Opublikowano 4 grudnia 200915 l Witam ktoś chętny na pogranie w PES 10 na ps3 ? moj psn id : pancio82PL lub pisac na gg lub na ps3
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Ja też chętnie poszarpie meczyki. U mnie większość w fifke gra. Dodawać do listy.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Ja też jestem chętny na meczyki w nowego pes'a. Jakby co to piszcie.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Jeśli szukacie grajków w PES'a, zapraszam tu: http://www.pes-scena.pl/forum/
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Jak ktoś chce pograc z foruma głównie słabszymi zespołami, poziomem zbliżonych do Ajaxu dodawac do znajomych.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Ja mam pytanie czy w pesa 2010 pogram online na Neostradzie 512? bo w pes6 i 2008 dawałem rade a na 2009 szkoda gadac i kupilem z ciekawosci fife09 zeby zobaczyc i nie mam zamiaru porownywac co do grywalnosci bo pes09 zaj... mi sie podoba ale w fifie 09 smiga mi dobrze online prosze o odp pozdrawiam:ninja:
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Ja oczywiście gram w Pesika 2010 Możecie mnie dodać do listy, a jak nie to ja dodam was Zapraszam równiez na stronę www.Fifa.Pes.com.pl
Opublikowano 31 marca 201015 l Mam pytanie. Jaki macie kolor przy transmission status icon? Przeciwnik ma zawsze albo zieloną, żółtą lub czerwoną a ja mam zawsze szarą. Powinno tak być czy nie?Bo pamiętam kiedyś miałem tak samo inne kolorki a teraz tylko szary. lagów raczej nie mam