Skocz do zawartości

Medal of Honor

krak2610

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od pierwszej części Call of Duty byłem jej fanem oczywiście mowa o PC, Bo miała klimat i fabułę a przez lata MOH spoczywał na laurach teraz historia się powtarza tylko na odwrót.

Modern Warface 2 to dla mnie shit który nic nowego nie oferuję jedynie został stworzony dla kasy. I mam nadzieję że MOH powstanie z popiołów i to w mocnym stylu COD może poczuje oddech na szyi i weźmie się za porządny tytuł bo ta seria na to zasługuje.

Dla tego tytułu właśnie nie kupiłem COD i gram u kumpla a kasa czekam MOH ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

http://www.joystiq.com/2010/03/11/medal-of-honor-preview/ preview + kilka nowych screenów

"I'm willing to raise the possibility that Medal of Honor could be the "true" sequel to the Call of Duty 4 campaign many of us are still waiting for after suffering through Modern Warfare 2's increasingly preposterous storyline."

No i na to właśnie liczę.

Edytowane przez SłupekPL
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Przecież ten trailer już był. To jest chyba pierwszy jaki się ukazał (nawet nazwa to sugeruje).

U góry w moim poprzednim poście masz dłuższą jego wersję ;p.

Też mi się podoba. Ale po pewnej wpadce

MW2

poczekam do recenzji, opinii. Liczę na to, że ten MoH będzie tym czym i jaki był swego czasu CoD4.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Tyle że w gazetach chwalili MW2 :P Żeby się nie naciąć.

Hehe słuszna uwaga. Może trochę źle się wyraziłem to będę liczył na opinię zaufanych mi osób. No i na swój spider-sense ;p

Poza tym MoH to nie MW - CoD gdzie za sam tytuł gra dostaje 9 ;]

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Mi tam się nowy MoH bardzo podoba i do pierwszych recenzji chyba nie wytrzymam ;p MW2 singla słabego miał ale multi dobry podobno. Tu multi robi DICE więc chyba wszystko jasne. Jeśli nawet będzie trochę gorszy niż w BFBC2 (w co nie wierze) to i tak będzie świetny. Ciekawe grafiki jestem bo widać że filmik podrasowany ;/

Opublikowano

Ja się boje ze BFBC2 i MW2 swoją marką i nazwą stłumią nowego Medala. Nie wiem czy znajomi przerzucą się z tych dwóch tytułów na MoH i tym samym nie wiem czy będzie z kim grać. Zainteresowanie grą w porównaniu z dwoma gigantami FPSów żadne. To mnie martwi ;/

Opublikowano

Ja się boje ze BFBC2 i MW2 swoją marką i nazwą stłumią nowego Medala. Nie wiem czy znajomi przerzucą się z tych dwóch tytułów na MoH i tym samym nie wiem czy będzie z kim grać. Zainteresowanie grą w porównaniu z dwoma gigantami FPSów żadne. To mnie martwi ;/

spokojnie do premiery kawał czasu,Medal of Honor ma już dobrze wyrobioną markę,więc nie ma powodów do myślenia że nie będzie z kim grać,Zainteresowanie nowym Medal of Honor myślę że z czasem wzrośnie,Gra przeniosła się w dzisiejsze czasy,więc Fani FPS takich jak MW2 i BFBC2 na pewno nie przejdą koło takiej gry obojętnie! Liczę również ze wydawca zrobi dobrą reklamę grze i rozkręci Hype na MoH,bo na to go stać.Ja osobiście chciałbym aby gra odniosła sukces,i chociaż trochę ugryzła największą konkurencję.

Opublikowano

Bardzo klimatyczny trailer. Widać, że autorzy gry chcą postawić nie tylko na solidny gameplay ale także na ciekawy scenariusz. Ciekawe czy kampania bedzie tak samo dobra jak w Modern Warfare. Licze, że bedzie troche lepsza lub chociaż dorówna. Jesień zapowiada sie nieźle - Black Ops i Medal of Honor.

Opublikowano

Po Mirror's Edge wiedziałem, że z UE3 można różne rzeczy zrobić, ale nowy MoH jeszcze bardziej mnie pod tym względem zdziwił.

Widać, że EA idzie w inną stronę niż Activision jeśli chodzi o promocję. Tam mieliśmy yo yo, bang bang, bum bum, a tutaj coś bardziej osobistego i prawdziwszego, że tak to ujmę. Oby historia w grze nie była za proamerykańska.

Opublikowano

Mnie zmartwił troche ten trailer "we are Rangers" wypowiedziane jakby mu flaga usa z du*y wystawała i ogolnie takie pseudo wzruszające. Takie tandetne zagrywki mdliły mnie w MW, a tutaj EA daje mi takiego policzka. Mimo to pokladam w tym tytule dużo nadziei i wierze ze nie bedzie pompatynczy melodramat z jakim mamy do czynienia w trailerze. Ten 1szy trailer był znacznie ciekawszy, no i okladka z brodatym kolesiem w arafatce, moze bedziemy działać nieco inaczej niz tylko w grupie superUSAbohaterów (z partyzantami?). Plus multi od DICE, to musi sie udać nie wiedze innej mozliwosci.