Opublikowano 7 grudnia 200915 l Emka, naszło mnie coś na jakiś nowy serial, miło sie oglądało battlestar gallactica, takze zdecydowałem jakiś s-f o tematyce podrozach po roznych wymirach, czasach itd. który z seriali z nazwy tematu byście polecili bardziej ?
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Autor Heh, no ściągam sobie pierwszy odcinek a co to jest stargate - atlantis ? kontynuacja?
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Sliders - 1 odcinek, 1 historia. Nie lubie seriali z kosmitami z gumy
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Z dwojga złego polecam Sliders. Stargate dużo bardziej mnie żenowało niż bawiło.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Pikol Atlantis to jest spin-off i zarazem kontynuacja. Ale zaprzątnij sobie nim głowę dopiero jak obejrzysz 8 sezonów SG.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Stargate ale od pierwszego sezonu, jak zaczniesz oglądać od środka albo od Atlantis to za dużo wątków wyskoczy z du.py i można się trochę pogubić.