RIVEL88PL 2 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) A ja kupie sobie w premiere. Lubie FPS-y. Ciekawe jak wypadnie MoH: Frontline Już miałem w końcu zdecydować się na pre-ordera, ale przed chwilą pograłem w bete na pc i odechciało się mi kupować tego tytułu. Takie ak-47 strzela non-stop w mniej więcej ten sam punkt, żadnego odrzutu. Wystrzelenie pocisku z bazooki to jest w ogóle jakaś kpina, w ogóle tego nie czuć. Mapy mi się spodobały ale gameplay marny. Butcher pisał przecież, że full wersja będzie DUŻO lepsza, niż beta. Edytowane 4 października 2010 przez RIVEL88PL Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 pisał o becie z czerwca, teraz jest nowa beta Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) pisał o becie z czerwca, teraz jest nowa beta Ale to wciąż beta Ja tam jestem dobrej myśli. Nie trzeba grać w gry mega super hiper żeby sie dobrze bawić . Jak okaże sie bardzo dobra, to bedzie super Edytowane 4 października 2010 przez RIVEL88PL Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Wciąż beta, ale to zapewne ta sama gra trafi do sklepów, i zapowiada się słabo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Jak podciągną Frontline graficznie to dla niej bedzie warto kupić MOH,gdy stanieje. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 xbor, ta sama gra trafi do sklepu ? Hah, a wiesz co oznacza pojęcie bety ? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) A powiedz mi kiedy zdążą zrobić ewentualne poprawki (bo po to się robi bete żeby znaleźć błędy, choć w tym przypadku chyba tak nie jest)skoro premiera jest 12 (w usa)i skoro już albo zaraz trafi do tłoczni? edit: Czym wiecej pogralem tym bardziej mnie przekonuje ta gra choć granaty lecące z prędkością ślimaka i bazooka z której strzela się jak z pistoletu na wodę są póki co bardzo irytujące. Edytowane 4 października 2010 przez xbor Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 A skąd wiesz że to wycinek pełnego kodu? Może to wcześniejsza faza produkcji, np. 90% ? Na tym właśnie przeważnie bazują bety. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) Nie wiem po mieliby robić taki strzał w stopę i chwalić się gorszą wersją co jedynie może zniechęcić niż zachecić do kupna? Mimo kilku wad chyba jednak złoże preordera z nadzieją na jaką łatkę odnośnie bazook i granatów. Edytowane 4 października 2010 przez xbor Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 kiedy będzie beta na PS3 ? trzeba do niej kod czy to ma być otwarta beta i bedzie w PS store ? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 nie bedzie bety na ps3, tylko na pc jest Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Nie wiem jak jest teraz, ale beta kiedyś służyła za wyłapanie jeszcze jakichś błędów które na szybko można poprawić. Weź przykład z bety na PS3. Był straszny niewypał. Po poprawkach gra zmieniła się o 180 stopni. A co by było, gdyby DICE nie wypuściło tej wersji ? Dostalibyśmy crapa w premiere. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Beta BC2 zbyt wiele się nie zmieniła w stosunku go gry finalnej,tutaj też nie oczekuje cudów. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Beta BC2 to inna bajka. Tam od początku gra była zachwalana, więc nic nie musieli zmieniać. W wersji B MoHa ludzie strasznie się oburzyli, praktycznie nic im nie pasowało. DICE przyjęło to do siebie i wprowadzili mase zmian. Z tego co czytam na różnych forach, różnica między betą PS3 a tą obecną na PC jest kolosalna. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Wlasnie pogralem godzine w bete na pc i jesli wg was Dice zakasalo rekawy i pozmieniali cos to ja ku rwa nie mam wiecej pytan. Jak biegne to czuje sie jakbym biegl jakims karlem wcielonym do armii. Recoil to pojecie nie znane w tej grze. Gameplay jest w ogole jakis taki drewniany i strasznie zmulony. Jezeli to sa zmiany na lepsze, to ja wam wspolczuje jesli beta na ps3 byla jeszcze gorsza. Jak dla mnie to jest slabo. Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 EA ma problemy z serwerami i rzeczywiście strasznie muli. Na razie nie oceniam bo tak się nie da grać , co chwila wywala do głównego menu . Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Już nie chodzi nawet o mulenie, ale gdzie jest ta masa zmian i odwrót o 180 stopni od bety na PS3 to zwyczajnie nie widzę... Więcej tu marketingowego bełkotu niż faktycznych zmian na lepsze. Jak komuś nie przypasowała beta na PS3 to widzę nikłe szanse na to, że spodoba mu się finalny produkt, jeśli ma wyglądać mniej więcej jak obecna beta na PC. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Mowiac o muleniu nie mam na mysli serwerow bo te na pc byly ok - nie bylo zadnych lagow, nie rozlaczylo mnie ani razu. Poprostu rozgrywka jest zmulona przez drewniany gameplay. Pinokio i tyle. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Poczekamy na premierę i zobaczymy. Ja liczę na multi trochę mniej angażujące niż BC2, tak żebym mógł sobie do niego przysiąść np. na 30 minut i pofragować. BC2 jest dla mnie bardziej czasochłonne, nie siadam do niego jak nie mam przynajmniej 1,5 godziny. Ja liczę na to, że DICE, ciała nie da i zrobi porządne multi, mają u mnie kredyt zaufania po BC2, jak im nie wyjdzie to najwyżej sprzedam grę i tyle. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Polska reklama TV Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Niestety zła wiadomość, single player prawdopodobnie tylko na około 3H !! A jak zobaczyłem napisy koncowe to wyszło na jaw że ta gra jest tylko "reklamą" tych oddziałów specjalny co tak dzielnie walczyli i oodali życie że ten "wspaniały kraj"... bez komentarza. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 3h, dobre sobie Idź dalej grać w swojego CoDa. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 (edytowane) ?? a co to ma wspolnego ?? Nie ja grałem tylko na JustinTV pirat z X0 i mowie prawdę ale jak nie wierzysz to mi to wisi. Podkreślę że prawdopodobnie bo tyle mu zajęło to czasu ale nie wiem na jakim poziomie grał. UPDATE dokładnie 3h53min i chyba go zbanowali na X0Live Edytowane 8 października 2010 przez LiSoQuan Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Nie wierz we wszystko co mówią. Gdyby kampania trwała 3h to by tej gry do tłoczni nie wydali Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 (edytowane) Do Kogo to było ?? Jeśli do mnie to mnie nic nie mówili, widziałem na własne oczy. Właśnie teraz jest najazd na JTV przez piratów z MOH Ha amerykańskie mamuśki oburzone ze można grać jako Talib a co mamy w grze ?? Muza rockowa, "happy hunting" i rżniemy biednych Talibów... ciekawe co na to Mamy tych poległych Talibów. Edytowane 8 października 2010 przez LiSoQuan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi