Opublikowano 18 czerwca 201014 l Ja zamowilem z GryOnline.pl. Klucz dostalem po 30 sekundach. płaciłeś z góry ? anulowałeś zamówienie?
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Zaplacilem z gory... A po co mialem anulowac ? Myślałem że chciałeś sam klucz
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Zaplacilem z gory... A po co mialem anulowac ? Czytałeś 2-3 ostatnie strony tematu ;p My tu kombinujemy ;] Dobrze, że to napisałeś heh bo już chciałem dodatkowo z gry.online próbować. Edytowane 18 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 czerwca 201014 l W empiku też rozdają klucze i nie ma żadnej weryfikacji, jeśli ktoś jest zainteresowany. Ja dzisiaj dostałem swój klucz, ale jeszcze nie sprawdzałem czy działa. Niestety muszę czekać do jutra aż wrócę z Gdańska do domu. Ale nowego MOH'a i tak będę brał w ciemno.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Beta jest niegrywalna...co 10 minut zawiecha DICE nie wyciaga zadnych wnioskow ze swoich gier...gra sie przyjemnie ale jak sie nie przyloza to bedzie wielka kupa
Opublikowano 18 czerwca 201014 l No właśnie w tej generacji słowo "publiczna beta" nabrała nowego znaczenia ;] Btw właśnie znajomy podzielił się ze mną betą (udostępnił konto). Pobrałem, odpaliłem (czyli można) ale i tak nie mogę grać bo nie mam konta tych cudów z BF. Więc Ci co również nie mają to dopiero 21 sobie zagramy... Jak nie urok to sraczka. Edytowane 18 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Szymek, po to jest beta, żeby się dowiedzieć co jest nie tak. A nie po to, żeby sobie ludzie za darmo pograli. doskonale rozumiem o co chodzi z beta chodzi mi o DICE..jestem wiecej jak pewien ze te wszystkie problemy nie zostana naprawione..mam tu doskonaly przyklad Bad Company 2 mam nadzieje ze sie pomyle
Opublikowano 18 czerwca 201014 l już mam betę ale niestety będę mógł zagrać dopiero za 2 dni Edytowane 19 czerwca 201014 l przez Dobos
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Black Mamba mnie troche załamał informacjami po ograniu killstreak daje radar... mam nadzieje ze nie ma żadnych perków typu (pipi)a jestem niesłyszalny antyradarowy ninja. Jeszcze wiecej trzeba władować w oponenta niz w mw/bc ? to jaką pojemnośc maja magazynki? Czekam na otwartą betę z niecierpliowścią bo zaczynam sie martwić. @jarken - wielkie dzięki beta sie ciągnie, szybko i sprawnie. +1 Edytowane 19 czerwca 201014 l przez humanno
Opublikowano 19 czerwca 201014 l W empiku też rozdają klucze i nie ma żadnej weryfikacji Masz na myśli empik.com czy sklepy "stacjonarne"? Oczywiście, że chodzi o empik.com.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Tak pobrać kod na demko C&C i wkleić go do tej stronki z betą MOH działa bez przypału
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta Dzieki wielkie za info!! Jak cos to masz u mnie piwko w Rzeszowie!;D
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Sposób na kod bez preorderowania gry: rejestrujemy/logujemy się tutaj: http://au.gamespot.c...conquer-4-open/ kod wymieniamy na stronie bety: http://www.medalofhonor.com/beta U mnie też wielki dzięki
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Edytowane 19 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Mi też wysłali, że kody będą dostępne w ciągu najbliższych dni. No nic ehh :confused:
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A u mnie nic się nie wyświetla tylko pojawia się napis, że kody będą w najbliższym czasie Co prawda mam bete ale mógłbym komuś dać kodzik. Dobra wygląda na to, że się skończyły. Mi też wysłali, że kody będą dostępne w ciągu najbliższych dni. No nic ehh :confused: Nie bój się o bete. Niedlugo bede mial drugi kod z gram.pl i beta bedzie dostepna dla szerszej ekipy
Opublikowano 19 czerwca 201014 l to ja moze dla odmiany napisze coś o grze wiosnek nasuwa sie od razu - to bardzo wczesna beta. Obraz i animacja rwie jak wypowiedzi Jurka Owsiaka, 2gie spostrzeżenie - bron prakrtycznie bez odrzutu, 3 wniosek - skóra zdjęta z MW, grlem dm i dokladnie tak to wygladało. Wlasnie załapałem freeza i odpalam konsole 2gi raz wiec wracam do gry. no i nóż - znowu smiertelnie szybki, 2ch przeciwników pod rząd w malym zamieszaniu - no problem. Narazie wyglada to jak mw zupelnie nie jak BC. Obalam stwerdzenie o tym ze przeciwnicy muszą zebrać duzo wiecej znim padną, nie jest tak, powiedziałbym ze nawet troszke mniej w stosunku do BC. Ide grac dalej. Narazie nie przekonali mnie do kupna, zupelnie inne wrażenie miałem po odpaleniu 1szej bedty BC, tymrazem brak efektu "wow". Edytowane 19 czerwca 201014 l przez humanno
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Przecież to nie miało wyglądać jak BC. To miała być swoista odpowiedź na MW i chyb tak jest w rzeczywistości, nie? Bete mam ale dopiero odpalę ją 21go bo nie mam Vipa z BC2. Po becie będę wiedział czy zainwestować w tego shootera czy też czekać na coś innego w tym roku jako główną grę multi. Mam nadzieję jednak że beta pozytywnie zaskoczy w kwestii rozgrywki bo grając w MW2 już czasami rzucam padem o podłogę widząc bzdury w tej grze.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Juz wiem ze gre biore na premierze. jedyne na co narzekam to na ciagle zwiechy rozumiem ze to beta no ale zwiecha co 5 min?..noz tak jak mowil hummano lepszy niz bron.mapkwiadi niczym z mw..Takie pytanie wiadomo czy bedzie zniszczalne srodowisko?
Opublikowano 19 czerwca 201014 l UWAGA , konsola sie zawiesza po 4 killstreakach przy tej grze to od samego strzelania sie wiesza