genjuro 85 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 hehe, nie jest to takie proste, szczegolnie dlatego, ze rozgrywka ( domyslam sie ze to przez to wlasnie trofeum) przerodzila sie w wojne snajperow. Zauwazylem ostatnio, ze w misji bojowej, rzadko kiedy dochodzimy z teamem do drugiej bazy. Juz przy pierwszej sie wszyscy powystrzelaja zza krzakow. Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Zrobiłem;] Mapa ta dolina (strona atakujących) po nabiciu 3lvl wsparcia jechałem już tylko na ofensywnych i władowałem każde po kolei w sam środek drugiego celu na mapie (na wzgórzu przy tych domkach z CKMami w oknach). Statsy 33/0 1173 punkty;D Co do tego kto jest w MoH'a dobry, a kto nie, to nie wiem czy w ogóle da się stwierdzić. Teraz miałem 33/0 a innym razem mogę być na minusie (szczególnie jak nie kampię). W tej grze liczy się znajomość punktów do kampienia, skill tu moim zdaniem mniejszą rolę odgrywa (jeśli w ogóle jakąś). Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Gratsy Lorack A przede mna cala noc... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Nie wiem co wy macie taki problem z nabiciem 600pts wsparcia , ja zrobiłem teo aczika na x360 chyba przed wczoraj patentem ze snajperem 2 pierwsze wsparcia dając defensywnie dla zespołu ,3 zależy od sytuacji jak przeciwnik broni się wwiekszej grupie to mu daje ofensywnie w czapę ,a jak nie to też def dla teamu . A kolejne to tylko ofens i kile lecą jak szalone . Moj rekord z wczoraj to 59kili/1 śmierć 2600pts . Średnio co 3 mecz dochodzę to tych 600pts wsparcia . Najważniejsze to grać spokojnie i bez napinki ze muszę napić 600pts wsparcia. Świetna mapa do tego to góry shikot coś tam zarówno w ataku jak i w defie .Ale podstawa to gra snajperem. I wcale nie nalezy kampić snajperem , wręcz przeciwnie bynajmniej ja bardzo często zmieniam pozycje ,tłukę 2-3 i zmiana miejsca . Snajperów kampiących po krzakach bardzo łatwo wyczaić a potem to już ..... tylko hedik Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Singiel zaliczony. Gra zaczyna się po woli i na początku jest nudna. W oczy rzucają się błędy techniczne (przycinki, zawiechy). Jednak im większy postęp w grze - błędy znikają. Grafika w sumie trzyma poziom. Dym, ogień i inne spoko. Obleśnie wygląda to z bliska. Ale do tego się przyzwyczailiśmy. Misje od trzeciej czy czwartej są ciekawe, zróżnicowane. Wciągają i nie nudzą. Fabułą taka sobie, ale w FPS to nic nowego - niestety. Fajne dialogi, z jajami. Tłumaczenie na nasz ojczysty napewno na plus. Do tej gry idealnie pasuje określenie że to mix BC2 i MW2. Święte słowa. Niestety do tych dwóch tytułów MoH dużo traci. Za dużo właściwie nie ma co o tym mówić. Gra bez historii ale nie zawodzi. Ocena - 7/10. Szkoda że Medal of Honor zszedł ze swojej ścieżki. Gdyby dalej zostali w klimacie II Wojny Światowej lepiej by na tym wyszli. Powoli chyba mam przesyt nowoczesnych wojen. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Szkoda że Medal of Honor zszedł ze swojej ścieżki. Gdyby dalej zostali w klimacie II Wojny Światowej lepiej by na tym wyszli. Powoli chyba mam przesyt nowoczesnych wojen. Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jednak WW II robi najlepiej i jest klimatyczna. Jeszcze kilka strzelanin o "modern" konfliktach i puszczę pawia. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Ludzie, jakie multi w tej grze jest zje.bane. BC2>>>>>>>>>>>>MoH. DICE chyba tylko po to zrobiło to multi, żeby pokazać, że BC2 było jednak całkiem spoczko. Edytowane 23 października 2010 przez Khadgar Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Piszecie że trzeba zdobyć 600 pkt wsparci, a przecież trzeba 1000 pkt. Chyba ze chodzi wam o te 7 atakow.... Ja nie moge zrobić wszytskich ataków właśnie, i 1000 pkt wsparcia. Jakie tryb grac, ? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 1000pkt nie musisz zrobic za jednym razem tylko to ci sie sumuje z szystkich meczy - jedyne co trzeba zrobic to 7akcji ofensywnych ale nie musisz tego zrobic w jednym meczu Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Co za bubel, chyba z 5 razy musiałem resetować dziś konsolę po zwiechach w multi. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Mam pytanko czy na płycie jest ten stary Medal czy w pudełku jest kod do pobrania ? Edytowane 25 października 2010 przez oskar_PL Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Jest na płycie (żeby grać płyta z MOH musi być w konsoli). Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Hot Zone DLC - 2 listopada: http://www.joystiq.com/2010/10/27/medal-of-honor-paid-dlc-also-out-november-2/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ten DLC jest płatny, cholera, dwie mapki z nowym trybem za 10 $ (u nas pewnie 47 zł), zdzierają jak cholera. Trzeba wykorzystać ostatnie chwile na zarobek przed wyjściem Black Ops ;] Dodatek pewnie kupię, ale tylko na składce, on nie jest po prostu wart pełnej ceny. Taki tryb powinien się znaleźć w podstawowej wersji gry. Mimo narzekań szpila zostawiam na półce, do przejścia mam jeszcze całego Frontline, kilka trybów w multi daje rade, te na mniejszych mapach gdzie nie ma snajperiady, no i beta Battlefielda 3 też jest nie do pogardzenia. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Piszecie że trzeba zdobyć 600 pkt wsparci, a przecież trzeba 1000 pkt. Chyba ze chodzi wam o te 7 atakow.... Ja nie moge zrobić wszytskich ataków właśnie, i 1000 pkt wsparcia. Jakie tryb grac, ? Każdego ataku ofensywnego musisz użyć raz możesz to zrobić w 7 róznych meczach ,A 1000pts ci się sumuje więc po prostu graj a samo wpadnie . Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Linkin Park i MOH od kuchni: Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Z tego co pamietam, to ci co maja online pass ( czyli nie kupili gry z rynku wtornego) beda miec ten dlc za free. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Jesli to drugie DLC będzie płatne mimo posiadania online pass to chyba ich po(pipi)ało xD Kasę, to można brać za Vietnam do BC2, a nie za takie gówna. Niezły sposób na przytrzymanie graczy przy MoHu na dłużej niż do premiery BO. Nic, tylko pogratulować ;] Edytowane 28 października 2010 przez Gość Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pożyczyłem od ziomka i przeszedłem kampanię na PC - koszmarek jakich mało. Gra nawet na najwyższych imo wygląda gorzej niż BC2, wybuchy to kpina, a długości gry już nawet nie skomentuję. Czekamy na BO, którego preorder powinien pojawić się za 12dni. Cytuj
arturblacktigereye 0 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czy ktoś przeszedł moh frontline na hard ? Bo doszedłem do misji golden lion i za nic nie mogę jej zrobić a myślę że potem będzie jeszcze gorzej. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Przeszedłem na razie do misji z quadami,biega całkowita ta gra w singlu,multi troche lepsze. Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Po konkretnym rozpracowaniu map i trybów stwierdzam, że da się gdzieniegdzie przyjemnie pograć bez ciągłego kampienia. Rush najlepiej mi wychodzi w trybie atak na cel gdzie konieczność podkładania/rozbrajania ładunków wymusza większy ruch i można w końcu sprawdzić jak Krinkov zamiata w większej zadymie ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Spaprali szanse na misje pokroju lądowania w Normandii lub Prypeć,zamiast grywalnego zdobywania wzgórza Rangersami dali scenke na silniku gry. Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 (edytowane) Te 7 ataków niby nie trzeba w jednej rundzie, a jak sobie wyobrażacie zrobić je w paru rundach ? Jak zrobie pierwsze 3 np, i mnie zabija, to potem od nowa trzeba. Edytowane 30 października 2010 przez RIVEL88PL Cytuj
blazkowicz 0 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Te 7 ataków niby nie trzeba w jednej rundzie, a jak sobie wyobrażacie zrobić je w paru rundach ? Jak zrobie pierwsze 3 np, i mnie zabija, to potem od nowa trzeba. Na początku jak masz słabe ataki dajesz defensywne(pewne punkty),z reguły 30 punktów ,po czwartym chyba dodatkowo 30.Ponadto odpalasz gdy już wiadomo,że od razu będziesz miał tyle punktów żeby uaktywnić następny,np. jak masz 70 punktów - odpalasz def akcje ,dostajesz 30 punktów i już masz aktywną następną.Chodzi o to żeby zawsze mieć taki support aktywny,wtedy jak giniesz możesz go odpalić i masz więcej punktów na start. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi