MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Strasznie biedny ten trailer do Black Ops z Eminemem się nie umywa. Realizacja leży i kwiczy. Cytuj
Montray 0 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Zagralem pare min u znajomego na koncie i gra jak najbardziej mi przypadla do gustu ! Moim zdaniem nie jest zle a moze byc juz tylko lepiej. PS: Jak ktos ma kod do bety a nie gra w nia to chetnie przyjme (piszcie na priv badz na gg) Pozdrawiam Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/100?ch=1&sd=1 Cały dzisiejszy (prawie) odcinek jest poświęcony kampanii MoH. Niestety chyba serwery padły czy coś bo nie mogę odpalić GTTV. Fuck ostatnia moja deska ratunku dla MoH-a (Single) dlatego jestem cholernie ciekaw jak się prezentuje się tutaj. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/100?ch=1&sd=1 Cały dzisiejszy (prawie) odcinek jest poświęcony kampanii MoH. Niestety chyba serwery padły czy coś bo nie mogę odpalić GTTV. Fuck ostatnia moja deska ratunku dla MoH-a (Single) dlatego jestem cholernie ciekaw jak się prezentuje się tutaj. @Słupek - juz dziala gt;) Zabieram sie za ogladanie. Edit: Po ogladaniu,hmm no i uczucia mieszane. Wyglada na to,ze singiel bedzie troche w "ciezszych" klimatach niz CoD i to mnie cieszy,kampania powinna trzymac sie kupy i bedzie dobrze.Oby tylko trwala dluzej niz 4 godziny...Multi bede ogralem, i mi sie podobalo;) Fun z gry mialem duzy,tak wiec jeszcze nie wiem czy wybiore MoHa czy Coda,ale moze sentyment do serii wezmie gore i wezme Moha;) Edytowane 14 sierpnia 2010 przez Faranell Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Cholera to mi dzisiaj net wariuje bo u mnie nadal nie działa GT ani ppe. Mam prośbę póki co na yt nie ma ale jakby ktoś znalazł ten materiał na jakimś innym serwisie to zarzućcie linka ;] Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Cholera to mi dzisiaj net wariuje bo u mnie nadal nie działa GT ani ppe. Mam prośbę póki co na yt nie ma ale jakby ktoś znalazł ten materiał na jakimś innym serwisie to zarzućcie linka ;] a na ps3 odpalales? mowie tu o gametrailers Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Al-Qaida w nowym Moh'u: http://www.vg247.com/2010/08/15/medal-of-honor-single-player-debuted-al-qaida-hunt-included/ 1 Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Cholera to mi dzisiaj net wariuje bo u mnie nadal nie działa GT ani ppe. Mam prośbę póki co na yt nie ma ale jakby ktoś znalazł ten materiał na jakimś innym serwisie to zarzućcie linka ;] a na ps3 odpalales? mowie tu o gametrailers Do dzisiaj mi nie wchodzi ten materiał z MoH-a, jakiś fatum cholerne ;/. A na Ps3 GameTraielrs tak muli tak wolno się odpala, że nie włączam w ogóle z plejki GT ;]. Ale niedługo GS tam zapewne będą pokazywać MoH-a. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-stealth-medal-of/702886 Exclusive Stealth Gameplay http://www.gametrailers.com/video/exclusive-sniper-medal-of/702888 Exclusive Sniper Gameplay Fucking clear haha rozwaliło mnie to. Kurde fajnie prezentuje się i wygląda MoH w singlu tutaj może (i mocno na to liczę) być dobrze. Może pierwszy MW to nie będzie ale byle by było lepiej niż w mw2 a o to chyba nie trudno. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Co to ma być, strzał oddany w tułów, a zalicza jako headshota. 1 Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Czytałem wypowiedzi o nowym MoH-u , wychodzi na to że w listopadzie wyjdzie straszna kaszana jeżeli nie poprawią wszystkich rzeczy na które są teraz biadolenia. Jeżeli będzie to typowy średniak to nie kupuje , nawet gdyby Frontline był w HD , trofeami i dodatkowymi bajerami . Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Chore to... rozrywanie głów?? ... widocznie nie mają co zaoferować wiec poszli w bezsensowna brutalność... dzieci (i nie tylko) sie będą cieszyć... Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) A jak najbardziej właśnie zapomniałem wspomnieć, że piękne są te headshoty - brutalnośc, jaram się ;]. No i Frontline mają mnie. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Chore to... rozrywanie głów?? ... widocznie nie mają co zaoferować wiec poszli w bezsensowna brutalność... dzieci (i nie tylko) sie będą cieszyć... poszli w realizm. Mnie się podoba, ale i tak pewnie te rozwalone głowy będziemy mieli okazję oglądać tylko podczas tej misji. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez sosnaa Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 hehe poszli w realizm.. dobre... wiem że wam sie podoba... taki dzisiejszy świat... EA to wie i wykorzystuje... ja sie nabrac nie dam Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) No tak EA mogło dać zieloną krew i np. iskry przy headshotach tak żeby 'dorosłym graczom" (i nie tylko) się podobało Myślę, że to by było bardziej realistyczne. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 LiSoQuan widziałeś kiedyś (w telewizji, albo na żywo) pocisk 40 mm do snajperki barret? Jest długi jak cygaro i przebija blok silnika samochodowego. Z taka siłą wali, bo karabin przystosowany jest do dalekich odległości. Wiec rozerwanie głowy człowieka to pestka. Właśnie jakby jej nie rozerwało to by była porażka. Druga sprawa która mi się podoba, to zachowany został czas lotu pocisku. Czyli mamy strzał i po krótkiej chwili pocisk trafia do celu. W MW2 tak nie było. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Bo w MW2 nie bylo misji gdzie strzelalismy z tak duzych odleglosci. W MW natomiast juz tak i byl oddany czas i tor lotu pocisku A co do pocisku 40 mm. Skoro mowisz ze jest dlugi jak cygaro (chyba troche przesadziles, hmm?) to wystrzelony chyba by rozerwal glowe. Trzeba by wynajac Pogromcow Mitow Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Obejrzałem te dwa gameplaye na GT powiem tylko słabizna, z czym do czego. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 LiSoQuan widziałeś kiedyś (w telewizji, albo na żywo) pocisk 40 mm do snajperki barret? Jest długi jak cygaro i przebija blok silnika samochodowego. Z taka siłą wali, bo karabin przystosowany jest do dalekich odległości. Wiec rozerwanie głowy człowieka to pestka. Właśnie jakby jej nie rozerwało to by była porażka. Druga sprawa która mi się podoba, to zachowany został czas lotu pocisku. Czyli mamy strzał i po krótkiej chwili pocisk trafia do celu. W MW2 tak nie było. Troszkę się pomyliłeś , bo Barret ma kaliber .50 , czyli mówiąc prościej 12,7 mm . 40 mm to ma granatnik:P Swoją drogą jestem ciekawy kiedy w grach będziemy biegali ze 30 kilogramowymi snajperkami , o kalibrze 20 milimetrów , sile 3 krotnie większej niż Barret M82. Pewnie w Modern Warfare 3 się pojawi PS. Jak się wkleja zdjęcia , bo nie potrafię Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) A no tak, trochę pokpiłem sprawę, chodziło mi o kaliber. Anyway pocisk jest sporej wielkości i w ciele ludzkim wyrządza poważne obrażenia. Efekt postrzału w grze jak najbardziej został realnie przedstawiony. Jasne że się nie biega z takim karabinem, bo oddanie strzału wykonuje się tylko w pozycji leżącej ( ponieważ ma taką moc odrzutu i jest ciężki ). Podejrzewam że jest to wycinek misji, gdzie przez chwilę leżymy na oddalonej pozycji, aby ostrzeliwać Talibów przy moździerzach. Edytowane 16 sierpnia 2010 przez genjuro Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Będzie jakiś tryb multi na wzór HC z CoD'a? Oglądając filmiki z bety multi, nie podobało mi się, ile trzeba pakować kulek we wroga, aby zginął. Może to dlatego, że beta, ale wybór arsenału jest dość mały i jego konfiguracja na niskim poziomie. Może coś zmienią jeszcze, oby. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Mnie śmieszy, kiedy koleś w grze biega z Barretem M82/M107/M95 i wali no scope i quick scope. Nie mówiąc już o 360 i innych cudach znanych z CoD'a. Wygląda to fajnie, ale jest kompletnie pozbawione realizmu. Przecież uniesienie takiej broni to już spory sukces. Obejrzyjcie sobie na youtube, jak nawet amerykańscy żołnierze w Iraku mają problemy żeby przycelować z niej w pozycji stojącej. 0.5 calowe pociski wykorzystywane są w szczególności do powstrzymywania lekkich pojazdów przeciwnika, pocisk tej wielkości może przebić nawet pancerz czołgu. Oczywiście nie takiego Abramsa, który jest nawet przystosowany do przetrwania wybuchu bomby atomowej, ale jakiegoś słabiej opancerzone owszem. I co do eksplodujących głów - coś takiego jest również kompletnie nierealne. Kiedyś oglądałem jakiś program temu poświęcony (inspiracją do jego zrobienia były właśnie gry wideo) i taka kula jedyne co może zrobić to albo zwyczajną dziurkę, albo co najwyżej wyrwać jakiś kawałeczek czaszki. Ale nie ma mowy o głowach wybuchających jak arbuzy. Pozdrawiam Edytowane 16 sierpnia 2010 przez hivonzooo Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 No możliwe że rozwali głowę ale nie o to mi chodzi... dlaczego takie realizmu nie ma w serii COD, Opretion Flashpoint itd. Teraz nagle im sie zachciało realizmu ?? Nie, wiedza że tym filmikami nakręcą dzieciaków lub dorosłych, którzy podniecą ją się na bezsensowną przemoc, brutalność. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 A pokaż mi LiSoQuan w której grze masz sensowną przemoc i brutalność? Nie popadajmy w niepotrzebną paranoję. Trailery muszą być efektowne i przyciągnąć uwagę. Gameplay również, dlatego twórcy gier decydują się nawet na "naciągane" efekty postrzału, czy innej sceny, żeby po prostu świetnie to wyglądało. Chciałbyś grać w grę bez takich efektów?Możliwe że po krótkiej chwili czuł byś pewien niedosyt. Dla mnie w swerze "realizmu" może pozostać to, że żołnierze nie biegają i skaczą jak gumisie z najcięższymi karabinami, fizyka broni i wygląd broni (efekt strzałów, odrzuty, przeładowania), o balistyce nie pisze, bo na realizm, to za dużo wspólczynników by się składało. Oraz to żebyśmy nie byli jak "Rambo" czy inny kozak ,co to w pojedynkę rozwala całe pułki, ale czuli się jak mały trybik w całym mechaniźmie wojennym. I tyle mi wystarczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi