Skocz do zawartości

Dead Space 2

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagam teraz RDR + Undead Nightmare i Geometry Wars 2, wiec nie mam jak go przez najblizsze godziny sprawdzic. Niech ktos napisze ile zajmuje, ile trwa... ogolnie czy warto pobrac?

Gość bigdaddy
Opublikowano

1.23GB zaraz będę grał, później coś napisze.

GW2 > pobij moje wyniki ;]

Gość bigdaddy
Opublikowano

dobre demo, z 30minut zabawy, chyba fragment z E3.

Jest ładniej, straszniej nie ale trzyma klimat jedynki, jestem zadowolony.

Jedynie ten kościół/sanktuarium czy co to tam było nie podoba mi się design tej lokacji.

Opublikowano

Meh. Jak dla mnie to nie jest Dead Space 2, ani nawet 1.5. Nazwałbym to Dead Space 1.2 :confused: słabe demo

Przypomni sobie demo DS1 wcale nie powalało ,wręcz odpychało . A co zrobił full ... mega pozytywne zaskoczenie .

Opublikowano (edytowane)

Mogli dopiescic bardziej grafike, ale klimat i muzyka (dzwieki necromorphow) sa genialne. Bedzie hit.

Edytowane przez Gość
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety brak szczegółów, skanów recenzji też nie ma, przynajmniej ja takowych na razie nie znalazłem. No i ogólnie inne źródło podaje, że nie tyle bardzo długa, co długa w stosunku do poprzedniej części. Tak czy inaczej dobre informacje jak na początek.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to DS1 miał chyba 9 chapterów ? co moim zdaniem było optymalne jak na tą grę nie pozostawiało niedosytu po kończeniu gry jaki nie zabijało nudą podczas grania .

Mam nadzieję ze nie będą chcieli na siłę DS2 wydłużyć bo wyjdą flaki z olejem tak jak w kampanii BC2 ostatnie 4 rozdziały można było spokojnie zamienić na jeden :teehee:

Opublikowano

Ograłem juz trzy razy demko i jak za pierwszym razem cos mi nie pasowało z poruszaniem się Isaaca tak po trzecim przejściu się przyzwyczaiłem i wtopiłem w klimat jaki niewątpliwie ma ta seria. Tylko zdeka nie pasuje do reszty lokacji ten kościół w stylu jakimśtam. Reszta jak najbardziej na plus.

Gość bigdaddy
Opublikowano

bardzo długa, ciekawe ile czasu bo w porównaniu do CODa/MOHa 8godzin to jest bardzo dużo na singla.

Opublikowano

Jak wyżej - ponoć dłuższa od pierwszej części, a przejście jej zajmowało od 10 do 12 godzin. Także jeśli dostaniemy kampanię na ~14-16 godzin, to będzie nieźle.

Tylko zdeka nie pasuje do reszty lokacji ten kościół w stylu jakimśtam. Reszta jak najbardziej na plus.

Pasuje, nie pasuje, Kościoła Unitologów nie mogło zabraknąć, w zasadzie cała fabuła kręci się wokół niego. ;) Ja akurat bardzo cieszę się z jego obecności i mam nadzieję, że odwiedzimy więcej takich lokacji.

No i tradycyjnie polecam animowane komiksy, jeśli ktoś jeszcze nie widział, a chce się nieco nakręcić na DS2. ;)

W powiązanych reszta odcinków.

Opublikowano

Zgadza się, ale już po demie widać, że akcja będzie się działa w różnych miejscach. Zresztą wszystko zależy od tego, czy developerowi udało się stworzyć odpowiednią atmosferę, urozmaicić rozgrywkę. Wtedy raczej nieunikniony backtracking nie będzie tak irytował. Choć nawet jeśli, to podejrzewam, że i tak nie zabraknie ludzi marudzących na monotonność. ;)

• 2 tygodnie później...