canuks 63 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) niech zrobią dobrą kontynuację gry ,a nie na od(pipi) jak jest to w przypadku L4D2 . cześć pierwsza DS bardzo mi się podobała ,miała klimat czego obecnym grom brakuje ,od 2 oczekuje tego samego tylko x2 . No i kwestia tego multi budzi moje mieszane uczucia ,mogli by sobie odpuścić .... Edytowane 19 grudnia 2009 przez canuks Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 A co zle zrobili z L4D2? Dali wiecej, lepiej, ciekawiej. Gra przebija sprzedaz 1 czesci mimo tego smiesznego bojkotu Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 no wiesz mnie nie jara tłuczenie zombi w biały dzień patelnią lub gitarą sorry ,do mnie cześć 2 w cale nie trafia. ] Zombi + biały dzień to się na wzajem wyklucza ... koniec i kropka , cześć 2 nie ma ani grama klimatu z cześci 1 . Po prostu valve poszło na kasę i tyle. Cytuj
opall 4 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 A co zle zrobili z L4D2? Dali wiecej, lepiej, ciekawiej. Gra przebija sprzedaz 1 czesci mimo tego smiesznego bojkotu A to wypowiedź z tematu o Batman : AA 2. Gre trzeba bojkotowac bo wyjdzie zapewnie rok po BAA, doda nowych przeciwnikow, gadzety i cos tam jeszcze. Scorp1on Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?? A co do kontynuacji, szczególnie takich nietuzinkowych tytułów, niestety juz tak jest, że następna częśc ju tak bardzo nie zaskoczy i juz nie będzie taka świeża - norma. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Jeśli gra jest dobra, to mi wystarczy , że dostanę więcej tego samego, z nowymi pomysłami, misjami. DS'a mógłbym chłonąć non-stop. Cała ta otoczka religijna, majstersztyk. Jest gdzieś na necie dokładny opis fabuły w grze Dead Space? Grałem rok temu i nie pamiętam sporej części twistów fabularnych. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 A co zle zrobili z L4D2? Dali wiecej, lepiej, ciekawiej. Gra przebija sprzedaz 1 czesci mimo tego smiesznego bojkotu A to wypowiedź z tematu o Batman : AA 2. Gre trzeba bojkotowac bo wyjdzie zapewnie rok po BAA, doda nowych przeciwnikow, gadzety i cos tam jeszcze. Scorp1on Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?? A co do kontynuacji, szczególnie takich nietuzinkowych tytułów, niestety juz tak jest, że następna częśc ju tak bardzo nie zaskoczy i juz nie będzie taka świeża - norma. Post w BAA2 byl napisany dla zartu, chcialem sprawdzic czy ludzie potrafia byc identyczni jak w przypadku gry ktorej nastepna czesc wydana jest za rok. W przypadku BAA2 ludzie sie ciesza zas w L4D2 byly smuty ze "gra wyszla rok temu i juz druga czesc daja, mogli dac jako DLC",itp jako ciekawostke dodam ze L2 ogloszono na E3 zas BAA2 pare miesiecy po premierze gry Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 http://www.gamersyde.com/news_dead_space_2_images-8854_en.html shoty, sliczne. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Fajne shoty ,zapowiada sie ciekawie, NO i nowi "zainfekowani" oby tego nie zepsuli jak L4D2 . Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Nie maja raczej czego zepsuc, bo nie ma tu klas przeciwnikow z cudacznymi umiejetnosciami, tylko swietnie zaprojektowane ciala mutowane przez obce pasozyty. Widac, ze beda kontrowersje wokol tych zainfekowanych dzieci ze shotow ;] Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 No i te dzieci i właśnie "podobają" mi się najbardziej ( bez zbereźnych skojarzeń ) , co jak co ale horrorach najbardziej nie lubie i najbardziej się boje dobrej muzyki i dzieci w roli zabójców . Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Graficznie jest pieknie, czy tylko mnie te "dzieciaki" kojarza sie z mutasami z Pandorum (btw. polecam obejrzec ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 mmm smakowicie i klimatycznie. co prawda wciąż bardzo niewiele wiemy, ale wszystko na razie wygląda bardzo obiecująco. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 hmmm trochę to mi się...nie podoba...Isaac wyglądający jak maderfakker w zbroi robota a'la Halo...design stworków jak ze slashera, design pomieszczenia jak ze slashera (jakaś komnata wtf?!) gdzie unikalny klimat/design ds1, to coś ma być w kosmosie? :confused: Cytuj
Gość Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Miejsce akcji to stacja kosmiczna. Ja uwazam, ze design prawidlowo wyewoluowal i prezentuje sie genialnie. Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) http://konsolowisko.pl/?t=news&id=4197 Skany, ta gra jest nie do zepsucia, licze na mocarza. Nowy design zbroi jest masakrycznie piekny. Edytowane 3 stycznia 2010 przez Gość Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wpis. Nie wierzę, że zj.ebią DS a nowa zbroja na tych screenach miażdży. W poprzednich skanach nie za bardzo mi pasiła ale tu ...poezja. No i nowe Nekroformy-bachory dają radę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 w tej zbroi Isaac wyglada juz jak pogromca nekromorfow, typowy motherfucker. w jedynce bardziej podobal mi sie jego kombinezon, moim zdaniem bardziej klimatyczny. oczywiscie wszystko wyjdzie w praniu natomiast rowniez licze ze DS2 nie spartola po doskonalej czesci pierwszej. Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wiadomo, ze nie bedzie tym samym naukowcem z jedynki, po tym co przezyl jego jaja sa twardze niz cojones plutonu egzekucyjnego. Nie ma elementu zaskoczenia z 1. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Naukowcem ? Przecież on był zwykłym robolem Inżynier jak pamiętam. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Dla mnie zbroja wyglada za bardzo madafakersko, dodatkowo kojarzy mi sie z suitem ala Rayden z MGS czy innych japonskich gier/filmow/anime Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Naukowcem ? Przecież on był zwykłym robolem Inżynier jak pamiętam. inżynier to nie robol, o kuerwa. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Inżynier mechanik/Złota rączka/ Pan od napraw, wybierz coś sobie. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Nie wiem co wy się tak napalacie. DS2 jest zapowiedziany na 2011 premiera światowa, a w polsce pewnie 2012, więc możemy nie doczekać tej gry, wiecie czemu...(armageddon) Edytowane 4 stycznia 2010 przez Spyker Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 na razie to pogloski i wedlug nich zapowiedziana na poczatek 2011 roku. czemu w takim razie w Polsce ma byc w 2012? wtf? skad takie podejscie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi