tomci23 55 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Ja zamowilem z GryOnline.pl. Klucz dostalem po 30 sekundach. płaciłeś z góry ? anulowałeś zamówienie? Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Zaplacilem z gory... A po co mialem anulowac ? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Zaplacilem z gory... A po co mialem anulowac ? Myślałem że chciałeś sam klucz Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) Zaplacilem z gory... A po co mialem anulowac ? Czytałeś 2-3 ostatnie strony tematu ;p My tu kombinujemy ;] Dobrze, że to napisałeś heh bo już chciałem dodatkowo z gry.online próbować. Edytowane 18 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Współczuje być sprzedawca gier Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 gra sie przyjemnie...ale gra jest niestabilna, lubi sie zawiesic Cytuj
cithall 107 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 W empiku też rozdają klucze i nie ma żadnej weryfikacji, jeśli ktoś jest zainteresowany. Ja dzisiaj dostałem swój klucz, ale jeszcze nie sprawdzałem czy działa. Niestety muszę czekać do jutra aż wrócę z Gdańska do domu. Ale nowego MOH'a i tak będę brał w ciemno. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Beta jest niegrywalna...co 10 minut zawiecha DICE nie wyciaga zadnych wnioskow ze swoich gier...gra sie przyjemnie ale jak sie nie przyloza to bedzie wielka kupa Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) No właśnie w tej generacji słowo "publiczna beta" nabrała nowego znaczenia ;] Btw właśnie znajomy podzielił się ze mną betą (udostępnił konto). Pobrałem, odpaliłem (czyli można) ale i tak nie mogę grać bo nie mam konta tych cudów z BF. Więc Ci co również nie mają to dopiero 21 sobie zagramy... Jak nie urok to sraczka. Edytowane 18 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Szymek, po to jest beta, żeby się dowiedzieć co jest nie tak. A nie po to, żeby sobie ludzie za darmo pograli. doskonale rozumiem o co chodzi z beta chodzi mi o DICE..jestem wiecej jak pewien ze te wszystkie problemy nie zostana naprawione..mam tu doskonaly przyklad Bad Company 2 mam nadzieje ze sie pomyle Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) już mam betę ale niestety będę mógł zagrać dopiero za 2 dni Edytowane 19 czerwca 2010 przez Dobos Cytuj
jarken 33 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) Black Mamba mnie troche załamał informacjami po ograniu killstreak daje radar... mam nadzieje ze nie ma żadnych perków typu (pipi)a jestem niesłyszalny antyradarowy ninja. Jeszcze wiecej trzeba władować w oponenta niz w mw/bc ? to jaką pojemnośc maja magazynki? Czekam na otwartą betę z niecierpliowścią bo zaczynam sie martwić. @jarken - wielkie dzięki beta sie ciągnie, szybko i sprawnie. +1 Edytowane 19 czerwca 2010 przez humanno Cytuj
cithall 107 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 W empiku też rozdają klucze i nie ma żadnej weryfikacji Masz na myśli empik.com czy sklepy "stacjonarne"? Oczywiście, że chodzi o empik.com. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Tak pobrać kod na demko C&C i wkleić go do tej stronki z betą MOH działa bez przypału Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta Dzieki wielkie za info!! Jak cos to masz u mnie piwko w Rzeszowie!;D Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.c...conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta U mnie też wielki dzięki 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Edytowane 19 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Mi też wysłali, że kody będą dostępne w ciągu najbliższych dni. No nic ehh :confused: 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Mi też wysłali, że kody będą dostępne w ciągu najbliższych dni. No nic ehh :confused: Nie bój się o bete. Niedlugo bede mial drugi kod z gram.pl i beta bedzie dostepna dla szerszej ekipy Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) to ja moze dla odmiany napisze coś o grze wiosnek nasuwa sie od razu - to bardzo wczesna beta. Obraz i animacja rwie jak wypowiedzi Jurka Owsiaka, 2gie spostrzeżenie - bron prakrtycznie bez odrzutu, 3 wniosek - skóra zdjęta z MW, grlem dm i dokladnie tak to wygladało. Wlasnie załapałem freeza i odpalam konsole 2gi raz wiec wracam do gry. no i nóż - znowu smiertelnie szybki, 2ch przeciwników pod rząd w malym zamieszaniu - no problem. Narazie wyglada to jak mw zupelnie nie jak BC. Obalam stwerdzenie o tym ze przeciwnicy muszą zebrać duzo wiecej znim padną, nie jest tak, powiedziałbym ze nawet troszke mniej w stosunku do BC. Ide grac dalej. Narazie nie przekonali mnie do kupna, zupelnie inne wrażenie miałem po odpaleniu 1szej bedty BC, tymrazem brak efektu "wow". Edytowane 19 czerwca 2010 przez humanno Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Przecież to nie miało wyglądać jak BC. To miała być swoista odpowiedź na MW i chyb tak jest w rzeczywistości, nie? Bete mam ale dopiero odpalę ją 21go bo nie mam Vipa z BC2. Po becie będę wiedział czy zainwestować w tego shootera czy też czekać na coś innego w tym roku jako główną grę multi. Mam nadzieję jednak że beta pozytywnie zaskoczy w kwestii rozgrywki bo grając w MW2 już czasami rzucam padem o podłogę widząc bzdury w tej grze. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Juz wiem ze gre biore na premierze. jedyne na co narzekam to na ciagle zwiechy rozumiem ze to beta no ale zwiecha co 5 min?..noz tak jak mowil hummano lepszy niz bron.mapkwiadi niczym z mw..Takie pytanie wiadomo czy bedzie zniszczalne srodowisko? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 UWAGA , konsola sie zawiesza po 4 killstreakach Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 UWAGA , konsola sie zawiesza po 4 killstreakach przy tej grze to od samego strzelania sie wiesza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi