Skocz do zawartości

Medal of Honor

wrog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamawiał ktoś grę z sklepu zgredów ? Dostaliście ją dzisiaj ?

Zdecydowanie oczekuję wysokiego poziomu od tej gry , Ci co grają - czy można powiedzieć że jest to idealna krzyżówka Modern Warfare i Bad Company ?

Opublikowano

heh, a ja slyszalem od znajomego, ze graficznie jest o wiele gorzej nawet od MW2. podobno gra z teksturami ma mega problem, Singiel jest miejscami brzydki. Mialem dzisiaj kupic, ale najpierw pojde do niego obczaic. online Pass mial sluzyc do gry online, wiec moze jak w FIFA 7dni mozesz grac, a pozniej bedziesz musial wklepac kod, co bardzo obniza cene gry, w koncu jak ja sprzedasz, nabywca bedzie musial dokupic kod za dodatkowa kase, by sobie pograc online... <_<

Opublikowano

Grałem tylko kampanię, multi jeszcze nie obadałem.

Kampania jest bez polotu, misje b. krótkie i nudne jak flaki z olejem. Taka kampania na 7+.

Do oprawy graficznej się nie przyczepiam.

Generalnie to nie polecam.

Opublikowano

Zamawiał ktoś grę z sklepu zgredów ? Dostaliście ją dzisiaj ?

Zdecydowanie oczekuję wysokiego poziomu od tej gry , Ci co grają - czy można powiedzieć że jest to idealna krzyżówka Modern Warfare i Bad Company ?

Powiem ci że wszystkie ruchy czyli przeładowanie itp są identyczne w bc2 ale mapki zrobili w stylu mw2 i jest wolniejsza od cal of duty

no i oczywiscie nie ma perków :)

Opublikowano

Ci co grają - czy można powiedzieć że jest to idealna krzyżówka Modern Warfare i Bad Company ?

No ja bym tak nie powiedział. IMO zdecydowanie jest to bardziej MW niż BF. Wogóle jakoś nie widzę tu podobieństwa do BF'a, może poza trybem rush i bradley'em. Przedewszytkim jest wyjątkowo dynamicznie, im więcej gram tym bardziej się o tym przekonuję. Trup ściele się gęsto, myślę że mecze po 100 kili są tu jak najbardziej możliwe. Jest zdecydowanie mniej biegania - więcej strzelania.

Opublikowano

:D chyba lecąc do przodu na pałę , z tego co czyta, to ludzie poszą o 6-7 H na Hardzie a ty z 3,5h wyskakujesz :D ?

przekonam się na dniach sam jak to jest .

Pograłem w multi i powiem ze jestem zadowolony ,fajna mieszanka BC z MW2 , akcji sporo nudno nie jest . Za multi 8,5 /10,

W singl ni grałem bo czasu nie ma narazie :)

Opublikowano

a ja odradzam. pogralem u kumpla i cale szczescie, ze sam tego nie kupilem. Graficznie ta gra odstaje od MW 1, te wszystkie skrypty o ktorych mowa, nawet na mnie wrazenia nie zrobily, dolozcie do tego dropy animacji, beznadziejne miejscami tekstury +czas gry 4h i multi, ktory pewnie zadna rewelacja nie jest i zastanowcie sie, czy warto jest wydawac 170 zl na ten tytul. Ja jestem na nie !

Opublikowano (edytowane)

Powiedzial mi ze singla przeszedl w 3,5-4 godziny maks, ba nawet myslal, ze bedzie kolejna misja, bo sie nie skupial na fabule a tu juz byl koniec. niby multi jest spoko, ale ja radzilbym poczekac na nowego COD'a. Zreszta Singiel jest taki porywajacy, ze po 3 misji poprosilem, zeby odpalil nowa Castlevanie :thumbsup:

Edytowane przez easye
Opublikowano

Wszyscy jechali pzred premierą po muti ze kaszana i wogolę bleeeee .. ...a tu prosze jakie miłe zaskoczenie bo multi jest całkiem zjadliwe i dobre . Owszem jest kilka mankamentów ale myślę ze patch jakiś wyjdzie .

Co do multi to akcji jest aż za nadto :) ,mapy małe ,bardzo dużo strzelania , szybka akcja ala CoD ale celowanie z BC2 więc trzeba w typa wymierzyć a nie tylko najechać celownikiem w jego okolice .

Multi na mocne 8/10.

Opublikowano

Pograłem dziś kilka godzin i jestem pozytywnie zaskoczony!

Kampania - nie oszukujmy się, ani ta z MW2, ani ta z MoHa, nie jest rewolucją, po prostu obie są dość intensywne, co lubię i uważam, że graficznie MoH, minimalnie ustępuje MW2 oraz, że jeśli ktoś lubi ostre jatki z talibami, napieprzanie z M16 i te sprawy, niech bierze w ciemno!

Multi - pograłem z 10 meczy i baaaardzo wciągające, również przyjemne. Może brakuje tych killstreaków etc... ale na pewno gra warta do pogrania przez jakiś czas na multi ;).

Opublikowano

Zapowiada się lepiej niż myślałem. Wieczorkiem pograłem godzinkę w multi i myślę, że w weekend porobię achievmenty multiplayer więc się szykuje 10+ godzin dobrej zabawy tylko jeśli chodzi o czas grania w poszczególne rodzaje misji.. do tego jeszcze masterowanie klas - trochę pewnie to zajmie. Ale do dopiero w weekend - narazie trzeba obczaić kampanię ;)

Opublikowano (edytowane)

Dobra gra, "6" od IGN to jakaś kpina. Pewnie, gdyby to nazywało się 'Kol of Djuti 7 Modern Łorfer 3 Efganistan et Łor' recenzent dostałby orgazmu i wystawił 9,5. Ja w kampanii bawiłem się lepiej, niż przy MW2 i łyknąłem w 2 wieczory.

Z jakiegoś powodu irytuje mnie to, że tryb multi jest w zasadzie zupełnie inną grą i z kampanią ma niewiele wspólnego - inny silnik, inny hud itd. Sprawia to wrażenie jakiejś niespójności. Było już tak kiedyś w jakiejś grze? Często olewam multi i nie przypominam sobie czegoś takiego.

No i nie mogę się przyzwyczaić do samej rozgrywki w multi. Jakieś to wszystko chaotyczne i mało czytelne. Chyba wolałbym, żeby było na silniku Unreala, bo kampania wygląda lepiej. No i goście czający się ze snajperkami w miejscach w których ich za cholerę nie widać i strzelający Ci heada, jak się tylko wychylisz. Chyba wolę Battlefielda.

Edytowane przez Hejas
Opublikowano

no kampania lepsza była tylko 4 h to kpina troche no bez przesady ide se patrze se a tu korna koniec gry ;/ . Multi jeszcze trozske przejdzie(moglo byc lepsze)

co sie dziwisz ze cod jest lepszy i jest godny aby otrzymywał takie oceny !

Opublikowano

CoD jest lepszy hmmmm no owszem ,ale powiedz mi która to częśc COD'a zrobiła mega przełomowa rewolucje ... CoD4 i od tego czasu nie widzmy nic nowego w kolejnych częściach .A już wypusty studia TREYARCH czy jak im tam to istna kpina ,kopia COD4 + nowe otoczenie i mamy CoD:WaW .. oceny z dupy ~9/10 :blink: .Ok wychodzi MW2 ...... coś tam IW próbowało zrobisz i zaszokować ponownie jednak nie do końca wyszło ...Treyarch co robi.... znowu kalka i bedziemy mieli BO z ocenami pewnie na poziomie 9/10 :verymad: .Tylko ze gry od Treyarch nie jak sie mają do gier od IW .

A moh .. bardzo przyjemne ,napewno duże pozytywne zaskoczenie .Ja się bawię świetnie przy tej grze .Dziś wieczorem siadam do singla :) .

BO pewnie kupie ale jak zobacze co tam dostajemy i jak cena zejdzie nieco . ALe nie spodziewam się żadnej rewelacji po "nowym" CoD wręcz przeciwnie większość zmian i dodatków jakie pokazano do tychczas zapisuję po stronie minusów ...

• Plusik 1
Opublikowano

minusow ? To nie wiem jakie pozytywy widzisz w MoH. Okej - kampania ma swoje momenty, na te 4 godziny jest ich nie wiele. Graficznie - raz jest w nawet niezle, zeby zaraz poslac nas na jakas padake, z kiepskimi teksturami i bit mapa 2D w tle. Super - misja z helikopterem ? 5 klatek na sec miejscami ! Co to (pipi) ma byc ? mam sobie druga karte graficzna dokupic do konsoli, zeby to plynnie dzialalo ?

Ktos sie jaral skryptami w tej grze - gasz, skrypty w COD miarzdza miejscami jaja, bo nie dosc, ze za(pipi)iscie wygladaja, to caly czas sie cos dzieje na ekranie,a tutaj ? Nedza Panie - a to jakis samolocik przeleci i rozwali wierzyczke, a to czasami cos wybuchnie i nawet fajnie to nie wyglada. Czyli co ? COD ktory stoi w miejscu i tak jest lepszy niz nowa produkcja EA ? :thumbsup:

Wystarczy spojrzec na 1 film z singla z nadchodzacego COD'a, by zobaczyc ze skrypty, grafika, plynnosc gry to jednak nie ta liga. Polecilbym ta gre za pol ceny.