Neo3016 8 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Jesli cos chodzi w 60fps-ach a ja to nagram Capture Card'em ktory nagrywa do 30 to jakie beda tego konsekwencje?Jaki bedzie obraz?Bedzie chodzic plynnie czy bedzie sie strasznie zacinac?Znacie jakies tanie a zarazem dobre nagrywarki?(zeby nagrywaly do 60fps-ow).Interesuja mnie CC na USB Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Jeżeli tak nagrasz to urządzenie zarejestruje ci co drugą klatkę (czyli wyjdzie prawie to samo jakbyś nagrywał w 30 klatkach). Tak naprawdę mimo że będziesz miał 30 klatek to płynność będzie nadal bardzo dobra. Zresztą popatrz sobie na jutubie na filmiki z gier, tam chyba max jest ~30 klatek i wsio jest płynne (chociaż są też filmiki podpisane 50-60 fps ale nie wiem czy youtube faktycznie to wyświetla bo sam rekomenduje 29 dla HD). Cytuj
ShoGun1337 10 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Tu jest świetnie pokazane Klik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi