Opublikowano 8 grudnia 200915 l Po przeczytaniu newsa, że Singstar sprzedał się w ilości 20 milionów sztuk na świecie postanowiłem założyć ten temat, aby poznać Wasze opinie na temat tej gry. Najbardziej interesuje mnie najlepsza odsłona serii i to, co jest lepsze: Singstar czy świeżak Lips ?
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Miałem niegdyś wszystkie części SS na PS2. Jak dla mnie mega gierka na imprezy
Opublikowano 10 grudnia 200915 l najlepszy jest queen plus wersje z ps2 (polskie kawalki) plus duzo kasy by moc dokupic kawalki z netu (5zl za jeden, nie ma niestety polskich, ale bibliotece pod wzgledem ilosc/roznorodnosc blizej do rb niz gh) w rock bandzie na najfajniejszym kawalku na easy odpadne, a w singstarze nie tylko nie odpadne (nie da sie), ale i troche punktow nazbieram jednak w przeciwienstwie do gh czy rb jest to gra tylko dla opcji "jestem nawalony, powydzieram sie" no chyba ze jestes kobieta
Opublikowano 9 września 201311 l Takie pytanko: na starej, niedziałającej już konsoli (60gb), mam trochę kawałków. Jest jakaś możliwość, żeby uzyskać do nich dostęp w inny sposób niż płacenie za nie po raz kolejny?
Opublikowano 10 września 201311 l Takie pytanko: na starej, niedziałającej już konsoli (60gb), mam trochę kawałków. Jest jakaś możliwość, żeby uzyskać do nich dostęp w inny sposób niż płacenie za nie po raz kolejny? przerabialem to. Zadzwon do polskiego odzialu sony i zglos problem, podaj dane starej i nowej konsoli. Po paru dniach powinienes byc w stanie sciagnac zakupione kawalki na nowa konsole. Przerabialem to na amerykanskim koncie. Jak bys mial wiecej pytan wal smialo Pozdrawiam