Skocz do zawartości

Call of Duty World at War 2

Gość Pawlo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pawlo_PL
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo już, że akcja kolejnego Call of Duty rozgrywać się będzie w czasach II Wojny Światowej i to, że odpowiedzialne za nie będzie studio Treyarch.Narazie tyle.

Zapewne wielu z was się to nie podoba, ale ja się cieszę, że wydarzenia z gry będą miały miejsce podczas mojego ulubionego okresu historycznego.

Nie pozostaje nic innego, jak tylko czekać na kolejne informacje odnośnie gry.

EDIT: Jednak nie jest pewne , że gra będzie opowiadać wydarzenia związane z WWII.Nie będą to jednak czasy współczesne, a bliżej nieokreślony "okres historyczny"

Edytowane przez Pawlo_PL
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WAW byl dobry - na singlu i multi - poczekam

Rzadko bo rzadko ale zgadzam się z Tobą. Waw miał konkretnego singla i dobrze że powstaje kontynuacja. II wojna temat rzeka nie do znudzenia, po odejściu Medal of Honor na współczesne czasy pozostaje tylko WaW.

Opublikowano

Tylko te patałachy jako pierwsze dały kicka za teamkillowanie na multi, wywaliły granatniki z searcha przez pierwsze kluczowe kilka sekund...

powiedz szczerze ile własnej pracy włożyło treyarch w CoD:WaW ?

zrobili klon CoD:MW ,zmienili tylko scenerie + kilka poprawek w multi i to wsio . Dla mnie czysty plagiat i tyle .gdyby jakaś ina firma nie związana z serią CoD zrobiła takie coś IW,Activision i całą reszta zagryzła by ich :).

CoD 3 pokazał ile to studio potrafi .. bardzo nie wiele. I jesli zrobią WaW 2 od podstaw to nie spodziewam się za wiele ,chyba ze znowu zrobaczymy kalkę MW2 + inna oprawa :D

Opublikowano (edytowane)

A scenariusz i przeniesienie kodu w realia WWII to co? Pies? WaW to udane przeniesienie genialnego schematu MW. Jeżeli posiadasz taką możliwość i pewny zysk to czemu nie? Ja mogę grać w kolejne WaW o WWII o ile zafundują mi fajnie opowiedzianą historię i takiego Veterana jak był w MW2, bo przedzieranie się przez zastępy szwabów pod Reichstagiem przez prawie cały dzień na Veteranie w WaW pamiętam do dziś.

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Ale całe multi wzięli od IW, nietrudno było dać do tego kilku upgrade'ów.

A czy to wazne ze wzieli multi od MW? Activision zlecilo wykonanie WAW w klimatach 2WS wraz z ich genianym trybem multiplayer - oceny same mowia za siebie. Mimo iz samo MW2 jest rozwiniecem MW1 czyli perki, bronie, killstreaki to zapewnie mozemy sie czegos takiego tutaj spodziewac + wywalenia pojazdu jakim byl czolg. Ogolnie te studio nie robilo nigdy wysoko ocenianych gier w ostatnim czasie poza WAW.

canuks - calkiem sporo - okryptowanie, zrobienie nowych modeli postaci/broni, mapki, kampanie, dzwieki. Zrobili to samo co zrobilo IW przy MW2.

Na dysku trzymam stare demo COD3 - gameplay calkiem fajny, grafika rowniez, oceny dosc wysokie ale gre ocenialo sie przez pryzmat COD2 gdzie sama 3 bylo nieco gorsza ale nie jakims kompletnym crapem czy sredniakiem.

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Przecież nawet nie wiadomo, czy ta gra będzie się nazywała WaW2...

Według Official PlayStation Magazine, Killzone 3, Resistance 3 i właśnie Call of Duty: World at War 2 są już w produkcji.

• 4 tygodnie później...
Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Według redaktorów PlanetXbox360, akcja siódmego Call of Duty nie tylko rozgrywać się będzie w Wietnamie, ale też gra będzie kładła duży nacisk na fabułę. Podobno w grze będziemy oglądać wydarzenia kolejno oczami różnych członków tego samego oddziału.