NerkoWiktor 52 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Nie wiem czemu, ale część wiadomości na gg do mnie nie dochodzi. Niektóre dochodzą w połowie rozmowy, następnego dnia, a czasem w ogóle. Jest na to jakaś rada ? jesli przejde na aqq albo tlen to problem zniknie ? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Sprobuj AQQ.Nic nie tracisz. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Prawdopodobnie wina GG. Na AQQ tez tak kiedys mialem. Moze uzywasz starej wersji GG6? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Ostatnio na wykopie bylo ze wiadomosci z 10 na 6 nie przyjda, zas z 6 na 10 tak. WIna lezy w programi/usludze, nowa wersja wprowadzila dluzsze numery,itp sprawdz wykopa Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 wczoraj zrobilem formata. Dzis zainstalowalem te nowe GG i chcac przywrocic swoje stare konto okazalo sie ze nie pamietam hasla. Dobrze ze jest przypomnienie hasla - powiedzialem. Wpisalem swoj nr gg i chcac wpisac adres email nie moge umiescic @'y w tym okienku... WTF ? wie ktos jak sobie z tym poradzic ? Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 albo tlena nowego, jednakżę ma sporo błędów... mam to w uju bo sie przyzwyczaiłem Cytuj
Gość Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Mlokon, ogłaszam Cię Profesorem Archeologii! Weź się troszku opanuj z tym odkopywaniem tematów Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 spoko stona, jednak wyje.balem tlena i mam AQQ! Cytuj
molly 311 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 (edytowane) ale aqq też ma reklamy i żre dużo pamięci. miranda (albo bardziej user friendly pidgin) > aqq > gg ta, widzę daty postów. Edytowane 13 listopada 2010 przez LegionPolski Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 (edytowane) Do aqq instaluje sie cukiereczki i nie ma reklam ;> http://legalne.info/...m,download,2431 Choc teraz na WTW sie przesiadlem i raczej na dluzej zostane. Edytowane 13 listopada 2010 przez El Loco Chocko Cytuj
molly 311 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Do aqq instaluje sie cukiereczki i nie ma reklam ;> http://legalne.info/...m,download,2431 Choc teraz na WTW sie przesiadlem i raczej na dluzej zostane. Nie chcę tutaj nic zaprzeczać na chama (bo większość komunikatorów i tak jest o wiele lepszych niż GG) ale jak dla mnie nie ma sensu, żeby dodawać wtyczkę, która tylko zakrywa reklamy (więc i tak "są"). ;] W sensie każdy robi co mu się podoba, ale sam sens istnienia tej wtyczki jest dla mnie niewyjaśniony. Lepiej przesiąść się, np. na WTW właśnie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Cytujac Pratcheta: "Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć." Z wtyczka do aqq jest wlasnie na odwrot to tak juz na marginesie.Prawda jest ze zakrywa wlasnie niz je wywala, ale mimo wszystko robi sie bardziej estetycznie, jak by nie patrzec (doslownie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi