theend 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 wiem że tu raczej nie powinienem o to pytać , ale muszę zagrać w FF VII więc morze wie ktoś gdzie mógłbym tanio nabyć angielską wersję gdyż na allegro jakoś od tygodnia obserwuję jedną aukcję ale gra jest po niemiecku. Ew. morze ktoś z was ma na zbyciu siódemeczke ????? Cytuj
Mace 170 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Post #1312. moglby ktos poratowac? Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Mam małe pytanko a mianowicie niedawno skończyłem gre Crisis Core Final Fantasy VII, obejrzałem filmik FF VII Advent Children ale nie grałem w FF VII i wątpię czy kiedykolwiek zagram . Mam pytanko odnośnie Cloud-a i Aerith (czy też Aeris, w CC FF VII imie jest napisane przez -th na końcu a czytając na różnych forach spotkałem się z końcówką -s). Chodzi mi o to kim jest Aerith dla Clouda (gdyż zdaje się, że bodajże była ona laską Zacka, a Cloud "interesował się Tifą"). Jak już mówiłem raczej nie zagram już w FF VII (no chyba że zdarzy się cud, ale takowe mnie sprytnie omijają), a to pytanie nie daje mi spokoju już od dłuższego czasu. Aeris mówiła że Cloud przypomina jej pierwszą miłość, która również była (Zack) 1st Class Solider'em dlatego była w nim zakochana... a poza tym Cloud nie od zawsze latał za Tifą to ty decydowałeś podczas Fabuły w FFVII... ale po tym jak została uśmiercona przez Sephirotha to Cloud z braku laku wzioł się za tą którą najdłużej zna... to Tifa cały czas zabiegała o względy Clouda... Post #1312. moglby ktos poratowac? Mace Proszę cię pomyśl sam bozia dała móżdżek?? Jesteś przecież legędą Ozimka... co to ma być jaki obraz przedstawiasz Forumowiczą... Wstyd... XD Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Siema. Od wczoraj gram w Fallout'a 3 i odrazu zacząłem szukać "starego";D. Doszedłem do "Museum of Technologhy " ( mam 3 lvl ) gdzie kazał mi isć Three Dog's i po walce z paroma super mutantami i znacznym spadkiem życia ( Do muzeum dotarłem z 2 paskami życia ) uznałem że potrzebuje nabić trochę poziomu i zdobyć przynajmniej wieksza dawke amunicji nie mówiąc już o lepszej broni... wróciłem do Megatonu i nie moge znaleźć miejsca gdzie moge sprzedać/kupić broń?? Możecie mi powiedzieć gdzie ja dostane? - Wiem że to głupie pytanie dla wyjadaczy w temacie RpG ale pomóżcie Wiem że moge zabijać Raiderów ale oni sami maja mało ammo Z góry dzięki za pomoc PS. Wiem że zaraz ktoś bd gadał że zakładam Nowy temat zamiast pytać sie w istniejącym temacie "fallouta 3" ;/ ale tam już nikt nie zagląda bo tam temat był aktualny jeszcze przed premierą - "Czego bedziecie wymagać od F3?" tak mi sie wydaje ;D Pozdro Edytowane 31 sierpnia 2009 przez Black Dice Cytuj
lena163 5 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ha w Final Fantasy 12 odkryłam dziś dzięki Reddasowi że Chaosa można pokonać przy użyciu broni bo działa na niego telekinesis wczesniej na to nie wpadłam bo miałam w gambitach telekinesis ustawione na latające potworki. Tak więc ten boss jest śmiesznie prosty do pokonania bo można ominąć głowny problem (mowię oczywiście o pokonaniu go na niższych levelach bo dla napakowanej drużyny z dobrą magią to nawet bez broni nie jest problemem pokonanie go). tak więc jak ktoś chce się skusić na niego wcześniej to jest na to sposób Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Mam problem z Vagrant Story, taki głupi, że aż wstyd pytać , jak zmienić broń? Bo w ekwipunku mam np. jakiś topór, w którego ustawieniach moge najwyzej posortować bronie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 (edytowane) Gram w remake (za dużo powiedziane) FF (część pierwsza) na PSP. Powiedzcie mi, czy w tej grze jest gdzieś ku.r.w.a mapa? Do kupienia w jakimś sklepie, do znalezienia or whatever, ale czy wogle jest? Edytowane 8 grudnia 2009 przez Orson Cytuj
Strife 228 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Wejdz sobie na gamefaqs czy cos podobnego tam mapy są to sobie druknij i po problemie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Chodziło mi o mape W GRZE, tak abym miał zaznaczone gdzie aktualnie jestem. Trudno, przy takiej old schoolowej grafie nie pogubić się w topografi. A wydrukowaną mapkę mam. Cytuj
lena163 5 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Z tego co wiem to w wersji na psx jest mapa i włącza się ją chyba select+kwadrat (lub select +B na NES) natomiat na wersji psp chyba nie ma takiej opcji bo próbowałam wszystkiego i niestety nie działa zarówno jeśli chodzi o remake jak i eboot'a zrobionego z wersji na psx. Sama jestem ciekawa czemu tak jest Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Mam problem w Dragon Age: Początek, utknąłem tej wieży, co dochodzi się do Sali Katorgi i jest walka z bossem: z Uldreedem (czyli z tym wielkim rogatym kolosem z kosami zamiast rąk który wcześniej był jeszcze Blood Magiem). Próbowałem już pierona razy ale za żadne skarby nie moge go rozwalić. Prbowałem coś kombinować z Taktykami ale skończyło się to na tym że cała moja drużyna stała jak by w ziemie wrosłą i nikogo nie atakowałą. Mam drużyne zrobioną z dwóch magów (Wynne, Morrigan), i dwóch wojowników (Sten i zrobiona przeze mnie postać). Prosze doradźcie jak zabić tego dziada. 2 Cytuj
Senix 0 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Siema ma taki kłopot wie może ktoś czy FF9 w wersji platinium jest kompatybilny z wersją nie platinium bo mam trzy płyty w wersji platinium nie nie mam bladego pojęcia czy jak kupie czwarta płytę będzie mi działała z poprzednimi jak nie jest w tej samej wersji z góry dzięki za informacje Edytowane 18 maja 2010 przez Senix Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Każda płyta działa z osobna, ale zapewne pytasz o to czy twój sejw będzie kompatybilny.Będzie(gry w Platynie różnią się tylko nadrukiem na płycie i opakowaniem), ale pod warunkiem że obie mają ten sam region - PAL lub NTSC. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Zna ktoś jakieś źrudło z opisem fabuły do Xenosagi(wszystkie epizody), najlepiej po polsku bo jak wiadomo wszystko to jest bardzo zagmatwane (ale może być po ang.),.Gram właśnie w epizod 2 i mało pamiętam z jedynki. Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 The Elder Scrolls IV Oblivion:Game Of The Year Edition(PC) Czasami gdy biegam po jakimkolwiek miescie ktorys z NPC zamienia sie w dremore i atakuje mnie.Po zabiciu zabieram mu przedmioty i widze ze ma przy sobie klucz do domu wiec moje pytanie brzmi czy to sa wazni NPC ktorzy mogli miec jakiegos questa czy nic nie znaczacy(nie przeszedlem jeszcze watku glownego,obecnie zajmuje sie gildiami)? Cytuj
Les777 124 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 Mam pytanie z trochę innej beczki. Mianowicie, czy NIER może aspirować do bycia konkurentem dla Demon's Souls? W Demon's Souls na razie nie zagram, bo nie mam PS3, a mam chęć na coś takiego. Cytuj
pierdzacyciufciami 0 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 (edytowane) Jestem wyczerpany psychicznie przez backtracking w Tales of Eternia na PSP ; / gdzie moze byc ta zafajdana chata Chata? szukalem w googlach i jedyne co znalazlem ze jest 'na wyspie kolo mostu' problem jest takie ze szukalem i nie ma tam tego, ku'rwicy poprostu dostaje i gdyby nie to ze gram na konsoli przenosnej pad by wyladowal na scianie juz dawno, pomozecie? edit: nieaktualne, chata nie byla na wsypie tylko na kontynencie powyzej mostow X_x Edytowane 30 lipca 2010 przez pierdzacyciufciami Cytuj
Davis18 0 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Hej mam takie poważne pytanko a wierzę że mi pomożecie A więc strasznie mnie Interesuje seria Tales of... a zauważyłem że z tej serii pojawiło się mało gier z tej serii znaczy w europie. No tak na ps3 jest japońska wersja vesperii ale kiedy będzie u nas ???. Ale dobra moje pytanko zaczyna się tutaj Otóż wiem że Tales of the abyss został wydany w USA i mam w myśli kupienie go online ale tak posiadam ps2 z europy i wiem że posaida ona blokadę regionalną a także posiadam PS3 również z europy i z tego co wiem nie posiada ona blokady regionalnej więc cała nadzieja w PS3. I tu moje pytanie czy Tales of the abyss USA poszłoby na Europejskim PS3 proszę o pomoc. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Jeżeli masz PS3 60GB ze wsteczną kompatybilnością to możliwe, że tak, o ile ten tytuł jest wspierany (trzeba sprawdzić na liście gier kompatybilnych z PS3) w przeciwnym razie nic z tego. Cytuj
Davis18 0 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Hmm moje ps3 kupywane było w dniu premiery w Europie mogę powiedzieć i jest to właśnie 60 GB. Ale nie wiem czyt jest wstecznie kompatybilne. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Skoro jest 60GB to posiada wsteczną kompatybilność. Według tej listy gier niestety Tales of nie działa. Link: http://www.ps3comp.com/view.asp?flt=t&console= Cytuj
Davis18 0 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Hmm no to ta lista jest trochę dziwna bo kiedyś przez przypadek zakupiłem Crash bandicoot Wrath of cortex USA i mi na PS3 nie poszła a według listy powinna działać to ta lista chyba nie była updatowana. . Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Grał ktoś w Cross Edge i Magne Carte 2? W który z powyższych tytułów warto zagrać i który jest bardziej rozbudowany? Z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi