Keymaker 25 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Zacząłem grać i po prostu się załamałem. Grafika jak w wersji alpha Two Worlds, a gameplay jakiś taki biedny. Nie, to nie może być prawda... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Electronic Arts informuje, że w ciągu pierwszych pięciu dni od premiery Medal of Honor udało się na całym świecie sprzedać ponad 1,5 miliona egzemplarzy gry. Jednocześnie dowiedzieliśmy się, że użytkownicy Xbox Live i PlayStation Network, którzy aktywowali dołączany do nowych kopii kod Online Pass dostaną 2 listopada pierwsze bonusy. Otóż pojawi się tego dnia nowy tryb rozgrywki "Clean Sweep" (eliminacja), wraz z dwoma stworzonymi pod niego mapami Bagram Hangar oraz Khyber Caves. Do tej playlisty trafią również nieco odmienione plansze Diwagal Camp i Kabul City Ruins. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Czekaj, może wyjdzie DLC Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Zacząłem grać i po prostu się załamałem dla mnie ta gra to jedne wielkie (pipi), taka moja ocena. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Wielki pokłon w stroną twórców za genialne przejścia pomiędzy grywalnymi postaciami. Przykład jaki zapadł mi w pamięć najbardziej to jak... ...grając jako Ranger'si wpadamy w pułapkę i prosimy o wsparcie z powietrza. Nadlatują smigłowce, robią swoje, kończy się misja jako Ranger, zaczyna się jako pilot śmigłowca na jednym z helikopterów które właśnie uratowały Ranger'sów. Jak kończy się misja na heli? Ledwo unoszące się helikoptery udają się do bazy, jakiś cwany talib na działku w nie mierzy, pilot już żegna się z życiem, wtem głowa taliba pęka od trafienia przez snajpera i... zaczynamy jako ten właśnie snajper. I tak jest prawie cały czas. Genialny patent (w przeciwieństwie do CoDów gdzie skaczemy pomiędzy postaciami bez ładu i składu). Dokładnie, dzięki temu kampania MOH zostanie w mojej pamięci na długo, mimo swoich wad. Mam nadzieję, że nieuchronna (patrz: ilość sprzedanych egzemplarzy) kontynuacja pociągnie patent kooperacji pomiędzy różnymi typami wojsk. ukazanie pojedynczej operacji wojskowej w ciekawy sposób > skakanie po całym świecie w różnorodnych, ale chaotycznych misjach Edytowane 20 października 2010 przez Hejas Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Po prawie tygodniu od przejścia kampanii znalazłem trochę czasu żeby odpalić multi. Jak dla mnie rewelacja ( i pierwsze multi na konsoli które mi się podoba ). Cytuj
stasimon 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Mam pytanko, czy w tej grze mozna grac potyczki z botami? Slyszalem ze kampania jest biedna i krotka ale jakby mozna bylo pograc w multi z botami offline to bym sie skusil! I jeszcze jedno, czy jest jakas opcja grania we dwoch na podzielonym ekranie? Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Nic z w/w rzeczy w grze nie znajdziesz, a kampania wcale nie jest biedna, może jest krótka ale treściwa. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Pograłem kilka godzin w Medal of Honor i parę wrażeń ode mnie. Jest to pozycja pełna sprzeczności. Skończyłem singla - jest krótki ale bardzo treściwy. Podobał mi się niesamowicie. Świetnie pokazany klimat zaszczucia i osamotnienia agentów służb specjalnych w walce z talibami. Można grać z szeroko otwartymi oczami i chłonąć tę historię, przy czym ... w najlepszym momencie ona się kończy. Poziom hard nie jest żadnym wyzwaniem i raczej nikt nie będzie miał jakichkolwiek kłopotów z jego przejściem. Grafika średnia ale podczas akcji nie ma czasu, żeby się zbytnio rozglądać, muzyka i dźwięk też jakieś takie średniawonieporywające. Mimo to, singla, pomijając jego długość, spokojnie mógłbym ocenić na 8/10. Multiplayer - tragedia jakich dawno nie widziałem (imho). Przyzwyczajony do map w BC2 nie mogę się ogarnąć na mapeczkach wielkości 20% małej mapy z poprzedniej produkcji DICE. Chaosu dopełniają raczej pełne mapy, czyli 24 osoby na takim skrawku. Ruszyć się nie można, zastanowić przez chwilę nie ma szans. Zero kooperacji, jedna sieczka i większość to snajperzy ściągający ludzi na respawnie z drugiego końca mapy. Brak pokazania kto cię zabił i gdzie się czai jest też dla mnie minusem. Stare wygi z lepszym uzbrojeniem wycinają młodych w pień. Na mapach pełno schowków, skrzyń, kamieni, czy ruin gdzie przeciwnik może się przyczaić. Ale na razie dostrzegam tylko chaos, chaos i chaos ... Moja ocena tego trybu to ledwo 5/10 - na długo w mojej konsoli ta gra już nie zagrzeje miejsca. Summa summarum - nawet nie wykorzystuję kodu online pass (coś takiego jak kod VIP w BC2) - gra pewnie za jakiś tydzień (po premierze Fable3) pójdzie na allegro. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Kampania jest bardzo zróżnicowana co na plus.Tylko krótka.Niestety też bardzo liniowa,nawet za bardzo!Są takie w(pipi)ia..... momenty,że nic nie możemy zrobić więcej niż dali Nam autorzy. (Ci co grali napewno wiedzą o co chodzi.....).Pomimo,dla mnie 8 dla singla jak najbardziej zasłużone Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) Czas na moją opinię Jest to "typowa" gra EA. Bierzemy coś, co się dobrze sprzedało (sprawdzony patent), robimy coś podobnego, okraszamy dobrym marketingiem, chwytliwym tematem i kasa sama leci Ja nie napalałem się zbytnio na tę grę... i miło się rozczarowałem! Singiel rzeczywiście krótki, jakby nie mogli dorzucić paru misji Ale za to świetny. Początek najsłabszy, dalej jest tylko lepiej. Ekstra dynamiczne misje, różnorodność i więź z wojakami. Dobre skryptowane akcje, ogólnie czuć ten klimat wojny i uganiania się za talibami. Co jest fajne, to to, że rzuca nas po trzech typach oddziałów - Tier 1, SEALs i Rangers, których losy się przeplatają. Jest też misja podczas której się lata śmigłowcem Apache, co prawda to tylko "celowniczek", ale feeling jest, oj jeeest Dorzućcie zabawę w achievementy, to trochę wydłuża zabawę w singlu. Aaa - koniecznie zaczynać na HARDZIE. Multi - nie za bardzo ten tryb mnie interesuje w każdej grze, bawię się jedynie w Bad Company 2, które jest dla mnie wzorem. To robiło też DICE, ale chyba nie mieli wolnej ręki i ograniczały ich wytyczne, że mają robić to na modłe CoD (którego multi nie trawię). Jednak wyszło całkiem nieźle, choć bez rewelacji. 3 klasy, małe mapy i dużo graczy. Straszny chaos, mapy dla mnie dużo za małe, bo czasami to się w tych korytarzach przecisnąć nie można Ale trzeba przyznać, że wciąga. Mi bardzo przypomina multiplayer z Quantum of Solace - odpalić na pół godzinki, godzinę dla relaksu i wystarczy. Ogólnie dobra gra i reaktywacja serii udana, w przyszłości będzie pewnie jeszcze lepiej. Ode mnie 8-/10. Edytowane 24 października 2010 przez [InSaNe] Cytuj
milekp 78 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 ' timestamp='1287927637' post='2258691']Bad Company 2, które jest dla mnie wzorem. To robiło też DICE, ale chyba nie mieli wolnej ręki i ograniczały ich wytyczne, że mają robić to na modłe CoD Mówi się, że DICE nie chciało robić sobie konkurencji dla BC2 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Trafne spostrzeżenie Pograłem trochę dłużej i dla mnie ta gra to raj dla kampiorstwa wszelkiej maści, czasami są takie partyjki, że nie można z respa wyjść. Rządzi tu totalny przypadek, arkejd pełną gębą. Każdy lata za fragiem, zero teamplaya - czasem jako jedyny podkładałem ładunki, bo reszta wolała się chować po kątach Nie lubię czegoś takiego. Poza tym zapierdzielasz biegiem - źle, bo o kulkę łatwo, chowasz się, też niedobrze. Nie wiadomo, kto strzela, skąd... Ja odpadam przy czymś takim, nie mam cierpliwości. W Bad Company 2 gram tylko w trybie hardcore, tu też niby jest, ale wtedy losuje tylko dwa tryby. I ten radar - irytuje, ja nigdy na niego nie patrzę, dla mnie odwraca uwagę od samej rozgrywki. Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 ' timestamp='1287952799' post='2259060']W Bad Company 2 gram tylko w trybie hardcore, tu też niby jest, ale wtedy losuje tylko dwa tryby. Coś ci się pomyliło bo ja gram tylko hardcore i mi losuje wszystkie tryby. Włącznie z misjami bojowymi które nie są ujęte w opisie trybu hardcore. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Moje żale odnośnie nowego Medal of Honor zostały wylane: LINK Przykro mi, ta gra mnie odrzuciła. Cytuj
T5U 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Osobiście spodziewałem się czegoś na miarę BC2, jak pewnie większość ludzi a wyszło jak wyszło. Słabe dialogi, poziom trudności z przedszkola i grafika, która zatrzymała się kilka lat temu. Poza tym jest ok.. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Singiel dobry, multi aż odrzuca swoim kamperstwem. Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 No dokladnie, multi to porazka, do hejtowanego MW2 nawet nie ma startu, no ale jeszcze pozostaje nadzieja w black ops. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Macie reckę od jednego z moich redaktorów: LINK Piece of crap... Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Nuda,nuda ,nuda tyle w temacie tej gry . 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 w Black Ops w ciagu pierwszej godziny dzieje sie 3 wiecej niz w MoH przez cala gre ! Dzisiaj pogralem u kumpla i tych gier nawet nie ma co porownywac. Byle do wtorku ! 1 Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 zgadzam sie, ta gra jest slabsza nawet od 1 czesci MODERN WARFARE ktora,wyszla 3 lata temu, gralem na weteranie w medalu i przez cala gre moze zostalem zabity z 5 razy, w black ops jest wszystko 100 razy lepsze, medal jest jakis nie dorobiony -gra na jedno przejscie -przejsc i szybko zapomniec, wedlug mnie 6,5/10, Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 jak to jest z tą betą Battlefield 3? Czy to jest w jakiejś postaci zdrapki, kodu, czy będzie to można ściągnąć z poziomu gry? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi