW2 nawet w singlu .TREYARCH tylko potwierdza swoją ułomność ... nie potrafią nic zrobic samemu tylko kopia IW . A sory CoD3 zrobili i wyszło (pipi) z masą bugów . Cytuj
KrychOo 2 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 jak tam ? daje rade ? ign wystawilo 6.0 ogolnie narzekaja ze kampania mega krotka i nudna a multi bez polotu, jezeli przez tydzien nic sie nie wyklaruje to inwestuje w black ops Powiem ci jedno spędziłem 2 godziny na multi i się wkręciłem początek kampani po prostu za(pipi)sty . A W multi jest jak bc2 może troszkę szybsza bo mniejsze mapy są .Jak się lubi grać w wolniejszą akcje nie jak w codzie to gra jest dobra tylko troszke grafika ale jest GIT jak sie nie spodoba to zawsze można sprzedać i kupić Black Opsa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi