Szymek 1 048 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 a tak w ogole to ten Frosbite to jakas padaka...to 3letnie cod4 wyglada lepiej i chodzi w 60 fps'ach Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Święta racja Pytanie zwiecha = brak aktualizacji statystyk zdobytych podczas gry ? Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 a tak w ogole to ten Frosbite to jakas padaka...to 3letnie cod4 wyglada lepiej i chodzi w 60 fps'ach Dokładnie. Po za wymienionymi już tutaj wadami, ta gra jest tak cholernie brzydka że miałem wrażenie grania w jakąś produkcje klasy B a nie nowego MOHa. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 (pipi) się non stop wiesza 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Ale statystyki nalicza. Sprawdzałem Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 A najlepsze jest RPG, którym można trafic headshoota z odległości całej mapy... tak prosto leci. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Mi zwiecha zdarzyła się raz...na razie nie mam większych problemów...przynajmniej jak na razie :] Cytuj
cithall 107 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Nikt nic nie piszę, że pojawił się pierwszy patch do bety. Właśnie ściągam, zobaczę co tam poprawili. BTW, patch waży 268mb. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Nikt nic nie piszę, że pojawił się pierwszy patch do bety. Właśnie ściągam, zobaczę co tam poprawili. BTW, patch waży 268mb. dokładnie, patch dość spory, dajcie znać czy coś konkretnego zmienia, ja zarzuciłem gre bo nie przypasiła mi ta beta ale moze ten pach cos znacznie poprawi - jak np to a tak w ogole to ten Frosbite to jakas padaka...to 3letnie cod4 wyglada lepiej i chodzi w 60 fps'ach taaa, frostbite padaka straszna, tak samo strasznie rozsądne jest takie ocenianie po wczesnej becie, Dzizus... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 do kiedy trwa beta ? Do końca lipca. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 No pograłem trochę i napiszę co nieco. Niestety gra wyraźnie cierpi na kryzys tożsamości. Grając w betę raz czułem się jakbym grał w MW, a raz jak w BC2. Grę IW wyraźnie czuć w Kabulu podczas DM, a a Dice w dolinie podczas Mission, który bardzo przypomina Rush. Nie zrobiło to na mnie dobrego wrażenia. Dodatkowo słabo czuć broń oraz strzały kierowane w przeciwnika. Ciężko wyczuć czy dostał czy nie, ten aspekt w BC2 jest rozwiązany dużo lepiej. Może to wina wczesnej bety, ale premiera już na jesieni... Niech przesuną premierę, podczas grania w betę BC2 czułem zupełnie co innego. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Dziś dostałem od EA Polska kod na betę i tam pisze że Beta kończy się 17 lipca Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Nie wiem kto im robi modele broni ale są słabe,animacja ludzików jest drętwa,raczej dla multi tej gry nie kupie.Biedna grafa i jeszcze otoczenia niszczyć nie można. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 A mi się podoba Dawno mi się tak dobrze nie grało w FPS'a online Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Jak dla mnie ta gra to typowy sredniak - dla BC2 moze co najwyzej stopy lizac. Do MW2 zreszta tez nie ma jak dla mnie startu. O ile w przypadku BC2 single byl bonusem do multi, to cos patrze ze tutaj multi bedzie bonusem do singla.. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Tylko, że kampania w nowym Medalu musi coś ciekawego pokazać, FPSów na rynku nie brakuje. Jeśli pokaże to fakt iż multi jest dodatkiem przetrawię. Dzisiaj od razu po becie włączyłem sobie BC2 i już sam feeling w MoH, nie ma startu do BC2. Tutaj czuć, że to wojna, coś się dzieje poza mapą... MoH jak na razie to taki miniBatttlefield co nie powinno mieć miejsca, to jest krokiem wstecz Dice. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 pogralem i straszny szrot sie szykuje, jeszcze gorsze od kiepskiego MW2 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 ale ta beta MoH straszna - nie czuć wogóle broni, nie czuć wogóle że trafiamy w przeciwnika, animacja tragiczna, grafika gorsza od staruszka CoD4... Albo to jakaś prealpha albo na serio EA zaliczy w temacie multi ogromnego faila po wakacjach Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 hmh, wciagnałem wczoraj bete, włączam patch się ściągnął, wbija ekran tytułowy i z miejsca mówi mi, że sie nie łaczy z netem. Retry nic nie daje, restwrt konsoli podobnie... Może serwery padly im (troche po 24). albo sobie nie pogram :< Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Mam nadzieję że jest to bardzo wczesna beta bo sporo rzeczy kuleje . Przede wszystkim feeling broni jest okropny , zero poczucia mocy , tak jakbym strzelał z pistoletu na wodę . Animacja postaci również pozostawia wiele do życzenia. Do modeli broni nic nie mam ponieważ moim zdaniem wyglądają lepiej niż w BC2. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Wyglądają lepiej co nie znaczy że dobrze Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Gra mi sie nie podoba... strasznie smutne, ze tworcy MOHa, ktory zawsze mial swoj wlasny klimat i roznil sie od innych fpsow, zmienili kompletnie oblicze gry i nowy MOH jest kolejnym shooterem, ktory zrzyna wszystko co sie da z CoD, czy BF. Nie widze zadnych pozytywow w tej grze, grafika slaba, broni nie czuc, nie wiadomo, kiedy przeciwnik dostaje... a ponadto, zeby kogos zabic trzeba w niego wpakowac pol magazynka Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Ale i tak pewnie będzie lepszy niż MOH:Airborne Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Pograłem chwile i moje słowa by to opisać są jedne Ja pier...e jak tu się szybko ginie tragedia. I pytanie czy dla samego singla kupić grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi